0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απορώ πώς γίνεται να προκύπτουν υπεραριθμίες με τόσο μεγάλο αριθμό αιτήσεων συνταξιοδότησης, κυρίως στα μεγάλα αστικά κέντρα και τόσο λίγους διορισμους. Πού ήταν τόσα χρόνια όλοι αυτοί οι φιλόλογοι, στα δέντρα;;; Και μην ακούω για β αναθέσεις γιατί δεν ειναι πια και τοοοσο πολλά τα μαθήματα που δίνονται στις άλλες ειδικότητες. Τα υπόλοιπα ποιός θα τα διδάξει; ο καστανάς απέναντι;;;
Ρε παιδιά ηρεμήστε !!!Πως είναι δυνατόν να έχουμε αριθμό αφού ακόμα συλλέγουν κενά .Έλεος δηλαδή ....Πάντως στην Α΄φάση θα παίξει επαρχία (αυτό το ξέρω καλά )
Παράθεση από: dina 94 στις Σεπτεμβρίου 04, 2012, 03:27:06 pmΡε παιδιά ηρεμήστε !!!Πως είναι δυνατόν να έχουμε αριθμό αφού ακόμα συλλέγουν κενά .Έλεος δηλαδή ....Πάντως στην Α΄φάση θα παίξει επαρχία (αυτό το ξέρω καλά )...και ελαχιστοτατοι στην αττικη. ισως η αττικη να δεχθει κοσμο στη β φαση οπου η κατασταση θα εχει καπως ξεκαθαρισει....
...και ελαχιστοτατοι στην αττικη. ισως η αττικη να δεχθει κοσμο στη β φαση οπου η κατασταση θα εχει καπως ξεκαθαρισει....
Παράθεση από: rataplan στις Σεπτεμβρίου 04, 2012, 03:28:26 pm...και ελαχιστοτατοι στην αττικη. ισως η αττικη να δεχθει κοσμο στη β φαση οπου η κατασταση θα εχει καπως ξεκαθαρισει....Eντάξει, rataplan, το εμπεδώσαμε! Στην Αττική ελαχιστότατοι ( μάλλον με την ανύπαρκτη αυτή λέξη θέλεις να αποκλείσεις κάθε πιθανότητα ύπαρξης κενών!) Ειλικρινά δεν έχω κάτι μαζί σου αλλά δεν είναι ανάγκη να μας το θυμίζεις συνέχεια! Καταντάει όχι μόνο κουραστικό αλλά και σαδιστικό! Μην ξεχνάς ότι πίσω από το "ελαχιστότατους"κρύβονται οικογένειες με "μεγιστότατες"ανάγκες!
Παράθεση από: madonna mia στις Σεπτεμβρίου 04, 2012, 02:00:09 pmRantaplan.....μηπως εχεις καποια πληροφορια για το που θα κυμανθει η α φαση???Ετσι για να ειμαστε προετοιμασμενοι και να μην μας ερθει ο σβουμπος αν δουμε κανα ακυρο νουμερο...καμμια απολυτως. ο,τι λεω ειναι προσωπικη εκτιμηση απο την εικονα που εχω απο αρκετες ΔΙΔΕ της Αττικης.
Rantaplan.....μηπως εχεις καποια πληροφορια για το που θα κυμανθει η α φαση???Ετσι για να ειμαστε προετοιμασμενοι και να μην μας ερθει ο σβουμπος αν δουμε κανα ακυρο νουμερο...