0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τι εννοεις, γιωτα μου,η κυρια φάση αναπληρωτών; δηλαδή θα πάρει πχ 600 αγγλικών και μετά μεσα στη χρονιά, 20 20 άτομα, όποτε κι αν χρειάζεται; να μην περιμένουμε δηλαδη καν οσοι δεν ειμαστε στην πρωτη φαση;
δεν ξέρω βρε παιδιά, μια μέρα είμαι αισιόδοξη και την άλλη τα βλέπω όλα μαύρα... μας έχουν διαλύσει την ψυχολογία, δεν μπορώ άλλο.. όπως έγραψα και σε ένα άλλο θέμα του φόρουμ, πραγματικά νιώθω αόρατη.. ψεκασμένη με άζαξ! τόσο αόρατη.. τόσα βιογραφικά παντού και τίποτα..
Τι??? Αν προσληφθούν οι αναπληρωτές πρώτα ρισκάρω να βρεθώ κι εγώ κοντά στο σπίτι μου και να χάσω τη δωρεάν σίτιση! Και τότε πως θα με ζηλεύουν ορισμένοι μόνιμοι? Jamais! Ούτε να το σκέφτομαι!
Αγαπητη lillieΝαι αλλα σου λενε:Ο μονιμος εχει τοσα χρονια μακρια εχει τραβηξει τοσα πανδινα πρεπει να παει καποια στιγμη σπιτι του.Η άποψη μου για την δικαιολογια αυτη ως προς το ποιος θα πρεπει να παει σπιτι του;Δε με νοιαζει ρε φιλε αν δεν του αρεσει να παει μονιμα με παραιτηση σπιτι του. Όσο για το σισιτιο πίστεψε με τα έξοδα διαβιωσης σε ξενο τόπο δεν κανουν διακρίσεις ειτε μονιμος ειτε αναπληρωτης τα ιδια πληρωνουμε.