0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γνωρίζετε τι σειρά είχε ο τελευταίος ΑΚΩ πέρυσι?
Παράθεση από: Πνμ στις Σεπτεμβρίου 06, 2012, 03:33:13 pmΕνταξει αυτο απλως ρωταω πως γινετε η επιλογη του νομου. Αν εσυ εισαι τριτεκνη και πιο κατω στον πινακα απο μενα ποιος θα προηγηθει? Εσυ η εγω?αν η τριτεκνη ειναι μεσα στο 20% του συνολου των τριτεκνων που θα προσληφθουν και συ εισαι μετα τον τελευταιο απο το 80% που απομενει. θα προσληφθει αυτη κι οχι εσυ...εχουν προσληφθει παλαιοτερα και τριτεκνες με ....2 μορια...
Ενταξει αυτο απλως ρωταω πως γινετε η επιλογη του νομου. Αν εσυ εισαι τριτεκνη και πιο κατω στον πινακα απο μενα ποιος θα προηγηθει? Εσυ η εγω?
τα κενα απο καθε διευθυνση φευγουν ολα μαζι για ΟΛΕΣ τις ειδικοτητες. αυτα που λενε στο υπουργειο ειναι δικαιολογιες. πολυ απλα μας εχουν γραμμενους, μην το πω αλλιως, και θα το εκτιμουσα ειλικρινα αν λεγαν εστω και μια φορα αυτο ακριβως που γινεται. ακους εκει μαζευουν κενα!
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 06, 2012, 04:20:38 pmπαλι τις ιδιες βλακειες αρχισαν? οσο καιρο χρειαζονται οι υπολοιπες οι ειδικοτητες τοσο θελουμε και μεις. τι μλκς ειναι αυτες!μπράβο giota8!! ακριβώς! μας έχουν χωρίσει με το έτσι θέλω και κοίτα τί γίνεται......είμαι ΠΕ01............
παλι τις ιδιες βλακειες αρχισαν? οσο καιρο χρειαζονται οι υπολοιπες οι ειδικοτητες τοσο θελουμε και μεις. τι μλκς ειναι αυτες!
το ξερω, μολις το ειδα ni.kos. δεν εχω λογια αυτη τη στιγμη...η μαλλον εχω αλλα θα χρειαστουν πολλα μπιπ και θα χρεωθω και μια διαγραφη.τι θα πει αν θελει η ηγεσια? αν υπαρχουν κενα πρεπει να τα καλυψουν και μαλιστα οχι σε 15 μερες αλλα ΧΘΕΣ! αν θελουν να κοψουν απο κατι, να κοψουν απο τις αποζημιωσεις που παιρνουν οι φοβερες επιτροπες τους για το ξυσιμο που ουσιαστικα προσφερουν, να κοψουν απο τα επιδοματα τους τα οποια ειναι γελοιο να υπαρχουν με τους μισθους που παιρνουν, να κοψουν απο τις συνταξεις τους οπως εκοψαν ολου του υπολοιπου κοσμακη που στο κατω κατω την ειχε χρυσοπληρωσει αυτη τη συνταξη. στο ονομα της οικονομιας και της εξοικονομησης κεφαλαιου εχουν ρημαξει τη δολια την Παιδεια και μεις θα πρεπει ν'ανεχομαστε οχι μονο αυτο αλλα και το υφακι του καθε ξιπασμενου υπαλληλακου και υπουργου που νομιζει οτι μπορει να παιζει με τις ζωες μας. ελεος πια.