*

Αποστολέας Θέμα: Α΄φάση αναπληρωτών ΠΕ 06  (Αναγνώστηκε 379729 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος aphrodite

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση! ΠΕ06
    • Προφίλ
Απ: Α΄φάση αναπληρωτών ΠΕ 06
« Απάντηση #182 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2012, 04:30:01 pm »
http://www.paideia-ergasia.gr/old-videos/1171-%CE%91-%CE%A6%CE%AC%CF%83%CE%B7-%CE%91%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%92%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CE%B1%CF%82
Υπάρχει και αυτό που λέει ότι τα κενά πρέπει να έχουν σταλεί ως αυτή την ώρα και από

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:53:50 »

Αποσυνδεδεμένος katkat

• Ιστορικό μέλος
  • Fail...Fail again...Fail better...
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2012, 04:30:45 pm »
απλα καποιες ειδικοτητες ειναι γρουσουζικες φαινεται και τις αποφευγουν σαν το διαβολο το λιβανι   ;D ;D ;D ;D ;D
H ισχνή υπόσταση κίβδηλος οβολός της τόσο ξεχωριστής γυναικείας σου φύσις ....

http://www.youtube.com/watch?v=R4ELgxaj1ds

Αποσυνδεδεμένος marathes

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2012, 04:33:15 pm »
Γνωρίζετε τι σειρά είχε ο τελευταίος ΑΚΩ πέρυσι?
1170

Αποσυνδεδεμένος marathes

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2012, 04:37:52 pm »
Mαρτιο όμως...αξίζει?Όσο πιο νωρίς ξεκινάνε οι προσλήψεις,τόσο περισσότεροι δουλεύουν γιατί κενά προκύπτουν ολη τη διάρκεια της χρονιάς...Αφού πρόπερσι που ξεκίνησαν νωρίτερα απο πέρισυ,είχα δουλέψει κ εγω πλήρους(μάρτιο) με σειρά 1300 κ πήραν κ άλλες 2 παρτίδες μετά απο εμένα...απρίλιο....tragic??????

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:53:50 »

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #186 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2012, 04:40:58 pm »
τα κενα απο καθε διευθυνση φευγουν ολα μαζι για ΟΛΕΣ τις ειδικοτητες. αυτα που λενε στο υπουργειο ειναι δικαιολογιες. πολυ απλα μας εχουν γραμμενους, μην το πω αλλιως, και θα το εκτιμουσα ειλικρινα αν λεγαν εστω και μια φορα αυτο ακριβως που γινεται. ακους εκει μαζευουν κενα!
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος daffodils

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2012, 04:42:19 pm »
Ενταξει αυτο απλως ρωταω πως γινετε η επιλογη του νομου. Αν εσυ εισαι τριτεκνη και πιο κατω στον πινακα απο μενα ποιος θα προηγηθει? Εσυ η εγω?

αν η τριτεκνη ειναι μεσα στο 20% του συνολου των τριτεκνων που θα προσληφθουν  και συ εισαι μετα τον τελευταιο απο το  80% που απομενει. θα προσληφθει αυτη κι οχι εσυ...εχουν προσληφθει παλαιοτερα και τριτεκνες με ....2  μορια...
Να προσθέσω ότι το 20% αφορά στο σύνολο των αναπληρωτών ετησίως και όχι ανά ειδικότητα ή έστω ανά φάση. Και για να καθησυχάσω τα πνεύματα για να μη μου αγχώνεστε και γι' αυτό στην ειδικότητά μας οι τρίτεκνοι δεν πλησίασαν ούτε κατά διάνοια το ποσοστό αυτό τα τελευταία 2 χρόνια που το παρακολουθώ. 'Αλλες ειδικότητες είναι πιο ριγμένες. Επίσης πρέπει να λάβουμε υπόψιν ότι καθώς τρέχουν οι πίνακες προσλαμβάνονται κανονικά με τη σειρά τους τρίτεκνοι που φυσικά προστίθενται στο συνολικό ποσοστό.
To see the World in a Grain of Sand And Heaven in a Wild Flower,
Hold Infinity in the palm of your hand And Eternity in an hour.
                 WILLIAM BLAKE

Αποσυνδεδεμένος evdmen

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2012, 04:43:53 pm »
τα κενα απο καθε διευθυνση φευγουν ολα μαζι για ΟΛΕΣ τις ειδικοτητες. αυτα που λενε στο υπουργειο ειναι δικαιολογιες. πολυ απλα μας εχουν γραμμενους, μην το πω αλλιως, και θα το εκτιμουσα ειλικρινα αν λεγαν εστω και μια φορα αυτο ακριβως που γινεται. ακους εκει μαζευουν κενα!
Εχεις δίκιο, Γιώτα!!! Μας κοροιδεύουν....μπροστά στα ματια μας!!!

Αποσυνδεδεμένος miltos74

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2012, 04:55:46 pm »
Απο Νομο της στερεας η

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2012, 04:56:16 pm »
παλι τις ιδιες βλακειες αρχισαν? οσο καιρο χρειαζονται οι υπολοιπες οι ειδικοτητες τοσο θελουμε και μεις. τι μλκς ειναι αυτες!

μπράβο giota8!! ακριβώς! μας έχουν χωρίσει με το έτσι θέλω και κοίτα τί γίνεται......

είμαι ΠΕ01............

και σεις οι δολιοι στην ιδια μοιρα ειστε! και για σας κενα μαζευουν ακομα?
πωωωωωωωωω κοντευω να φαω τον καπνο απο τα νευρα μου. ειναι δυνατον...τετοια υποτιμηση της νοημοσυνης μας!
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος ni.kos

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • «Stay hungry. Stay foolish»
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2012, 05:02:01 pm »
giota8:
και σεις οι δολιοι στην ιδια μοιρα ειστε! και για σας κενα μαζευουν ακομα?
πωωωωωωωωω κοντευω να φαω τον καπνο απο τα νευρα μου. ειναι δυνατον...τετοια υποτιμηση της νοημοσυνης μας!

----

μαζεύουν κενα;;; σ'εμάς απάντησαν πιο ...ωμά,πήρε τηλ μια συνάδελφός μας και..... ιδού απάντηση στελέχους του υπουργείου:

μετα απο 10-15 μερες ειπαν αν εχουν πιστωσεις και αν θελει η ηγεσια ,εχουν περισσοτερα πλεονασματα λεει και οχι τοσα κενα και γενικα ηταν αρκετα εριστικοι στο τμημα θεολογων........

τόση σημασία μας δίνουν........

Αποσυνδεδεμένος sofikititi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2012, 05:06:33 pm »
το ειχα αναφερει και νωριτερα στη συζητηση,, προτεινω οποιος παιρνει τηλ στο υπουργειο να ζητα ονοματεπωνυμο του υπαλληλου που συνομιλει!!πιστευω πως ετσι δε θα τους παιρνει να λενε ο,τι αρλουμπες θελουν!!!!!!!με το φοβο της αναφορας ισως να τριξουν λιγακι οι μαλλον βυσματικες( δεν παιρνω και ορκο γιατι δεν γνωριζω πως παιρνουν τις θεσεις στο υπουργειο) καρεκλες τους,,,

ειναι ντροπη να μας κοροιδευουν ετσι!λες και δεν εφαγαν τα ιδια σ...α με εμας καποτε κι αυτοι,,,,

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2012, 05:10:43 pm »
το ξερω, μολις το ειδα ni.kos. δεν εχω λογια αυτη τη στιγμη...η μαλλον εχω αλλα θα χρειαστουν πολλα μπιπ και θα χρεωθω και μια διαγραφη.
τι θα πει αν θελει η ηγεσια? αν υπαρχουν κενα πρεπει να τα καλυψουν και μαλιστα οχι σε 15 μερες αλλα ΧΘΕΣ! αν θελουν να κοψουν απο κατι, να κοψουν απο τις αποζημιωσεις που παιρνουν οι φοβερες επιτροπες τους για το ξυσιμο που ουσιαστικα προσφερουν, να κοψουν απο τα επιδοματα τους τα οποια ειναι γελοιο να υπαρχουν με τους μισθους που παιρνουν, να κοψουν απο τις συνταξεις τους οπως εκοψαν ολου του υπολοιπου κοσμακη που στο κατω κατω την ειχε χρυσοπληρωσει αυτη τη συνταξη. στο ονομα της οικονομιας και της εξοικονομησης κεφαλαιου εχουν ρημαξει τη δολια την Παιδεια και μεις θα πρεπει ν'ανεχομαστε οχι μονο αυτο αλλα και το υφακι του καθε ξιπασμενου υπαλληλακου και υπουργου που νομιζει οτι μπορει να παιζει με τις ζωες μας. ελεος πια.
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος ni.kos

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • «Stay hungry. Stay foolish»
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2012, 05:17:00 pm »
το ξερω, μολις το ειδα ni.kos. δεν εχω λογια αυτη τη στιγμη...η μαλλον εχω αλλα θα χρειαστουν πολλα μπιπ και θα χρεωθω και μια διαγραφη.
τι θα πει αν θελει η ηγεσια? αν υπαρχουν κενα πρεπει να τα καλυψουν και μαλιστα οχι σε 15 μερες αλλα ΧΘΕΣ! αν θελουν να κοψουν απο κατι, να κοψουν απο τις αποζημιωσεις που παιρνουν οι φοβερες επιτροπες τους για το ξυσιμο που ουσιαστικα προσφερουν, να κοψουν απο τα επιδοματα τους τα οποια ειναι γελοιο να υπαρχουν με τους μισθους που παιρνουν, να κοψουν απο τις συνταξεις τους οπως εκοψαν ολου του υπολοιπου κοσμακη που στο κατω κατω την ειχε χρυσοπληρωσει αυτη τη συνταξη. στο ονομα της οικονομιας και της εξοικονομησης κεφαλαιου εχουν ρημαξει τη δολια την Παιδεια και μεις θα πρεπει ν'ανεχομαστε οχι μονο αυτο αλλα και το υφακι του καθε ξιπασμενου υπαλληλακου και υπουργου που νομιζει οτι μπορει να παιζει με τις ζωες μας. ελεος πια.

φαντάζεσαι λοιπόν σε τί κατάσταση είμαι......κάθε χρόνο εδώ και 5 χρόνια σε νησιά, την ίδια αγωνία,χωρίς κανένα σεβασμό στις προσωπικότητες μας από κάτι υπαλλήλους τέτοιας συμπεριφοράς και νοοτροπίας.....
δε γράφω και εγώ πολλά ένεκα νεύρων....
άκου εκεί " αν εχουν πιστωσεις και αν θελει η ηγεσια ".......
καλά είπες sofikititi:ονοματεπωνυμο του υπαλληλου.....
αλλά δεν πήρα εγώ...

Αποσυνδεδεμένος villie

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2012, 12:34:07 am »
στο σχολείο στο οποίο ανήκω σήμερα ζητήθηκε να συμπληρώσουμε νέο πίνακα με κενα και πλεονασματα, μετα τις αποσπασεις που προεκυψαν κλπ. και να τον στείλουμε μέχρι το μεσημέρι. ακόμα βέβαια δεν έχουν γίνει αποσπάσεις εντός του ίδιου ΠΥΣΔΕ, είτε σε σχολεία τις ίδιας περιοχής είτε μέσα στον ίδιο νομό, οπότε φαντάζομαι τα κενά θα αλλάξουν

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182690
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 665
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)