0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
βρε Γιαννη δεν ετοιμαζεις κανα τευχος με τις περιπετειες του κυριου Φρομγουικ να μοιρασεις στη συναντηση την Κυριακη?
ναι, το ειχα ξεχασει αυτο. ειναι οντως ενα κινητρο για να δουλεψεις.δε με λες...επειδη ειμαι σε φαση διαιτας, ξερεις αν οι γαλετες ειναι light?
Να'στε καλά. Μου δίνετε δύναμη να συνεχίσω να στίβω το πτηνό (και πτητικό) μυαλό μου για να προσπαθώ να βρώ κι άλλα.
Παράθεση από: Giannis1 στις Σεπτεμβρίου 14, 2012, 05:17:49 pmΝα'στε καλά. Μου δίνετε δύναμη να συνεχίσω να στίβω το πτηνό (και πτητικό) μυαλό μου για να προσπαθώ να βρώ κι άλλα. Επειδη η χωρα που ζουμε αποτελει πηγη εμπνευσης, ειμαι σιγουρη καλο μου πτηνο οτι η φαντασια και η δημιουργικοτητα σου πολυ δυσκολα θα στερεψουν
να χαμε τωρα ενα προφιτερολ.....για την αναμονη
γαλετα παπαρα...μαλιστα! συγνωμη αλλα μου γυρισαν τ'αντερα πανω που ελεγα να κανω επιδρομη στο ψυγειο!
λες να'χει και τετοιο το συσσιτιο?
Για το παγωτο:φυτικη σαντιγυ, γαλα εβαπορε και γαλα ζαχαρουχο.Κερναμε και το υπουργειο φρομ γουικ!
αν ειναι ν'αποκτησω τα μπρατσα του Σταλονε, Γιαννη μου, για να κανω ενα παγωτο, προτιμω να το αγορασω ετοιμο! λοιπον, στο θεμα μας...εμαθα οτι θα γινει φαση μεσα στη βδομαδα και θα ειμαστε και μεις μεσα σιγουρα. μαλιστα ειπωθηκε οτι θα ειναι η κυρια φαση αναπληρωτων και θα ειναι ολες οι ειδικοτητες και μετα αναπληρωτες ελαχιστοι απο εδω απο εκει, αν χρειαστουν. υπαρχει περιπτωση μαλιστα η φαση αυτη να γινει πριν τη γ' φαση των αποσπασεων.τωρα με τοσα που εχω δει κι εχω ακουσει ποτε δε θεωρω κατι σιγουρο! αφου τα εμαθα ομως ειπα να τα μοιραστω μαζι σας.