0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι όμως στο μικρό νησάκι που είμαι εγώ δυο χρόνια σας πληροφορώ ότι βγαίνω περισσότερο απ' ότι βγαίνω στην αχανή Αθήνα! Και πιο φτηνά είναι και στάνταρ θα βρεις παρέα και μέσα σε 5' έχεις επιστρέψει στο σπίτι σου!
στις ελαχιστες μεταθεσεις λοιπον, θα απαντησουμε με ευελιξια... εσυ ας πουμε μπορεις να κουβαλησεις στη Λημνο πχ τα "παρελκομενα" και να περασετε μια ...5ετια ας πουμε ηρεμα και οικογενειακα. εχει ο Θεος απο δουλειες!
Η Αθήνα δεν παλεύεται. Θυμάμαι ότι προσπαθούσαμε να κανονίσουμε έναν ρημαδοκαφέ ο ένας από Παγκράτι, ο άλλος από Ιλίσια, ο άλλος από Ν Σμύρνη και ο άλλος από Καρέα και τελικά αποφασίσαμε να το αφήσουμε, γιατί θέλαμε να πιούμε καφέ σε αυτή και όχι στην άλλη ζωή!
Παράθεση από: jimy100 στις Αυγούστου 25, 2012, 01:34:27 amΚι όμως στο μικρό νησάκι που είμαι εγώ δυο χρόνια σας πληροφορώ ότι βγαίνω περισσότερο απ' ότι βγαίνω στην αχανή Αθήνα! Και πιο φτηνά είναι και στάνταρ θα βρεις παρέα και μέσα σε 5' έχεις επιστρέψει στο σπίτι σου!Καλά, αυτό είναι σίγουρο. Η Αθήνα δεν παλεύεται. Θυμάμαι ότι προσπαθούσαμε να κανονίσουμε έναν ρημαδοκαφέ ο ένας από Παγκράτι, ο άλλος από Ιλίσια, ο άλλος από Ν Σμύρνη και ο άλλος από Καρέα και τελικά αποφασίσαμε να το αφήσουμε, γιατί θέλαμε να πιούμε καφέ σε αυτή και όχι στην άλλη ζωή! Zhto, σε αυτό έχεις ένα δίκιο. Όμως, πχ η περιοχή που ενδιαφέρει εμένα φέτος δεν έκανε μεταθέσεις. Άρα, δε μιλάμε με το αν, μιλάμε με γεγονότα. Και το ... γεγονότο θα ήταν ότι θα μέναμε στη Δ Χίου. Αλλά, εσύ το βλέπεις υπό το πρίσμα του ... νέου και πατρός, ενώ εγώ από την πλευρά της γραός και της μητρός! Άσε που θα με μαδήσει και ο Μάρκος τώρα που λέω για την περιοχή του!
Ωχ, επίκληση στην αυθεντία και όχι απλώς σε μια, αλλά ΣΤΗΝ αυθεντία. Τώρα με αφαλόκοψες! Respect, πάω πάσο, μετανοώ γονυπετής πάραυτα, και θα μπω στο σωστό δρόμο της αισιοδοξίας και της... Λήμνου!
Παράθεση από: karxarias29 στις Αυγούστου 25, 2012, 01:33:49 amΠαράθεση από: mat στις Αυγούστου 25, 2012, 01:25:42 amτο παίρνω πίσω και αυξάνω την κλίμακα για να μην σου πω την αφήνω ανοιχτή και την κάνω από 22 έως εκεί που τραβάει η ψυχή του καθένα Είμαστε ΟΚ τώρα?Άντε, καλά τώρα, συμφωνώ.
Παράθεση από: mat στις Αυγούστου 25, 2012, 01:25:42 amτο παίρνω πίσω και αυξάνω την κλίμακα για να μην σου πω την αφήνω ανοιχτή και την κάνω από 22 έως εκεί που τραβάει η ψυχή του καθένα Είμαστε ΟΚ τώρα?Άντε, καλά τώρα, συμφωνώ.
το παίρνω πίσω και αυξάνω την κλίμακα για να μην σου πω την αφήνω ανοιχτή και την κάνω από 22 έως εκεί που τραβάει η ψυχή του καθένα Είμαστε ΟΚ τώρα?
Παράθεση από: zhto29 στις Αυγούστου 25, 2012, 01:35:41 amΠαράθεση από: karxarias29 στις Αυγούστου 25, 2012, 01:33:49 amΠαράθεση από: mat στις Αυγούστου 25, 2012, 01:25:42 amτο παίρνω πίσω και αυξάνω την κλίμακα για να μην σου πω την αφήνω ανοιχτή και την κάνω από 22 έως εκεί που τραβάει η ψυχή του καθένα Είμαστε ΟΚ τώρα?Άντε, καλά τώρα, συμφωνώ.