0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: KONSTANTINOS30 στις Αυγούστου 23, 2012, 07:26:18 pmΠαράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 23, 2012, 07:24:05 pmσορρυ που ξαναπεταγομαι σαν να μην πω τι στην ειδικοτητα σας, αλλα για τη βομβιτσα υπολογιστε και μενα μεσα please! Γιώτα μου θεωρώ ότι αν το δημοσιεύσουμε πάρα πολλοί χημικοί θα θέλουν να πάρουν μέρος!!!!!!!!δεχεστε ομως και αλλες ειδικοτητες ε? γιατι αυτη τη βομβα τη σκεφτομαι πολυ εντονα τις τελευταιες μερες!!
Παράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 23, 2012, 07:24:05 pmσορρυ που ξαναπεταγομαι σαν να μην πω τι στην ειδικοτητα σας, αλλα για τη βομβιτσα υπολογιστε και μενα μεσα please! Γιώτα μου θεωρώ ότι αν το δημοσιεύσουμε πάρα πολλοί χημικοί θα θέλουν να πάρουν μέρος!!!!!!!!
σορρυ που ξαναπεταγομαι σαν να μην πω τι στην ειδικοτητα σας, αλλα για τη βομβιτσα υπολογιστε και μενα μεσα please!
Εγώ πάντως δεν θα έλεγα όχι σε μια βομβίτσα σ'αυτούς με την έπαρση. Κάπως πρέπει να ξεσπάσουμε κι εμείς τα καημένα
Όχι άλλο νάτριο (με νερό)!
Προσοχή, ηgiota8 κάνει ρουφιανιες,θα σας δώσει στεγνά,είναι η ματα χαρι,κατάσκοπος
Αγαπητέ Κωνσταντίνε30, παρά την προσπάθειά μας, δε βλέπουμε χημικούς να μπαίνουν στο τόπικ...οπότε θα αρκεστείς στην παρέα μας....η δική μου εμπειρία από χημικούς δεν υπάρχει, γιατί, όπου ήμουν, τη χημεία δίδασκαν ή φυσικοί ή βιολόγοι, με εξαίρεση τη χημεία κατεύθυνσης που δίδασκε η χημικός διευθύντρια(εξαιρετική από κάθε άποψη)....
Παράθεση από: vasbio στις Αυγούστου 23, 2012, 07:32:13 pmΌχι άλλο νάτριο (με νερό)! Εγώ θα πρότεινα Κάλιο με νερό!!!! Το Κάλιο είναι δραστικότερο από το Νάτριο και προκαλεί μεγαλύτερη έκρηξη!!
Το topic σε λίγο θα κλείσει,όχι από διαχειριστή,αλλά από την αντιτρομοκρατική