0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
α λεσβου=0 βκγ λασβου=20, δ λεσβου=11
rataplan, σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου, τις ανταποδίδω και σε σένα και σε όλους τους συναδέλφους μας! Εγώ δεν αμφισβήτησα τις απόψεις σου, τις συμμερίζομαι και τις πιστεύω είτε είναι πληροφορίες διασταυρωμένες, όπως λες εδώ, είτε είναι απλώς εικασίες, όπως είπες σε κάποιο άλλο μήνυμα. Παράθεση από: rataplan στις Σεπτεμβρίου 04, 2012, 02:03:32 pmΠαράθεση από: madonna mia στις Σεπτεμβρίου 04, 2012, 02:00:09 pmRantaplan.....μηπως εχεις καποια πληροφορια για το που θα κυμανθει η α φαση???Ετσι για να ειμαστε προετοιμασμενοι και να μην μας ερθει ο σβουμπος αν δουμε κανα ακυρο νουμερο...καμμια απολυτως. ο,τι λεω ειναι προσωπικη εκτιμηση απο την εικονα που εχω απο αρκετες ΔΙΔΕ της Αττικης. Το αναμενόμενο είναι αυτό που λες και δυστυχώς το ξέρουμε όλοι καλά. Η ένστασή μου είναι ότι το έχεις γράψει τόοοοσες πολλές φορές και σε διαφορετικά topic που δε νομίζω ότι χρειάζεται άλλο! Ήδη ζούμε σε καθεστώς τρομοκρατίας, μην το ευχαριστιόμαστε κι από πάνω, θα καταντήσουμε τρομολάγνοι και σαδο-μαζοχιστές!
Παράθεση από: madonna mia στις Σεπτεμβρίου 04, 2012, 02:00:09 pmRantaplan.....μηπως εχεις καποια πληροφορια για το που θα κυμανθει η α φαση???Ετσι για να ειμαστε προετοιμασμενοι και να μην μας ερθει ο σβουμπος αν δουμε κανα ακυρο νουμερο...καμμια απολυτως. ο,τι λεω ειναι προσωπικη εκτιμηση απο την εικονα που εχω απο αρκετες ΔΙΔΕ της Αττικης.
Rantaplan.....μηπως εχεις καποια πληροφορια για το που θα κυμανθει η α φαση???Ετσι για να ειμαστε προετοιμασμενοι και να μην μας ερθει ο σβουμπος αν δουμε κανα ακυρο νουμερο...
ευχαριστω tonik. Με την απλη (οχι συμπιεσμενη) μορφη τον ανοιξα. Οπως το ειπες, -1 απο της Ιωαννας. Καλη τυχη σε ολους!
γιτι βρε παιδια ο ανανεωμενος πινακας του υπουργειου στους αναπληρωτες γενικης καταταξης σταματαει στο 598;