0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αφού είσαι από βόρεια ελλάδα κοίτα μηπως σε βολεύει καλύτερα το δρομολόγιο από λευκάδα (βασιλική-φισκάρδο, 1 και 10 λεπτα και 35 ευρω το αμαξι και 8 το ατομο). αυτά ίσχυαν το καλοκαίρι τουλάχιστον, πάρε στο λιμεναρχείο λευκάδας για περισσότερα.καλή αρχή!
είμαι φρικαρισμένη εντελώς........
Παράθεση από: ENTY23 στις Σεπτεμβρίου 08, 2012, 12:41:36 amΚαλή τοποθέτηση σε όλους και εύχομαι σύντομα η β φάση. Για Κεφαλονιά ξέρει κανείς κάτι και συγκεκριμένα για
Καλή τοποθέτηση σε όλους και εύχομαι σύντομα η β φάση. Για Κεφαλονιά ξέρει κανείς κάτι και συγκεκριμένα για
Παράθεση από: adigoni στις Σεπτεμβρίου 07, 2012, 06:18:39 pmείμαι φρικαρισμένη εντελώς........adigoni, αν θέλεις πες μας πού στην Κ.Μακεδονία,μήπως σε βοηθήσουμε με πληροφορίες κ το δεις πιο αισιόδοξα.Στεναχωριόμαστε να σε ακούμε έτσι.Το ξέρω ότι δεν είναι ιδιαίτερα παρήγορο,αλλά σκέψου πόσοι θα ήθελαν να είναι στη θέση σου.
Σε λίγο θα την στείλεις μέσω Κρήτης την κοπέλα! Αφού σου λέει είναι απο
γεια σας,μηπως παει κανεις γ ημαθιας?αν γνωριζετε για την προσβαση απο θεσσαλονικη,ποιες περιοχες ειναι δυσκολες η οτιδηποτε αλλο ας με πληροφορησει γιατι εχω αγχωθει.σας ευχαριστω