0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα και από μένα, παιδιά! Εγώ ήδη ξεκίνησα και σουλουπώνω το βιογραφικό μου, το οποίο είχα να χρησιμοποιήσω τουλάχιστον 4 χρόνια και άρχισα να ψάχνω αγγελίες... Στην αρχή θα ψάξω για κάτι-ας το πούμε- "καλό", δηλαδή καμιά δουλειά γραφείου, και μετά αν δεν καταφέρω κάτι(το οποίο είναι πολύ πιθανό), θα ψάξω ο,τιδήποτε για να έχω κάποιο εισόδημα!
τωρα πηρα τηλ. την κα Καρδαμιτση...Μου ειπε οτι θα παρουν καποιους απο εμας...δεν ειπε ποσους...
Παράθεση από: evdmen στις Νοεμβρίου 07, 2012, 11:51:35 amΚαλημέρα και από μένα, παιδιά! Εγώ ήδη ξεκίνησα και σουλουπώνω το βιογραφικό μου, το οποίο είχα να χρησιμοποιήσω τουλάχιστον 4 χρόνια και άρχισα να ψάχνω αγγελίες... Στην αρχή θα ψάξω για κάτι-ας το πούμε- "καλό", δηλαδή καμιά δουλειά γραφείου, και μετά αν δεν καταφέρω κάτι(το οποίο είναι πολύ πιθανό), θα ψάξω ο,τιδήποτε για να έχω κάποιο εισόδημα!evdmen, ολοι πανω κατω τα ιδια σκεφτομαστε να κανουμε! Ειναι πολυ απογοητευτικο βασικα γιατι παλεψαμε παρα πολυ χρονια τωρα! Πως μας κατηντησαν μετα απο τοσα χρονια ασεπ διαβασμα προυπηρεσια κ τρεξιμο!! Το εχεις αποκλεισει να σε καλεσουν? Εισαι πολυ πισω στον πινακα?
με 460 αν παρει αλλα 150 ατομα θα δουλεψεις...