*

Αποστολέας Θέμα: Α΄φάση αναπληρωτών ΠΕ 06  (Αναγνώστηκε 381209 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ladylav

• Έμπειρο μέλος
  • η εκπαιδευση δε με λατρευει καθολου
    • Προφίλ
Απ: Α΄φάση αναπληρωτών ΠΕ 06
« Απάντηση #1862 στις: Νοεμβρίου 02, 2012, 12:27:47 pm »
Θα διαφωνησω εκτος κι αν πρεπει να παραδεχτω οτι ειμαι μια απο τις καθηγητριες Αγγλικων που περιγραφεις.Πολλες φορες δεν εχω καταφερει να κανω σωστα τη δουλεια μου κι ας εχω ολη την καλη προθεση.Τα Αγγλικα καλως η κακως για να διδαχθουν σωστα θελουν ιδιαιτερες συνθηκες.Χωρις ειδικα διαμορφωμενη ταξη και με απαραδεκτα βιβλια καθως και με παιδια 30 διαφορετικων ταχυτητων στην ταξη ειναι σχεδον αδυνατον να γινει σωστη διδασκαλια.Αυτο θα επρεπε να μας το αναγνωριζουν καποιοι συναδελφοι 'πρωτευουσων' ειδικοτητων αντι να καταφευγουν σε σχολια που ταιριαζουν σε εποχες δευτερου παγκοσμιου..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:34:38 »

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #1863 στις: Νοεμβρίου 02, 2012, 12:32:26 pm »
το διεγραψαν οι συντονιστες μαλλον.
συμφωνω evdmen οτι υπαρχουν και τετοιοι καθηγητες αλλα δε νομιζω οτι ειναι χαρακτηριστικο μονο της ειδικοτητας μας. ολος ο εκπαιδευτικος κλαδος εχει να επιδειξει τετοια παραδειγματα δυστυχως, δεν περιοριζονται μονο σε 2-3 ειδικοτητες, δε δεχομαι ομως να με χαρακτηριζουν αυτα τα παραδειγματα ουτε εμενα ουτε και τη δουλεια που κανω. το να γενικευουμε ετσι και να γινονται τετοια σχολια οπως αυτο της "συναδελφου" ειναι και χαζο κι επικινδυνο, γιατι καποια στιγμη ολοι θα θεωρηθουμε δευτερευοντες, τα σχολεια το ιδιο, η παιδεια το ιδιο και θα παμε σπιτακι μας να βαραμε το κεφαλι μας στον τοιχο!
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος englishteacher06

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1864 στις: Νοεμβρίου 02, 2012, 12:33:23 pm »
Θα διαφωνησω εκτος κι αν πρεπει να παραδεχτω οτι ειμαι μια απο τις καθηγητριες Αγγλικων που περιγραφεις.Πολλες φορες δεν εχω καταφερει να κανω σωστα τη δουλεια μου κι ας εχω ολη την καλη προθεση.Τα Αγγλικα καλως η κακως για να διδαχθουν σωστα θελουν ιδιαιτερες συνθηκες.Χωρις ειδικα διαμορφωμενη ταξη και με απαραδεκτα βιβλια καθως και με παιδια 30 διαφορετικων ταχυτητων στην ταξη ειναι σχεδον αδυνατον να γινει σωστη διδασκαλια.Αυτο θα επρεπε να μας το αναγνωριζουν καποιοι συναδελφοι 'πρωτευουσων' ειδικοτητων αντι να καταφευγουν σε σχολια που ταιριαζουν σε εποχες δευτερου παγκοσμιου..

Πόσο μα πόσο συμφωνώ μαζί σου !!  :-\

Αποσυνδεδεμένος evdmen

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1865 στις: Νοεμβρίου 02, 2012, 12:35:30 pm »
Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα στο ότι δεν μπορούμε να κάνουμε όσο καλά θέλουμε την δουλειά μας υπό αυτές τις συνθήκες αλλά και ως μαθήτρια και ως καθηγήτρια σε δημόσιο σχολείο έχω δει συναδέλφους μας καθηγητές αγγλικών να δυσφημίζουν τον κλάδο μας με τον χειρότερο δυνατό τρόπο...μέσω του τρόπου διεξαγωγής του μαθηματός τους, μέσω της γενικά αδιάφορης στάσης του...
Έχω δει βέβαια και άλλους εξαιρετικούς συναδέλφους (μακάρι να τους μοιάσω) που έκαναν θαύματα και μέσα στην τάξη και σαν παρουσία και δράση στον σύλλογο καθηγητών του σχολείου!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:34:38 »

Αποσυνδεδεμένος evdmen

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1866 στις: Νοεμβρίου 02, 2012, 12:37:25 pm »
@giota
συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες! Απλά εκτός από ολα τα άλλα, μερικές φορές αγανακτώ και με τον κλάδο μας...

Αποσυνδεδεμένος ladylav

• Έμπειρο μέλος
  • η εκπαιδευση δε με λατρευει καθολου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1867 στις: Νοεμβρίου 02, 2012, 12:39:34 pm »
Αν δεν αρχισουν να μας αντιμετωπιζουν καλοπροαιρετα οι συναδελφοι των αλλων ειδικοτητων και οι γονεις που μας υποτιμουν σε εσχατο βαθμο επειδη τα παιδια τουσ μαθαινουν τη γλωσσα στο φροντιστηριο δε θα αλλαξει τιποτα.Περυσι για να αποδειξω του λογου το αληθες μια δασκαλιτσα πεταξε τα προτζεκτ μου γιατι της βρωμιζαν την ταξη και μια αλλη εκανε το αποτροπαιο σχολιο οτι εσενα Αγγλικου δε σε ρωτανε ποτε για την προοδο των παιδιων οι γονεις ε?φαντασου ποσο τους νοιαζει.Φευ!!!

Αποσυνδεδεμένος maria28

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1868 στις: Νοεμβρίου 02, 2012, 12:40:23 pm »
έλεος πια με τις "βασικές" ειδικότητες...έχει κανένα όφελος αυτός ο διαχωρισμός?δεν κοιτάνε το χάλι που επικρατεί στα σχολεία..

Αποσυνδεδεμένος chrysa26

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ06 Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1869 στις: Νοεμβρίου 02, 2012, 12:45:43 pm »
Αυτά απλά δείχνουν το κόμπλεξ που έχουν μερικοί. Στη σημερινή εποχή άμα δεν έχεις πιστοποιητικό γνώσης αγγλικών

Αποσυνδεδεμένος Κλεοπάτρα.Μ

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #1870 στις: Νοεμβρίου 02, 2012, 12:51:32 pm »
Αν δεν αρχισουν να μας αντιμετωπιζουν καλοπροαιρετα οι συναδελφοι των αλλων ειδικοτητων και οι γονεις που μας υποτιμουν σε εσχατο βαθμο επειδη τα παιδια τουσ μαθαινουν τη γλωσσα στο φροντιστηριο δε θα αλλαξει τιποτα.Περυσι για να αποδειξω του λογου το αληθες μια δασκαλιτσα πεταξε τα προτζεκτ μου γιατι της βρωμιζαν την ταξη και μια αλλη εκανε το αποτροπαιο σχολιο οτι εσενα Αγγλικου δε σε ρωτανε ποτε για την προοδο των παιδιων οι γονεις ε?φαντασου ποσο τους νοιαζει.Φευ!!!

Παναγία μου πως δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο!Σαν να με βλέπω να την ξεμαλλιάζω που θεωρούν ιδιοκτησία τους την αίθουσα, τους μαθητές..κομπλεξικοί άνθρωποι.Και τι την νοιάζει αν δεν μας ρωτάνε, καλύτερα πίνω καφέ στο προαύλιο την μέρα που δίνονται οι βαθμοί ;)

Αποσυνδεδεμένος maria28

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1871 στις: Νοεμβρίου 02, 2012, 01:01:25 pm »

Παναγία μου πως δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο!Σαν να με βλέπω να την ξεμαλλιάζω που θεωρούν ιδιοκτησία τους την αίθουσα, τους μαθητές..κομπλεξικοί άνθρωποι.Και τι την νοιάζει αν δεν μας ρωτάνε, καλύτερα πίνω καφέ στο προαύλιο την μέρα που δίνονται οι βαθμοί ;)

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #1872 στις: Νοεμβρίου 02, 2012, 01:38:41 pm »
εχεις απολυτο δικιο!!!!!

Αποσυνδεδεμένος catwoman

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1873 στις: Νοεμβρίου 02, 2012, 01:40:02 pm »
παιδια τιποτα νεοτερο για τις φασεις  :-\

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #1874 στις: Νοεμβρίου 02, 2012, 01:51:37 pm »
πηρα τηλεφωνο, δεν ξερουν τιποτα ακομα. για αρχες της επομενης το κοβουν χλωμο λογω απεργιας. αν μαθω τιποτα αλλο αργοτερο θα σας ενημερωσω.
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος mariag_83

• Πλήρες μέλος
  • Home is where your heart is (ΠΕ06)
    • Προφίλ
« Απάντηση #1875 στις: Νοεμβρίου 02, 2012, 02:19:02 pm »
Και εδώ αρχίζεις και γελάς....ας κοιτάξουν κάποιοι δάσκαλοι να μάθουν ορθογραφία κι ας κρίνουν μετά εμάς και το έργο μας....μπείτε στον τοίχο του Μπράτη να δείτε τι μπάχαλο γίνεται από ορθογραφικά λάθη...μαθαίνετε και γράμματα στα παιδιά μας!!!Μήπως να σας διορίζουμε και κατευθείαν με το που τελειώνετε τη σχολή;;;Όσον αφορά μερικούς συναδέλφους"βασικών"ειδικοτήτων που κρίνουν αν εμείς περισσεύουμε στα σχολεία....ασχολίαστο!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 02, 2012, 03:21:22 pm από mariag_83 »
Πρόσεχε τι εύχεσαι,γιατί μπορεί όταν το αποκτήσεις να μην έχεις τι να το κάνεις...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182818
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 773
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)