0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα διαφωνησω εκτος κι αν πρεπει να παραδεχτω οτι ειμαι μια απο τις καθηγητριες Αγγλικων που περιγραφεις.Πολλες φορες δεν εχω καταφερει να κανω σωστα τη δουλεια μου κι ας εχω ολη την καλη προθεση.Τα Αγγλικα καλως η κακως για να διδαχθουν σωστα θελουν ιδιαιτερες συνθηκες.Χωρις ειδικα διαμορφωμενη ταξη και με απαραδεκτα βιβλια καθως και με παιδια 30 διαφορετικων ταχυτητων στην ταξη ειναι σχεδον αδυνατον να γινει σωστη διδασκαλια.Αυτο θα επρεπε να μας το αναγνωριζουν καποιοι συναδελφοι 'πρωτευουσων' ειδικοτητων αντι να καταφευγουν σε σχολια που ταιριαζουν σε εποχες δευτερου παγκοσμιου..
Αν δεν αρχισουν να μας αντιμετωπιζουν καλοπροαιρετα οι συναδελφοι των αλλων ειδικοτητων και οι γονεις που μας υποτιμουν σε εσχατο βαθμο επειδη τα παιδια τουσ μαθαινουν τη γλωσσα στο φροντιστηριο δε θα αλλαξει τιποτα.Περυσι για να αποδειξω του λογου το αληθες μια δασκαλιτσα πεταξε τα προτζεκτ μου γιατι της βρωμιζαν την ταξη και μια αλλη εκανε το αποτροπαιο σχολιο οτι εσενα Αγγλικου δε σε ρωτανε ποτε για την προοδο των παιδιων οι γονεις ε?φαντασου ποσο τους νοιαζει.Φευ!!!
Παράθεση από: ladylav στις Νοεμβρίου 02, 2012, 12:39:34 pmΑν δεν αρχισουν να μας αντιμετωπιζουν καλοπροαιρετα οι συναδελφοι των αλλων ειδικοτητων και οι γονεις που μας υποτιμουν σε εσχατο βαθμο επειδη τα παιδια τουσ μαθαινουν τη γλωσσα στο φροντιστηριο δε θα αλλαξει τιποτα.Περυσι για να αποδειξω του λογου το αληθες μια δασκαλιτσα πεταξε τα προτζεκτ μου γιατι της βρωμιζαν την ταξη και μια αλλη εκανε το αποτροπαιο σχολιο οτι εσενα Αγγλικου δε σε ρωτανε ποτε για την προοδο των παιδιων οι γονεις ε?φαντασου ποσο τους νοιαζει.Φευ!!!Παναγία μου πως δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο!Σαν να με βλέπω να την ξεμαλλιάζω που θεωρούν ιδιοκτησία τους την αίθουσα, τους μαθητές..κομπλεξικοί άνθρωποι.Και τι την νοιάζει αν δεν μας ρωτάνε, καλύτερα πίνω καφέ στο προαύλιο την μέρα που δίνονται οι βαθμοί