0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
έχει καταλήξη κάποιος ποια θα είναι η π΄ρωτη 3άδα?αυριο αρχίζουν οι δηλώσεις και δε βλέπω άκρη στο τούνελ...
Παράθεση από: zhto29 στις Αυγούστου 26, 2012, 11:20:53 pmΠαράθεση από: karxarias29 στις Αυγούστου 26, 2012, 11:16:07 pmΤι κακός και ανάλγητος άνθρωπος, Παναγιά μου... Και αμάν με αυτό το Ιόνιο πια, μέλι έχει;ε, μα...το τεντωνεις απο δω το στριβεις απο κει...δε βλεπεις εμενα που σε 10 λεπτα ειχα συμπληρωσει και καταθεσει την αιτηση; κι οσο για το Ιονιο, μην το πολυμελετας.....τον δικο μου τροπο εφαρμοσες? γλυκο μου καρχαριακι θα με κανεις να μπω αυριο στον κιτσο πουρνο πουρνο να κατεβω εκει να σου τη συμπληρωσω τη ρημαδα να τελειωνουμε!
Παράθεση από: karxarias29 στις Αυγούστου 26, 2012, 11:16:07 pmΤι κακός και ανάλγητος άνθρωπος, Παναγιά μου... Και αμάν με αυτό το Ιόνιο πια, μέλι έχει;ε, μα...το τεντωνεις απο δω το στριβεις απο κει...δε βλεπεις εμενα που σε 10 λεπτα ειχα συμπληρωσει και καταθεσει την αιτηση; κι οσο για το Ιονιο, μην το πολυμελετας.....
Τι κακός και ανάλγητος άνθρωπος, Παναγιά μου... Και αμάν με αυτό το Ιόνιο πια, μέλι έχει;
μ'αυτην ακριβως τη σειρα? η πρωτη θεση δε με χαλαει καθολου, για τις αλλες δυο εχω μια μικρη ενσταση!
ε, μα...το τεντωνεις απο δω το στριβεις απο κει...δε βλεπεις εμενα που σε 10 λεπτα ειχα συμπληρωσει και καταθεσει την αιτηση; κι οσο για το Ιονιο, μην το πολυμελετας.....
Η λύση της Γιώτας ήταν πράγματι η καλύτερη Πέρα από την πλάκα τώρα, αν ήμουν φέτος στη θέση σας θα έβαζα πρώτα τα μέρη που θα μου κόστιζαν λιγότερο οικονομικά.Αν είχα παιδάκι, πρώτα όλες τις στεριές όπου και αν ήταν (για κάτι στραβό που μπορεί να τύχει σε θέμα υγείας) Αλλιώς...καρχαρία ετοίμασε τα βελάκια, ήταν ό,τι καλύτερο έχω διαβάσει τελευταία στο forum
τον δικο μου τροπο εφαρμοσες? γλυκο μου καρχαριακι θα με κανεις να μπω αυριο στον κιτσο πουρνο πουρνο να κατεβω εκει να σου τη συμπληρωσω τη ρημαδα να τελειωνουμε!
Παράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 26, 2012, 11:23:34 pmτον δικο μου τροπο εφαρμοσες? γλυκο μου καρχαριακι θα με κανεις να μπω αυριο στον κιτσο πουρνο πουρνο να κατεβω εκει να σου τη συμπληρωσω τη ρημαδα να τελειωνουμε!Ναι, ρε συ Γιώτα, έτσι από περιέργεια, ρίξε τα βελάκια και στείλε μου μνμ τι έβγαλες. ...Σοβαρά μιλάω.
ΟΧΙΙΙΙ! Εσύ, τόσο που με μισείς, είσαι ικανός να με στείλεις σε εσπερινό επαλ στον Άρη!