*

Αποστολέας Θέμα: Α΄φάση αναπληρωτών ΠΕ 06  (Αναγνώστηκε 378446 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος EmmaB

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • 'Ο,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό
    • Προφίλ
Απ: Α΄φάση αναπληρωτών ΠΕ 06
« Απάντηση #308 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2012, 04:48:57 pm »
Μας περιμένουν όλους δύσκολες μέρες :(Μας γονάτισαν τόσο, που δε μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι;τι να πω,δεν ξερω πια. :o
On ne voit bien qu’avec le cœur. L’essentiel est invisible pour les yeux.

Le petit prince

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:11:43 »

Αποσυνδεδεμένος vinyl

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #309 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2012, 05:45:16 pm »
Ερώτηση:  στους πίνακες πού είναι οι ωρομίσθιοι; μόνο για μουσικά σχολεία υπάρχουν;

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #310 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2012, 05:48:54 pm »
Μας περιμένουν όλους δύσκολες μέρες :(Μας γονάτισαν τόσο, που δε μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι;τι να πω,δεν ξερω πια. :o

Ακριβώς αυτό που λες, Έμμα, και μάλιστα αποδεικνύεται οτι έχεις δίκιο πριν αλέκτωρ λαλήσει τρίς, όπως βλέπεις.
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος marathes

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #311 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2012, 07:02:26 pm »
Αχ βρε marathes πραγματικά τις ίδιες αγωνίες περάσαμε πέρσυ δίχως κανένα αποτέλεσμα. Καλά έκανες με το φροντιστήριο! Μακάρι να έβρισκα κι εγώ, αλλά φαίνεται κάτι έχω και δεν αρέσω στους φροντιστηριάρχες, τόσα βιογραφικά κι απάντηση καμία :) Και στα ιδιωτικά πήγα και σε ΟΑΕΔ έκανα αίτηση και σε κοινωφελή εργασία κι ό,τι προκύψει. Τελευταία ελπίδα είχα την Κύπρο, αλλά μπηκαν κι αυτοί στην κρίση και μάλλον πέταξε το όνειρο. Πραγματκά, χάρηκα που βρήκες κάποια απασχόληση, μακάρι να γίνει κάτι και με μένα...Πάντως αν δεν κανω λάθος στην α φάση σαν πολλούς δεν πήραν μονομιάς? Απ' τη μια λέει να ελπίζει κανείς κι απ' την άλλη συγκρατιέται για να μη προσγειωθεί απότομα. Μακάρι να νικήσει η αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων σε αυτό το παραμύθι-θρίλερ που ζούμε κάθε φορά!
Angie σου εύχομαι κ εσένα να βρεις σύντομα κάτι,για όλους έχει βρε!Κανείς δε χάνεται...όσο για το φροντιστήριο που λες δούλεψα 5 χρόνια εκ των οποίων τα 2 τελευταία συνδυαζα ωρομισθιλίκι και μου άλλαζε η ιδιοκτήτρια το πρόγραμμα στη μέση της χρονιάς...την τρίτη χρονιά όμως μου ξεκαθάρισε απο την αρχή οτι θα με βάλει νωρίς κ θα δουλεύω 3 μερες(προφανως για να γλυτώσει ένσημα)...κ έφυγα.12 ωρες είχα κ είχε πει οτι θα μου έδινε 11 καθαρα την ώρα...καλούτσικα λεφτάκια ήταν αλλα το μυαλό το είχα στα σχολεία....και με πήραν τέλη φλεβάρη πλήρους...ταμείο δε βγήκα...πέρισυ όμως πήραν λιγότερους κ σταμάτησαν 20 άτομα πιο πάνω απο εμένα...οπότε έμεινα στον άσσο...κ μειωμένου επισης τίποτα γιατι δεν έχει θέσεις στη μακεδονία...και μου έκανε εντύπωση που φέτος με ξαναπήρε γιατι έφυγε για κάποιους λόγους αυτή που με αντικατέστησε κ με ζητούσαν τα παιδάκια λέει....αλλα για 11 ωρες με 10ε..δεν ξέρω αν έκανα βλακεια που δεχτηκα...σκέφτομαι αν(τελείως απίθανο)με πάρουν ακω στην α φαση,μονο τότε να φύγω(γιατι θα αποκλειστώ κ του χρόνου).Σκέφτομαι επίσης οτι αν κ δεν θα μετράει η προυπηρεσία όπως πριν,όταν γίνει ασεπ,θα έχουν 1000 άτομα περίπου τρελές προυπηρεσιες απο αυτή την τριετία που έπαιρναν με το τσουβάλι...αυτός είναι ο λόγος που το σκέφτομαι...έστω,5-6 μήνες να έχω παραπάνω κάτι είναι κ αυτό...συν οτι η ιδιοκτήτρια δεν πληρώνει ποτέ στην ώρα της κ θα γίνονται τα νεύρα μου τσατάλια αν με πληρώνει κάθε 2 μήνες...δε μπορώ να δίνω μάχες...ίσως όμως να μπορώ να το χρησιμοποιήσω σα δικαιολογία για να φύγω αν με καλέσουν...αλλα το θέμα είναι τι θα γίνει του χρόνου...Αχ βρε παιδιά απο τη μια οι θέσεις μειώνονται για αναπλήρωση κ απο την άλλη στον ιδιωτικό τομέα παλεύεις για τα αυτονόητα,ειναι μούρλα πια...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:11:43 »

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #312 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2012, 07:26:02 pm »
εγω παντως πιστευω οτι οι θεσεις που θα δινονται θα ειναι λιγες και θα μετρανε περισσοτερο τα τυπικα προσοντα, πολυς κοσμος κανει διδακτορικο που δινει επτα μορια ολοι σχεδον εχουν απο ενα μεταπτυχιακο που δινει μεχρι τρια μορια πιστοποιηση υπολογιστων και αριστη ξενη γλωσσα, η προυπηρεσια δεν μετραει οσο μετρουσε και αυτο γινεται για να τιμωρηθουν οι βυσματουχοι της προσθετης και αλλων ρουσφετολογικων προσληψεων, ετοιμαζει αξιολογηση μεσω του τεστ δεξιοτητων για τους μονιμους γιατι λοιπον να μην το εφαρμοσει και στους υποψηφιους προς διορισμο εκπαιδευτικους, πιστευω οτι οι αναπληρωτες και οσοι πηγαμε ωρομισθιοι τα προηγουμενα χρονια θα ειμαστε οι χαμενοι της υποθεσης, χωρις να απορροφα ατομα απο τους πινακες αυτοι γιγαντωνονται με νεους αποφοιτους που στοιχιζουν λιγοτερο στο χρεωκοπημενο κρατος, γιατ να παρει λοιπον παλιους που εχουν χρονια προυπηρεσιας και να τους αναγνωριζει κλιμακια και να τους βγαζει και στην συνταξη. Η γνωμη μου ειναι οτι θελει φτηνο εκπαιδευτικο προσωπικο νεο σε ηλικια με αυξημενα τυπικα προσοντα που θα δουλεψουν για σαραντα χρονια μεχρι να βγουν στην συνταξη. Τα σδε και τα ιεκ φετος ειναι με μισθωση εργου δηλαδη οαεε και οχι ικα την επομενη χρονια θα εχει αυξηση του ωραριου των μονιμων και ελαχιστες προσληψεις πιστευω οτι την επομενη χρονια και οι ελαχιστοι αναπληρωτες θα ειναι με συμβαση εργου δηλαδη οαεε για να μην δινει το κρατς επιδομα ανεργιας εαν δειτε την κατασταση αντικειμενικα δηλαδη με την πραγματικη χρεωκοπεια της χωρας τοτε θα καταλαβετε τι θα γινει την επομενη χρονια.Δυστυχως οι ανω των τραντα πεντε ετων ειναι η χαμενη γενεια και μεσα σε αυτους ειμαι και εγω
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 09, 2012, 07:32:57 pm από mpesg »

Αποσυνδεδεμένος geo_06

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #313 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2012, 07:35:00 pm »
marathes kai mpesg τα πράγματα δεν είναι πολύ διαφορετικά απ΄ότι τα περιγράφετε.... αλλά ας μην απογοητευόμαστε τόσο. Όλοι που ασχολούμαστε με το θέμα "δημόσιο σχολείο" πιστεύω και πως αγαπάμε αυτή τη δουλειά και πως μοχθήσαμε να φτάσουμε ως εδώ. Αρνούμαι να απογοητευτώ....  :-\ τουλάχιστον όχι ακόμα....
I am nobody... nobody is perfect... therefore, I must be perfect :P

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #314 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2012, 07:38:35 pm »
marathes kai mpesg τα πράγματα δεν είναι πολύ διαφορετικά απ΄ότι τα περιγράφετε.... αλλά ας μην απογοητευόμαστε τόσο. Όλοι που ασχολούμαστε με το θέμα "δημόσιο σχολείο" πιστεύω και πως αγαπάμε αυτή τη δουλειά και πως μοχθήσαμε να φτάσουμε ως εδώ. Αρνούμαι να απογοητευτώ....  :-\ τουλάχιστον όχι ακόμα....
εγω εχω δυο παιδια και εχω απογοητευτει εχω φαει πορτα και απο το εξωτερικο αφου κανεις δεν παιρνει στα σοβαρα το πτυχιο μας, οσοι ζειτε με τους γονεις σας η κατασταση ειναι καλη οσοι ομως εχετε οικογενεια και με την αναπληρωση πρεπει να κρατατε δυο σπιτια ειστε μαζι με εμενα οι μεγαλοι χαμενοι

Αποσυνδεδεμένος marathes

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #315 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2012, 07:43:01 pm »
Μpesg μια μικρη διόρθωση...το μεταπτυχιακό στη διδακτική δίνει 2,5 μονάδες κ το διδακτορικό στη διδακτική 5....

Αποσυνδεδεμένος marathes

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #316 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2012, 07:44:35 pm »
Επίσης διδακτορικό στον κλάδο μας δεν έχουν πολλοι...κ όσοι έχουν δε νομίζω να έχουν στόχο τη δημόσια εκπαίδευση...

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #317 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2012, 08:35:58 pm »
διαβάζοντας όλα σας τα σχόλια, γιατί τώρα γύρισα από το πρωί που έφυγα, έχω να πω:

1) δεν έχω ουτε μεταπτυχιακό ούτε διδακτορικό..  :'( :'( πόσο πίσω είμαι;
2)marathes, καλά έκανες και πήγες στο φροντιστήριο, έστω για κάποια χρήματα μέχρι να σε πάρουν αναπληρώτρια, εγώ το έχω ξαναπεί, δεν δουλεύω για τα ένσημα πια, μόνο για τα λεφτά δουλεύω.. δεν θα πάρουμε ποτέ νομίζω σύνταξη εμείς, οπότε προς το παρόν με νοιάζει να βγαίνουν χρήματα να ζω, οπότε για μένα καλά έκανες, μια απορία όμως. Πώς καταφέρνεις και συνδυάζεις αναπλήρωση με φροντιστήριο; στα δινει μαύρα όταν πλακώνει η αναπλήρωση;
3)αντζι, κι εγώ στην ίδια μοίρα, έχω στείλει παντού, αλλά έχω τον εργοδοτοδιώχτη  ;D ;D ;D! ουτε και σε άλλη δουλειά που ψάχνω έχει κάτσει τίποτα.. υπομονή, εύχομαι να βρούμε κάτι σύντομα..
4)γιώτα μου, μακάρι να είναι όπως τα λες, κι εγώ δεν νομίζω να το κάνουν φέτος, αλλά από την άλλη, όλα τα περιμένω από αυτούς, δεν με ξαφνιάζει τίποτα.. απο του χρονου πάντως, μαύρο φίδι που μας έφαγε..

απελπισία είναι η κατάσταση ρε παιδιά, κι ενώ τόσες μέρες έκλαιγα τη μοίρα μου, τώρα δεν την κλαίω πια, μάλλον επειδή είναι μέρες γενεθλίων και έχω κέφια δεν τα βλέπω όλα μαύρα.. με πολύ κόπο, μην φανταστείτε. Ο Θεός δεν αφήνει κανέναν που παλεύει κι αυτό το πιστεύω βαθιά, οπότε δεν απελπίζομαι!

είμαι ψόφια, γιατί αύριο έχω γενέθλια και έφτιαξα την τούρτα μου! Θα έχω την οικογένειά μου τραπέζι και κάνω ετοιμασίες.. νευρίασα όμως, γιατί δεν μου έφτασε ακριβώς η σαντιγυ και δεν είχα να πάρω άλλη, φυλάω τα λεφτά να πάρω κιμά, γιατί δεν θέλω να βγάλω απο την τράπεζα, μιας και δεν με πλήρωσε το ιδιαίτερο μου ακόμα για την προηγούμενη εβδομάδα!! ;D ;D ;D βλέπετε το συνειρμό μου, έτσι;;; ;D ;D ;D
Σ' όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε! Χρόνια τώρα...

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #318 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2012, 08:41:02 pm »
εγω παντως πιστευω οτι οι θεσεις που θα δινονται θα ειναι λιγες και θα μετρανε περισσοτερο τα τυπικα προσοντα, πολυς κοσμος κανει διδακτορικο που δινει επτα μορια ολοι σχεδον εχουν απο ενα μεταπτυχιακο που δινει μεχρι τρια μορια πιστοποιηση υπολογιστων και αριστη ξενη γλωσσα, η προυπηρεσια δεν μετραει οσο μετρουσε και αυτο γινεται για να τιμωρηθουν οι βυσματουχοι της προσθετης και αλλων ρουσφετολογικων προσληψεων, ετοιμαζει αξιολογηση μεσω του τεστ δεξιοτητων για τους μονιμους γιατι λοιπον να μην το εφαρμοσει και στους υποψηφιους προς διορισμο εκπαιδευτικους, πιστευω οτι οι αναπληρωτες και οσοι πηγαμε ωρομισθιοι τα προηγουμενα χρονια θα ειμαστε οι χαμενοι της υποθεσης, χωρις να απορροφα ατομα απο τους πινακες αυτοι γιγαντωνονται με νεους αποφοιτους που στοιχιζουν λιγοτερο στο χρεωκοπημενο κρατος, γιατ να παρει λοιπον παλιους που εχουν χρονια προυπηρεσιας και να τους αναγνωριζει κλιμακια και να τους βγαζει και στην συνταξη. Η γνωμη μου ειναι οτι θελει φτηνο εκπαιδευτικο προσωπικο νεο σε ηλικια με αυξημενα τυπικα προσοντα που θα δουλεψουν για σαραντα χρονια μεχρι να βγουν στην συνταξη. Τα σδε και τα ιεκ φετος ειναι με μισθωση εργου δηλαδη οαεε και οχι ικα την επομενη χρονια θα εχει αυξηση του ωραριου των μονιμων και ελαχιστες προσληψεις πιστευω οτι την επομενη χρονια και οι ελαχιστοι αναπληρωτες θα ειναι με συμβαση εργου δηλαδη οαεε για να μην δινει το κρατς επιδομα ανεργιας εαν δειτε την κατασταση αντικειμενικα δηλαδη με την πραγματικη χρεωκοπεια της χωρας τοτε θα καταλαβετε τι θα γινει την επομενη χρονια.Δυστυχως οι ανω των τραντα πεντε ετων ειναι η χαμενη γενεια και μεσα σε αυτους ειμαι και εγω

Παράθεση
η προυπηρεσια δεν μετραει οσο μετρουσε και αυτο γινεται για να τιμωρηθουν οι βυσματουχοι της προσθετης και αλλων ρουσφετολογικων προσληψεων
Δε νομίζω. Μάλλον δίνεις μόνη σου την απάντηση γιατί γίνεται αυτό:

Παράθεση
Η γνωμη μου ειναι οτι θελει φτηνο εκπαιδευτικο προσωπικο νεο σε ηλικια με αυξημενα τυπικα προσοντα που θα δουλεψουν για σαραντα χρονια μεχρι να βγουν στην συνταξη.

Νέοι, πρόθυμοι, φτηνοί (δεν αλλάζουν Μ.Κ, δεν έχουν παιδιά να παίρνουν επιδόματα, δεν έχουν στη πλειοψηφία τους πρόβλημα να πάνε οπουδήποτε, δε τους πειράζει ο πολύ χαμηλός μισθός γιατί δεν έχουν υποχρεώσεις και γιατί ενδεχομένως βοηθάνε και οι γονείς, δε διεκδικούν γιατί δε ξέρουν και πολύ τα δικαιώματά τους). αυτός είναι ο στόχος.
Άλλωστε αυτό που λες στην αρχή δε στέκει. Πότε είχε το εληνικό κράτος πρόβλημα με τα βύσματα? Εδώ ακόμα και τώρα που υποτίθεται "διορθώθηκαν", δίνουν πρόωρες συντάξεις σε 53άχρονους, που προσελήφθησαν σε κάθε λογής απίθανους οργανισμούς κατά τις "ένδοξες" δεκαετίες του '80 και του '90 (με τί προσόντα? Κατόπιν ποίας αξιολόγησης/εξέτασης?)
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος marathes

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #319 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2012, 08:59:53 pm »
διαβάζοντας όλα σας τα σχόλια, γιατί τώρα γύρισα από το πρωί που έφυγα, έχω να πω:

1) δεν έχω ουτε μεταπτυχιακό ούτε διδακτορικό..  :'( :'( πόσο πίσω είμαι;
2)marathes, καλά έκανες και πήγες στο φροντιστήριο, έστω για κάποια χρήματα μέχρι να σε πάρουν αναπληρώτρια, εγώ το έχω ξαναπεί, δεν δουλεύω για τα ένσημα πια, μόνο για τα λεφτά δουλεύω.. δεν θα πάρουμε ποτέ νομίζω σύνταξη εμείς, οπότε προς το παρόν με νοιάζει να βγαίνουν χρήματα να ζω, οπότε για μένα καλά έκανες, μια απορία όμως. Πώς καταφέρνεις και συνδυάζεις αναπλήρωση με φροντιστήριο; στα δινει μαύρα όταν πλακώνει η αναπλήρωση;
3)αντζι, κι εγώ στην ίδια μοίρα, έχω στείλει παντού, αλλά έχω τον εργοδοτοδιώχτη  ;D ;D ;D! ουτε και σε άλλη δουλειά που ψάχνω έχει κάτσει τίποτα.. υπομονή, εύχομαι να βρούμε κάτι σύντομα..
4)γιώτα μου, μακάρι να είναι όπως τα λες, κι εγώ δεν νομίζω να το κάνουν φέτος, αλλά από την άλλη, όλα τα περιμένω από αυτούς, δεν με ξαφνιάζει τίποτα.. απο του χρονου πάντως, μαύρο φίδι που μας έφαγε..

απελπισία είναι η κατάσταση ρε παιδιά, κι ενώ τόσες μέρες έκλαιγα τη μοίρα μου, τώρα δεν την κλαίω πια, μάλλον επειδή είναι μέρες γενεθλίων και έχω κέφια δεν τα βλέπω όλα μαύρα.. με πολύ κόπο, μην φανταστείτε. Ο Θεός δεν αφήνει κανέναν που παλεύει κι αυτό το πιστεύω βαθιά, οπότε δεν απελπίζομαι!

είμαι ψόφια, γιατί αύριο έχω γενέθλια και έφτιαξα την τούρτα μου! Θα έχω την οικογένειά μου τραπέζι και κάνω ετοιμασίες.. νευρίασα όμως, γιατί δεν μου έφτασε ακριβώς η σαντιγυ και δεν είχα να πάρω άλλη, φυλάω τα λεφτά να πάρω κιμά, γιατί δεν θέλω να βγάλω απο την τράπεζα, μιας και δεν με πλήρωσε το ιδιαίτερο μου ακόμα για την προηγούμενη εβδομάδα!! ;D ;D ;D βλέπετε το συνειρμό μου, έτσι;;; ;D ;D ;D
Μέχρι στιγμής συνδύασα ωρομισθιλίκι με φροντιστήριο...οχι αναπλήρωση.Κανονικά τα έπαιρνα τα ένσημα...γιατί μαύρα?Απαγορεύεται να έχει καποιος πάνω απο 1 εργοδότη?Απο τηστιγμή που ήμουν στο ικα,μπορούσα να έχω κ 10 δουλειές,όχι 2...τα ένσημα τα θέλω για ταμείο το καλοκαίρι,όχι για σύνταξη..Α...και χρόνια πολλά,να τα εκατοστήσεις!
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 09, 2012, 09:02:28 pm από marathes »

Αποσυνδεδεμένος angiePE06

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #320 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2012, 09:14:45 pm »
marathes μακάρι να βρω κι εγώ κάτι, αν και φαντάσου φτάσαμε στο σημείο να ευχόμαστε και να συζητάμε γι αυτά που κάποτε θεωρούνταν δεδομένα κι η αλήθεια είναι ότι όσο δε κάνουμε κάτι όλο και χειρότερα θα γίνονται τα πράγματα κοινωνικά..με αυτή την έννοια φταίμε όλοι μας ...
planety χρόνια πολλά και καλά! Ωραία αυτό με το εργοδοτοδιώχτες κι απ' ό,τι θυμάμαι εσύ είσαι ξανθιά, εγώ μελαγχρινή αντε να βρούμε και καμιά κοκκινομάλλα  εργοδοτοδιώχτρα να μπει στην παρέα μας ;D
Κι εγώ σας αφήνω πάω να μαζέψω τα βιβλία που πετά η κόρη μου σε όλο το σπίτι >:(

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #321 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2012, 09:28:54 pm »
Χρόνια πολλά Πλανήτη.  :)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182568
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)