*

Αποστολέας Θέμα: Συνάντηση με ειδικό γραμματέα Γκλαβά 31-8-2012  (Αναγνώστηκε 34624 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος matchpoint

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Συνάντηση με ειδικό γραμματέα Γκλαβά 31-8-2012
« Απάντηση #98 στις: Αυγούστου 31, 2012, 10:01:50 pm »
Φυσικε  μπορεις να  μας πεις καμια λεπτομέρεια για τους επιλαχόντες;Οι πιστώσεις θα πάνε για αυτούς ή για τον διορισμό απο άλλη κατηγορία;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:56:33 »

Αποσυνδεδεμένος belw

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Αυγούστου 31, 2012, 10:02:47 pm »
Πάρε αυτούς που είναι και επίσημοι, να σε ενημερώσουν,γιατί ρωτάς εμένα;
Φαντάζομαι τα τηλέφωνα τους θα τα εχεις

Δεν εχω τηλεφωνα,η ΠΕΑΕ και η ΟΛΜΕ ειχαν βγαλει ανακοινωσεις οτι στηριζουν την σημερινη κινητοποιηση και μεχρι αυτη τη στιγμη μονο εσυ εχεις βγαλει θεμα συναντηση με τον Γκλαβα οποτε μηπως ειχες αυτονομη συναντηση αφου μαζευτηκαν ατομα λογω της κινητοποιησης??
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 31, 2012, 10:07:15 pm από belw »

Αποσυνδεδεμένος physikos13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #100 στις: Αυγούστου 31, 2012, 10:09:40 pm »
Πάρε αυτούς που είναι και επίσημοι, να σε ενημερώσουν,γιατί ρωτάς εμένα;
Φαντάζομαι τα τηλέφωνα τους θα τα εχεις

Δεν εχω τηλεφωνα,η ΠΕΑΕ και η ΟΛΜΕ ειχαν βγαλει ανακοινωσεις οτι στηριζουν την σημερινη κινητοποιηση και μεχρι αυτη τη στιγμη μονο εσυ εχει βγαλει θεμα συναντηση με τον Γκλαβα οποτε μηπως ειχες αυτονομη συναντηση αφου μαζευτηκαν ατομα λογω της κινητοποιησης??
Μόνος μου; Ούτε καν έχεις διαβάσει όλο το θέμα, δεν πειράζει, έχω συνηθίσει κάτι τέτοια στο forum, ναι βρε είχαμε τρελό τετΑτετ

Αποσυνδεδεμένος belw

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Αυγούστου 31, 2012, 10:15:24 pm »
Η ΟΛΜΕ και η ΠΕΑΕ μιλησε με το υπουργειο?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:56:33 »

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Αυγούστου 31, 2012, 10:17:22 pm »
Εγώ λέω την επόμενη φορά να μπαίνουν στο γραφείο του Γκλαβά οι ομάδες ξεχωριστά. Οι ασεπίτες, 24μηνιτες, οι του παλιού 40%, οι 30μηνίτες, οι πολύτεκνοι, οι τριτεκνοι (αυτοί μπορούν να διασπαστούν σε 24μηνίτες και του 40%) οι Αμεα, οι της ειδικής αγωγής και οι απολυμένοι από τα ιδιωτικά.
Στο τέλος να μπαίνει και ένας από την ΠΕΑΕ ο οποίος θα  ανακοινώνει το αποτέλεσμα της συνάντησης. Κάποιος αντιπρόσωπος από την ΟΛΜΕ θα περιμένει τον αντιπρόσωπο από την ΠΕΑΕ στο αυτοκίνητο με αναμμένη την μηχανή...  ;D

Αποσυνδεδεμένος SOFI1981

• Πλήρες μέλος
  • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑ!!!!!!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Αυγούστου 31, 2012, 10:19:48 pm »
Να ρωτήσω κάτι, υπάρχει πιθανότητα  με αυτές τις πιστώσεις που δεν καλύφθηκαν να πάρουν άτομα από πρωτοβάθμια που έχουν ΦΕΚ από το 2009??Τρέφω ακόμα φρούδες ελπίδες.
Η ελπίδα εξάλλου πεθαίνει πάντα τελευταία!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Αυγούστου 31, 2012, 10:22:39 pm »
Πολλή ειρωνεία βλέπω! Ο φυσικός μας φταίει! Όποιος καίγεται, γιατί δεν κατεβαίνει στο υπουργείο να ρωτήσει, να εκφράσει απόψεις, να προτείνει; Μας φταίει ο γάιδαρος, χτυπάμε το σαμάρι...
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Αυγούστου 31, 2012, 10:25:59 pm »
Σωστά.

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Αυγούστου 31, 2012, 11:07:30 pm »
Πολλή ειρωνεία βλέπω! Ο φυσικός μας φταίει! Όποιος καίγεται, γιατί δεν κατεβαίνει στο υπουργείο να ρωτήσει, να εκφράσει απόψεις, να προτείνει; Μας φταίει ο γάιδαρος, χτυπάμε το σαμάρι...

Κλασικά. Εγώ λέω την επόμενη φορά να παραπέμψει όσους τον ρωτούν για πληροφορίες στο υπουργείο.

Αποσυνδεδεμένος manosmc

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Αυγούστου 31, 2012, 11:12:40 pm »
Σημασία έχει οτι και να εκπροσώπησε ο Physikos 13, τουλάχιστον έγινε μια κοινητοποίηση που είχε να συμβεί πολυ καιρό.. και οχι η μούφα αναγγελία της ΔΟΕ για απεργία στις 12 Σεπτέμβρη που εκεινη την μέρα δεν θα απεργήσει κανείς..
Το θέμα είναι να κάνουμε πιο συχνές κοινητοποιήσεις με σχεδιάγραμμα και κόσμο και μάλιστα αυτο που είπε και η Lila_76 στο οτι είναι απαράδεκτο ενας εκπαιδευτικός απο την Αθήνα να μην πηγαίνει στο υπουργείο και να έρχεται ο άλλος από την Κοζάνη έστω για το τίποτα...!!!!!
και μια άλλη προσωπική άποψη είναι οτι ενω δεν μπορούμε να παλέψουμε περεταίρω διορισμούς αυτό τότε να το ξεχάσουμε.Ισως και για κάποια χρόνια.. Όταν ήρθε η Τρόικα διέταξε από το υπουργείο να μην διορίζει και οχι να κλειδωθουν οι προυπηρεσίες και να αλλάξουν οι πίνακες.  Ας σκεφτούμε τουλάχιστον τι θα κάνουμε με τους πίνακες..
Τι θέλουμε τελικά.
Να ανοίξουν οι πίνακες και να αθροιστούν όλες οι προυπηρεσίες? Να γίνουν 2 νέοι πίνακες, ο ένας πίνακας με ΑΣΕΠ και ο άλλος με την πραγματική προυπηρεσία και να διορίζει και από τους 2 για να μην αδικείται κανένας και με ποσόστωση 60-40 ή 50-50???  Νομίζω οτι μέχρι το 2010 είμασταν μια χαρά με το 60-40..
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 31, 2012, 11:14:59 pm από manosmc »

Αποσυνδεδεμένος physikos13

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Αυγούστου 31, 2012, 11:28:12 pm »
καποιοι απορουσαν με την υπομονη μου να γραφω στο forum
αυτη λοιπον εξαντληθηκε, τα ακουσα γιατι τους εγραψα οτι δε θα χει επιλαχοντες, τους εδωσα το νομο, ψαχνοντας ενα 2ωρο χθες βραδυ, αυτο που δεν εκανε η ολμε και η πεα, σημερα πηγαν και ρωτησαν γιατι τελικα θορυβηθηκαν, και τωρα το βραδυ ανακαλυπτουν με διαφορα φασης την αληθεια
σημερα λοιπον ακουσα οτι ισως ημουν μονος η εκπροσωπουσα εμενα, σας αφηνω γεια, αυτους που θελετε και αξιζετε, αυτους θα χετε
αντιο, και καλη τυχη σε ολους
υ.γ. ειπα να γραψω και κανενα μπινελικι, για να αναγκασω το στελιο να με διαγραψει, αλλα αστο, ουτε για βρισιμο δεν ειστε, σας αφηνω στη μιζερια σας(και δεν παει σε ολους)

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Αυγούστου 31, 2012, 11:45:28 pm »
Για ένα ακόμη και ίσως δύο χρόνια οι προσλήψεις θα είναι ελάχιστες. Φέτος είναι διακόσιες του χρόνου ίσως διψήφιες.
 Έχει νόημα να πιέζουμε να προσλάβει με τον έναν ή το άλλο τρόπο;
Μεγαλύτερη σημασία έχει να κατέβουμε κάποια στιγμή οργανωμένα και να απαιτήσουμε να γίνουν οι προσλήψεις που μας αναλογούν. Να γυρίσει ο τροχός ώστε να εργαστούν περισσότεροι συνάδελφοι είτε ως μόνιμοι είτε ως αναπληρωτές έστω στα πλαίσια των περικοπών. Κι φυσικά όταν τελειώσει η ΄΄καραντίνα΄΄ της τρόικας να γίνουν προσλήψεις και νέος ΑΣΕΠ.
Από ότι κατάλαβα ετοιμάζονται να μας στείλουν και άλλους με μετατάξεις.

Physikos13 προσωπικά σε ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες, δεν έχω κανένα παράπονο αλλά δυστυχώς αυτός ο κίνδυνος υπήρχε να συμβούν παρανοήσεις ειδικά με νέα μέλη και νέους συναδέλφους. Υπάρχουν όμως και χειρότερα. Φαντάσου τι θα σου καταλογίσουν αν αύριο μεθαύριο να προσλάβουν και άλλους 24μηνίτες φυσικούς αντί επιλαχόντες!

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Αυγούστου 31, 2012, 11:51:07 pm »
Φυσικέ, εσύ φταις που τους ενημέρωσες! Ας περίμεναν τους εκπροσώπους τους , την ΟΛΜΕ, να το κάνει. Αλλά έξω έχει πανσέληνο και είναι ωραία βραδιά για βόλτα! Κάποιοι δεν κατεβαίνουν στο υπουργείο αλλά παράλληλα φοβούνται ότι όσοι το κάνουν, εκπροσωπούν το τομαράκι τους!  (Θα μας ενημερώνουν στο εξής οι προλαλήσαντες: η...και ο...!!!)  :P

Φυσικέ, παραδέξου το...πρέπει να έχεις χοντρό βύσμα, για να διορίζεσαι τόσο πιτσιρικάς!!!
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 12:09:03 am »
Οι λίγοι διορισμοί φέρνουν και φαγωμάρα για αυτούς από την κάθε κατηγορία που είναι ψηλά στους πίνακες.
Αυτοί είναι που διψούν για την όσο εγκυρότερη και ακριβή πληροφόρηση γίνεται.
Εγώ, επειδή είμαι χαμηλότερα και εκτός προοπτικής διορισμού βλέπω τα πράγματα με κάποια "άνεση". 
Η ενημέρωση από τον φυσικό13 ήταν μια έντιμη πράξη, επειδή έφερε τα τεκταινόμενα στο φως... Το αντίθετο θα ήταν ανέντιμο...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182683
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)