0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γνωριζω 4 νομους με κενα βθμιας πολλα. Δεν υπαρχουν 06 στην διαθεση εχουν καλυψει ηδη τα κενα στις βθμιες. Οι αθμιες τωρα εδωσαν κενα και θα ανοιξουν κιαλλα. Μονο απο αναπληρωσεις περιμενουμε να καλυφθουν οι θεσεις. Ενα νομος εξ αυτων ηταν ο πολυπληθεστερος σε υπεραριθμιες 06, που πηγαν ολοι βρε παιδια;;
κανεις βορεια, πελοποννησος δυτικη ελλαδα.
Παράθεση από: miltos74 στις Σεπτεμβρίου 11, 2012, 02:56:59 pmκανεις βορεια, πελοποννησος δυτικη ελλαδα. Πρέπει να μετακομίσω μου φαίνεται!!!Η Κεντρική Μακεδονία δεν παίρνει τίποτα...
Παράθεση από: Τάνια84 στις Σεπτεμβρίου 11, 2012, 02:59:55 pmΠαράθεση από: miltos74 στις Σεπτεμβρίου 11, 2012, 02:56:59 pmκανεις βορεια, πελοποννησος δυτικη ελλαδα. Πρέπει να μετακομίσω μου φαίνεται!!!Η Κεντρική Μακεδονία δεν παίρνει τίποτα... απο αυτους που ξερω εγω. δεν ξερω για ολη την ελλαδα
εβγαλε κενα η Αιτ/νια που υποτιθεται οτι δεν ηξεραν τι να μας κανουν. αναρωτιεσαι Μιλτο τι εγιναν ολοι αυτοι οι υπεραριθμοι? και γω το ιδιο. αυτη κι αν ειναι ερωτηση για το τεστ δεξιοτητωντι απεγιναν οι υπεραριθμοι ΠΕ06 σε συγκεκριμενο νομο της Δ. Ελλαδας?α. τους πηρε το ευρηκαβ. τους μαντρωσαν σε καραβι και τους βουλιαξαν στα ανοιχτα του Ατλαντικουγ. δεν ηταν τελικα και τοσοι πολλοι.αναρωτιεμαι ποια θα θεωρηθει σωστη απαντηση απο το ΑΣΕΠ.