PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ
Κλάδος ΠΕ06 Αγγλικής γλώσσας
(Συντονιστής:
MARKOS
)
Α΄φάση αναπληρωτών ΠΕ 06
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
129
130
131
132
133
...
181
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Α΄φάση αναπληρωτών ΠΕ 06 (Αναγνώστηκε 381104 φορές)
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
maria28
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: Α΄φάση αναπληρωτών ΠΕ 06
«
Απάντηση #1820 στις:
Νοεμβρίου 01, 2012, 10:41:34 am »
Tweet
καλημέρα κι από μένα και καλό μήνα!!από τη δευτεροβάθμια που δούλεψα 2 χρόνια έχω τις καλύτερες εντυπώσεις κι αναμνήσεις,ήμουν προφανώς τυχερή που έπεσα σε καλά οργανωμένα σχολεία με καλά παιδιά(τη μία χρονιά σε νησί και την άλλη επαρχία).στην πρωτοβάθμια μπορείς να δουλέψεις με τα παιδιά αλλά έχεις άλλα "σπασίματα" με κάποιους δασκάλους...φαντάζομαι θα έχετε ανάλογες εμπειρίες όσοι έχετε δουλέψει στην πρωτοβάθμια.
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 10:40:12 »
val_06
Προχωρημένο μέλος
Φύλο:
ΠΕ 06
«
Απάντηση #1821 στις:
Νοεμβρίου 01, 2012, 10:46:13 am »
Καλημέρα και καλό μήνα!
Περιμένουμε όλοι νέο επεισόδιο από το Γιάννη, δε νομίζω οτι περιμένει πιστώσεις, ίσως από τη μαυρίλα έχει πέσει σε writer's block...αν και ελπίζω για το αντίθετο.
Στη δική μου περιοχή έχω δουλέψει σε όλες τις βαθμίδες. Δημοτικό- λάτρεία αλλά πονοκέφαλος. Γυμνάσιο- εφιάλτης. Όσο καλοί και συνεργάσιμοι κ αν ήταν οι συνάδελφοι, τα παιδιά δεν παλεύονταν. οΎτε αποβολές καταλάβαιναν ούτε τιποτα. Στο λύκειο ήταν πιο συνειδητοποιημένα, αλλά ήταν με τις ώρες τους. Και ειδικά η Γ Λυκείου ήταν (99%) αδιάφοροι, ακόμα και αυτοί που θα έδιναν ειδικό μάθημα...
Δεν έχ καταλήξει στο τι προτιμώ, νομίζω τα μικρά στο δημοτικό, που δεν έχουν μπει ακόμα για τα καλάστην εφηβεία. Γιατί και εγώ ακόμα στην εφηβεία είμαι
και δε λειτουργεί καλά το σχήμα!
Καταγράφηκε
ladylav
Έμπειρο μέλος
η εκπαιδευση δε με λατρευει καθολου
«
Απάντηση #1822 στις:
Νοεμβρίου 01, 2012, 11:39:53 am »
Καλημερα και καλο μηνα κι απο μενα..Παιδια μιας και εθεσα το αρχικο ερωτημα για τις βαθμιδες μπορω να πω οτι με κατατοπισατε πληρως!!
Ψηφιζω Δ' και Ε' ταξεις,προσωπικα σιχαινομαι να διδασκω μικρα παιδακια δλδ δεν αντεχω
τα τραγουδακια και το πιπι το παπι.Δεν το εχω καθολου μαλλον..Γι αυτο και παντα στα ιδιαιτερα επαιρνα μεγαλα παιδια
κι ας ειχαν μικροτερη προοπτικη σχετικα με το βαθος χρονου.Η ΣΤ' παλι δεν παλευεται τα παιδια ειναι στο μεταιχμιο μεταξυ
παιδικοτητας και εφηβειας και εχουν φλιπαρει.Περυσι εφτασα στο Unit 3 απο Οκτωβριο μεχρι Ιουνιο.Τρατζικ..
Καταγράφηκε
Τάνια84
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
Smile!Things will eventually get better!!!
«
Απάντηση #1823 στις:
Νοεμβρίου 01, 2012, 12:40:16 pm »
Καλημέρα κι από μένα!!! Έχω δουλέψει μόνο στην Αβάθμια και ομολογώ πως μου αρέσει!Θα ήθελα βέβαια να αποκτήσω και την εμπειρία της Δευτεροβάθμιας κάποια στιγμή!Δεν νομίζω όμως πως θα είμαι στις προσλήψεις που θα γίνουν στο άμεσο μέλλον στην Δευτεροβάθμια οπότε μάλλον για Αβάθμια με κόβω αν τελικά καλέσουν φέτος!
Καταγράφηκε
Μην κάνεις στους άλλους αυτό που δεν θέλεις να κάνουν σε σένα!
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 10:40:12 »
Ms Daisy
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
ΠΕ06
«
Απάντηση #1824 στις:
Νοεμβρίου 01, 2012, 12:44:41 pm »
Α, εγώ, Ladylav, ψηφίζω
Α'
Δημοτικού!!!!! Αν και νιώθω σα νηπιαγωγός και η ανταπόκριση των γονιών στο ΠΕΑΠ δεν είναι και η πιο ικανοποιητική, ...... μ'αρέσει!!!!!!! Με αναζωογονεί, μου δίνει δύναμη, με τρελαίνει!!! Ίσως να παίζει ρόλο ότι έχω παιδιά σ'αυτήν την ηλικία.
Who knows..... Ας δουλέψουμε φέτος και ας είναι οπουδήποτε.....
Καταγράφηκε
Κλεοπάτρα.Μ
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
ΠΕ06
«
Απάντηση #1825 στις:
Νοεμβρίου 01, 2012, 12:52:36 pm »
Ο Χριστός!!!!!!!!!!!Κυρία κακά, κυρία τσίσια....η πιο ψυχοφθόρα τάξη όλα πρέπει να γίνονται με τρόπο μαγικό, να παίζεις θέατρο για να τους κρατήσεις την προσοχή.
Καταγράφηκε
Giannis1
Ιστορικό μέλος
«
Απάντηση #1826 στις:
Νοεμβρίου 01, 2012, 01:29:57 pm »
Παράθεση από: Κλεοπάτρα.Μ στις Νοεμβρίου 01, 2012, 10:34:56 am
Καταγράφηκε
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?
aghathi
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
εκπαίδευση=παιδιά
«
Απάντηση #1827 στις:
Νοεμβρίου 01, 2012, 02:35:16 pm »
Κλεοπατρα, τρεχει το μικρο τουαλετα, κρατιεται δεν κρατιεται, γυρναει πισω, κυρια κυρια δεν μπορω να ξεκουμπωσω το κουμπι! ξεκουμπωνω το κουμπι, ξανατρεχει, ξαναγυρναει πισω, κυρια κυρια δεν ανοιγει το φερμουαρ. Καλα Γιαννη μου παμε μαζι να σε βοηθησω..
Επιστρεφει τελικα στην ταξη και μου ζηταει να του δεσω τα κορδονια. Εχετε δεσει μουσκεμενα κορδονια?
Καταγράφηκε
Giannis1
Ιστορικό μέλος
«
Απάντηση #1828 στις:
Νοεμβρίου 01, 2012, 02:38:32 pm »
Αφού το ζητήσατε...
Γλέντι είχαν οι αφεντάδες στο τουρκικό στρατόπεδο. Έξω από τη σκηνή του πασά, ο ψυχρός καθαρός χειμωνιάτικος αέρας και τα βλοσυρά βλέμματα των γενίτσαρων που φυλούσαν σκοπιά με τα χέρια πάντα έτοιμα στα γιαταγάνια και στις αλεβάρδες, έρχονταν σε αντίθεση με τα τουμπερλέκια που ακούγονταν από μέσα, το εύθυμο κλίμα που επικρατούσε, καθώς και με τους καπνούς από τους αργιλέδες και τη ζέστη από τις πολυάριθμες σόμπες που ζέσταιναν τους πασάδες, τους βεζύριδες και τους αγάδες που μοιράζονταν τη χαρά.
Μόνο ο ο αρχηγός των Γενίτσαρων φαινόταν να μη συμμετέχει στο γενικότερο εύθυμο κλίμα. Καθισμένος σε μια γωνιά, αγέλαστος και βλοσυρός, χωρίς να έχει καν αγγίξει το φαγητό του, φαινόταν σαν ένα ξένο σώμα που είχε παρεισφρήσει μέσα στη σκηνή.
-«Ωρέ αγά, γιατί είσαι έτσι βλοσυρός? Γιατί δε τρώς τίποτα, εσύ που σε άλλα γλέντια δε σε προλαβαίνουνε οι υπηρέτες?
Καταγράφηκε
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?
golum
Έμπειρο μέλος
«
Απάντηση #1829 στις:
Νοεμβρίου 01, 2012, 02:55:30 pm »
"Η επιστροφή"..τα σεβη μου Terry...
«
Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 01, 2012, 05:06:38 pm από Stelios
»
Καταγράφηκε
το μονο που θελω ειναι να τους δω να τρεχουν..
Giannis1
Ιστορικό μέλος
«
Απάντηση #1830 στις:
Νοεμβρίου 01, 2012, 03:06:05 pm »
Καλώς τον Γκόλουμ μας.
Καταγράφηκε
englishteacher06
Πλήρες μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #1831 στις:
Νοεμβρίου 01, 2012, 03:09:40 pm »
Συγχαρητήρια Γιάννη! Είσαι φοβερός !!!!!! Πάντα τέτοια !!!! χαχαχαχαχα
«
Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 01, 2012, 05:06:58 pm από Stelios
»
Καταγράφηκε
zamanfou78
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #1832 στις:
Νοεμβρίου 01, 2012, 03:22:08 pm »
Άλλη μια μέρα χωρίς νέα από το Υπουργε(λ)ίο....Πώς θα περάσει κ αυτή η εβδομάδα...
Καταγράφηκε
Giannis1
Ιστορικό μέλος
«
Απάντηση #1833 στις:
Νοεμβρίου 01, 2012, 03:35:10 pm »
Για zamanfou πολύ αγχωμένο σε βρίσκω.
Ναι σαι καλά englishteacher06
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
129
130
131
132
133
...
181
Πάνω