0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: tonik στις Σεπτεμβρίου 06, 2012, 12:15:24 pmkarxarias και Νάστια, ακόμα σ' αυτό το τόπικ τριγυρνάτε εσείς;;; Οι κακές συνήθειες δεν κόβονται εύκολα!!! Ε βέβαια, είναι ψυχαναγκαστικό. Άλλωστε και μεις σε φάση αναμονής είμαστε.... Αλλά εγώ το πήγα και ένα βήμα παραπέρα, την είπα σε ορισμένους νεοδιόριστους που διαμαρτύρονταν για τις τοποθετήσεις των αναπληρωτών. Οπότε, ακόμη κυλάει αίμα αναπληρωτή στις φλέβες μας.
karxarias και Νάστια, ακόμα σ' αυτό το τόπικ τριγυρνάτε εσείς;;; Οι κακές συνήθειες δεν κόβονται εύκολα!!!
πυσδε δ αθηνας.210 9318667 σε συνδεουν με το πυσδε αν το ζητησεις.θα εχουμε κενα σε φιλολογους αλλα παρτε μας δευτερα να σας πουμε .ακομα δεν τα ξερουμε,παντως θα εχουνμε.
Εχεις δικιο tonik αλλα δεν εννοουσα αυτο,δηλ.να σε περασε η φαση.Αλλα ας βγει η α φαση και πιο αργα αφου φαινεται πως οι μεγαλες πολεις λογω πληθους εκπαιδευτικων αργουν να βγαλουν τις τοποθετησεις και ακομα δεν εχουν σαφη εικονα κενων
Να το τσεκάρεις Φωτεινή, αν αρχίσεις να γελάς από τώρα....πήγαινε πιες λιγο ουζάκι να έρθεις στα ίσια σου....
Tonik μη θυμασαι το περσινο ''πηδημα '' δε σου κανει καλο...
Παράθεση από: eri02 στις Σεπτεμβρίου 06, 2012, 12:31:11 pmTonik μη θυμασαι το περσινο ''πηδημα '' δε σου κανει καλο...Και να μη θέλω να το θυμάμαι... έχω ακόμα τις μελανιές από τις σφαλιάρες αλλά μην ανησυχείς, είμαι σαν τη Σκάρλετ Ο Χάρα "αύριο ξημερώνει μια καινούργια μέρα" Καλή τύχη, συντοπίτισσα!!