0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: enigma στις Αυγούστου 14, 2007, 05:38:33 amΗ αίτηση για οριστική τοποθέτηση γίνεται Νοέμβρη και δλδ δεν κατοχυρώνεις τη θέση του διορισμού σου; Ξέροντας ότι είναι οργανικό κενό, μπορεί κάποιος να στο πάρει με τη διαδικασία των μεταθέσεων? Και ακόμη: μόνο στο ίδιο ΠΥΣΔΕ ζητάς οργανική; Δλδ δε μπορείς να παρεις οριστική οργανική σε άλλο ΠΥΣΔΕ??? Η θέση διορισμού σου είναι για π.χ. η '' Α Κορίνθου '' . Αν δεν ζητήσεις εσύ να φύγεις απο την ''Α Κορίνθου'' δεν θα σε διώξουνε. Είναι όμως πιθανό να είσαι σε άλλο σχολείο σε αυτή την περιοχή. Αυτά μέχρι να πάρεις οργανική θέση σε κάποιο συγκεκριμένο σχολείο!Το Νοέμβριο μπορείς να ζητήσεις οριστική τοποθέτηση στην περιοχή αυτή ή αν θέλεις μπορείς να ζητήσεις μετάθεση σε κάποια άλλη περιοχή. Τον Ιούνιο, που θα βγούνε τα οργανικά κενά σε σχολεία, θα καλεστείς να δηλώσεις τις προτιμήσεις σου . Πάλι μπορεί να μην καταφέρεις να πάρεις οργανική θέση και να παραμείνεις στη ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΥΣΔΕ, που σημαίνει οτι θα τοποθετηθείς προσωρινά το Σεπτέμβριο!Καλή τοποθέτηση!
Η αίτηση για οριστική τοποθέτηση γίνεται Νοέμβρη και δλδ δεν κατοχυρώνεις τη θέση του διορισμού σου; Ξέροντας ότι είναι οργανικό κενό, μπορεί κάποιος να στο πάρει με τη διαδικασία των μεταθέσεων? Και ακόμη: μόνο στο ίδιο ΠΥΣΔΕ ζητάς οργανική; Δλδ δε μπορείς να παρεις οριστική οργανική σε άλλο ΠΥΣΔΕ???
α) Τα μόρια της χρονιάς μετράνε από την ημ/νία του ΦΕΚ διορισμού, ενώ τα μόρια της περιοχής από την ημ/νία ανάληψης υπηρεσίας. Αν το διάστημα από την ημ/νία ΦΕΚ/ανάληψης υπηρεσίας ως το τέλος του μήνα είναι μεγαλύτερο των 15 ημερών, κερδίζεις ολόκληρο τον μήνα. Άρα, αφού ανέλαβες υπηρεσία στις 7/9, θα πάρεις κανονικά και τα 7 του σχολείου και τα 2 της χρονιάς.β) Εφόσον δεν ζητήσεις μετάθεση για άλλη περιοχή, παραμένεις στη
Παράθεση από: ioanna89 στις Οκτωβρίου 24, 2007, 05:53:12 pmα) Τα μόρια της χρονιάς μετράνε από την ημ/νία του ΦΕΚ διορισμού, ενώ τα μόρια της περιοχής από την ημ/νία ανάληψης υπηρεσίας. Αν το διάστημα από την ημ/νία ΦΕΚ/ανάληψης υπηρεσίας ως το τέλος του μήνα είναι μεγαλύτερο των 15 ημερών, κερδίζεις ολόκληρο τον μήνα. Άρα, αφού ανέλαβες υπηρεσία στις 7/9, θα πάρεις κανονικά και τα 7 του σχολείου και τα 2 της χρονιάς.β) Εφόσον δεν ζητήσεις μετάθεση για άλλη περιοχή, παραμένεις στη