0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
το γελοίο και τραγικο ειναι που για παρα πολλούς μόνιμους (όχι όλοι στο ιδιο καζανι ομως ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.
αν ειναι ν'αποκτησω τα μπρατσα του Σταλονε, Γιαννη μου, για να κανω ενα παγωτο, προτιμω να το αγορασω ετοιμο! λοιπον, στο θεμα μας...εμαθα οτι θα γινει φαση μεσα στη βδομαδα και θα ειμαστε και μεις μεσα σιγουρα. μαλιστα ειπωθηκε οτι θα ειναι η κυρια φαση αναπληρωτων και θα ειναι ολες οι ειδικοτητες και μετα αναπληρωτες ελαχιστοι απο εδω απο εκει, αν χρειαστουν. υπαρχει περιπτωση μαλιστα η φαση αυτη να γινει πριν τη γ' φαση των αποσπασεων.τωρα με τοσα που εχω δει κι εχω ακουσει ποτε δε θεωρω κατι σιγουρο! αφου τα εμαθα ομως ειπα να τα μοιραστω μαζι σας.
θα δουλεψουμε! δεν εχει αλλαξει τιποτα φετος σε σχεση με περσι. αρα αναπληρωτες θα χρειαστουν και μαλιστα πολλους.
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 15, 2012, 01:10:36 amαν ειναι ν'αποκτησω τα μπρατσα του Σταλονε, Γιαννη μου, για να κανω ενα παγωτο, προτιμω να το αγορασω ετοιμο! λοιπον, στο θεμα μας...εμαθα οτι θα γινει φαση μεσα στη βδομαδα και θα ειμαστε και μεις μεσα σιγουρα. μαλιστα ειπωθηκε οτι θα ειναι η κυρια φαση αναπληρωτων και θα ειναι ολες οι ειδικοτητες και μετα αναπληρωτες ελαχιστοι απο εδω απο εκει, αν χρειαστουν. υπαρχει περιπτωση μαλιστα η φαση αυτη να γινει πριν τη γ' φαση των αποσπασεων.τωρα με τοσα που εχω δει κι εχω ακουσει ποτε δε θεωρω κατι σιγουρο! αφου τα εμαθα ομως ειπα να τα μοιραστω μαζι σας.δηλαδη να μην κανω ανακληση τη δευτερα...;
γιώτα, είμαστε σε τελειώς αλλη κλάση, γι αυτό το γράφω έτσι. Εσύ και όσοι είστε ψηλά στον πίνακα, θα δουλεψετε και φέτος και του χρονου και θα δουλεύετε γενικά, τουλάχιστον μέχρι να τακτοποιηθούν τα πράγματα. Δεν αγγίζω καν το θεμα διοριστεος-αδιοριστος. Είμαστε όμως κι αρκετοί που είτε είμαστε κοντά στο 1000 είτε παρακατω που δουλευουμε αργοτερα, αλλα δουλευουμε. Για αυτή την κατηγορια μιλάω, εσύ δεν εχεις κινδυνο, εμεις θα εχουμε, ειδικα απο του χρονου. Ως προς αυτο υπαρχει σκεψη απο μερους μου, οχι για το αν θα υπαρξουν προσληψεις.. προσληψεις φυσικα, αλλα για ποσους;