0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμφωνώ, όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα, με τα λεγόμενα του gvasilis. Επίσης κατανοώ απόλυτα τους προλαλήσαντες Χημικούς, ειλικρινά η παραπάνω συζήτηση είναι διαφήμιση για το επίπεδο των εκπαιδευτικών. Νομίζω ότι όλα συνοψίζονται στο ότι η "ενιαία" αντιμετώπιση του ΠΕ04 είναι εστία παρατυπιών. Προσωπικά δεν θέλω να κάνω χημείες, δεν το κατέχω όπως εσείς, και είναι τουλάχιστον απαράδεκτο ένα νομό να τον καλύπτει μια ειδικότητα. Εύχομαι καλή
ακόμη και τους φυσιογνώστες να κάνουμε βιολόγους ,
Παράθεση από: thrileontas στις Σεπτεμβρίου 07, 2012, 09:59:23 pm
Ευχαριστούμε
Υ.Γ: Αλήθεια, πιστεύετε ότι ένας οποιοσδήποτε ΠΕ04, δεν μπορεί να διδάξει όλα τα μαθήματα του κλάδου σε επίπεδο γυμνασίου???
Κ εμένα που είμαι στην πρώτη δεκάδα με προσπέρασε η φάση γιατί στον νομό δε πήραν ούτε ένα χημικό. Κ μάλιστα σε περιοχή του νομού που έχει οργανικό κενό (δηλωμένο) χημικού πήραν βιολόγο αναπλητωτή κουφό.........
Παράθεση από: tsech73 στις Σεπτεμβρίου 08, 2012, 04:44:44 amΥ.Γ: Αλήθεια, πιστεύετε ότι ένας οποιοσδήποτε ΠΕ04, δεν μπορεί να διδάξει όλα τα μαθήματα του κλάδου σε επίπεδο γυμνασίου???Αν δεν το εχει διδαχθει στην τριτοβαθμια εκπαιδευση οπως ο Nick81, τοτε οχι, δεν μπορει. Αποδειξη το πώς διδασκεται η "ευκολη" βιολογια απο οσους ΠΕ04 δεν εχουν ασχοληθει εις βαθος με το αντικειμενο: η συντριπτικη πλειοψηφια την εχει σαν παραμυθακι ή τη διαβαζει μεσα απο το βιβλιο! Κι ενας οποιοσδηποτε καθηγητης μπορει να διδαξει ολα τα μαθηματα σε επιπεδο δημοτικου. Το κανει;Παράθεση από: GILDA στις Σεπτεμβρίου 08, 2012, 10:58:57 amΚ εμένα που είμαι στην πρώτη δεκάδα με προσπέρασε η φάση γιατί στον νομό δε πήραν ούτε ένα χημικό. Κ μάλιστα σε περιοχή του νομού που έχει οργανικό κενό (δηλωμένο) χημικού πήραν βιολόγο αναπλητωτή κουφό.........Οι αναπληρωτες δεν καλυπτουν οργανικα κενα, αρα δε θα τον βαλουν σ'εκεινο το σχολειο. Ηλεγξες αν πηραν τον αναπληρωτη για να "μπαλωσει τρυπες" σε σχολεια περισσοτερα του ενος, οπως ειναι η παγια τακτικη ανα τη χωρα; (δε στελνουν αναπληρωτες Χημικους σε 3-4 σχολεια για να καλυψουν ωραριο - τους αναπληρωτες