0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γειά σας και από μένα!Χαίρομαι που βλέπω τόσους χημικούς παρεούλα! Διάβαζα άλλες ειδικότητεςκαι αναρωτιόμουν γιατί δεν έχουμε και εμείς συμμετοχή...Εύχομαι καλό διορισμό κ αναπλήρωση για πολλούς χημικούς!
Παράθεση από: annachem στις Αυγούστου 23, 2012, 02:51:19 pmΠριν δυο χρόνια δεν ήταν που η Α φάση είναι 70-80 χημικούς? Ας ελπίσουμε σε μια τέτοια (ή και μεγαλύτερη) Α φάση! Μα επιβάλλεται να είναι τέτοιος ο αριθμός!!!!
Πριν δυο χρόνια δεν ήταν που η Α φάση είναι 70-80 χημικούς? Ας ελπίσουμε σε μια τέτοια (ή και μεγαλύτερη) Α φάση!
Παράθεση από: KONSTANTINOS30 στις Αυγούστου 23, 2012, 05:34:59 pmΠαράθεση από: annachem στις Αυγούστου 23, 2012, 02:51:19 pmΠριν δυο χρόνια δεν ήταν που η Α φάση είναι 70-80 χημικούς? Ας ελπίσουμε σε μια τέτοια (ή και μεγαλύτερη) Α φάση! Μα επιβάλλεται να είναι τέτοιος ο αριθμός!!!!Ευχομαι να είναι και μεγάλος ο αριθμός αλλά να πιάνει και όσο το δυνατόν και πιο πολλούς νομούς (για όσους δε βάλανε το κουτάκι)
Τη συμπαράσταση και τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς στο συμπαθή κλάδο των χημικών! (Κάνω πρόβα για πολιτικός! ) Χωρίς πλάκα τώρα , όποτε συνεργάστηκα με χημικούς , παντοτε τα πήγαμε πολύ καλά , γιατί γενικά είναι καλά παιδιά και δεν έχουν την έπαρση που έχουν κάποιοι άλλοι. Τώρα που το σκέφτομαι βέβαια, με όσους ΠΕ04 έχω συνεργαστεί μια χαρά τα πήγαμε! Κανένα καλό πείραμα δεν έχουμε κάνει ακόμη για ν΄ανατινάξουμε κανένα εργαστήριο , αλλά κανείς δεν είναι τέλειος! Μετά το Φούντα έχουμε βγάλει και κακό όνομα! Ένας διευθυντής σε εσπερινό θυμάμαι , μου λέει "δεν είναι να σας ενοχλούμε και πολύ εσάς τους βιολόγους , γιατί θα μας βάλετε καμμιά βόμβα!" . Ουπς , δεν πιστεύω να βάζω ιδέες σε κανένα και να κατηγορηθώ για ηθική αυτουργία! Είναι και δύσκολή περίοδος αυτή της ανακοίνωσης των (μη) διορισμών!
Εγώ πάντως δεν θα έλεγα όχι σε μια βομβίτσα σ'αυτούς με την έπαρση. Κάπως πρέπει να ξεσπάσουμε κι εμείς τα καημένα
σορρυ που ξαναπεταγομαι σαν να μην πω τι στην ειδικοτητα σας, αλλα για τη βομβιτσα υπολογιστε και μενα μεσα please!
Παράθεση από: vasbio στις Αυγούστου 23, 2012, 07:11:14 pmΤη συμπαράσταση και τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς στο συμπαθή κλάδο των χημικών! (Κάνω πρόβα για πολιτικός! ) Χωρίς πλάκα τώρα , όποτε συνεργάστηκα με χημικούς , παντοτε τα πήγαμε πολύ καλά , γιατί γενικά είναι καλά παιδιά και δεν έχουν την έπαρση που έχουν κάποιοι άλλοι. Τώρα που το σκέφτομαι βέβαια, με όσους ΠΕ04 έχω συνεργαστεί μια χαρά τα πήγαμε! Κανένα καλό πείραμα δεν έχουμε κάνει ακόμη για ν΄ανατινάξουμε κανένα εργαστήριο , αλλά κανείς δεν είναι τέλειος! Μετά το Φούντα έχουμε βγάλει και κακό όνομα! Ένας διευθυντής σε εσπερινό θυμάμαι , μου λέει "δεν είναι να σας ενοχλούμε και πολύ εσάς τους βιολόγους , γιατί θα μας βάλετε καμμιά βόμβα!" . Ουπς , δεν πιστεύω να βάζω ιδέες σε κανένα και να κατηγορηθώ για ηθική αυτουργία! Είναι και δύσκολή περίοδος αυτή της ανακοίνωσης των (μη) διορισμών! Μπουρλότο......
Παράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 23, 2012, 07:24:05 pmσορρυ που ξαναπεταγομαι σαν να μην πω τι στην ειδικοτητα σας, αλλα για τη βομβιτσα υπολογιστε και μενα μεσα please! Γιώτα μου θεωρώ ότι αν το δημοσιεύσουμε πάρα πολλοί χημικοί θα θέλουν να πάρουν μέρος!!!!!!!!