0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για Δ Σάμου - δηλ. Φούρνους - τίποτα ;
εγω εκλεισα στο καρλοβασι με 35 ευρω.αν σε ενδιαφερει μου λες για να σουπω περισσοτερα.
Καλησπέρα σ'όλους!!!! Είμαι καινούργια τόσο στο forum όσο και στην κοινότητα των εκπαιδευτικών γενικότερα!!!!Πήρα το πτυχίο μου τον Ιούνιο που μας πέρασε!Πριν 2 μέρες με ενθουσιασμό πληροφορήθηκα ότι προκηρυχθηκε η β΄φάση για τους αναπληρωτές δασκάλους καθώς και ότι η υποβολή των αιτήσεων είναι 21/8 εως 27/8!! Θέλω διακαώς να διοριστώ στη Σάμο!Συνεπώς θα είναι και η πρώτη μου επιλογή!!Ωστόσο χρειάζομαι κάποιοες πληροφοριες και είμαι σίγουρη ότι εγκυρότερη επιλογή από εσας δεν υπάρχει!! Μπορείτε να μου πείτε τι πιθανότητες υπάρχουν όντως να είμαι στο νησί μου??Χρειάζεται κάτι ιδιαίτερη προσοχή κατα την συμπλήρωση της αίτησης??Μπορείτε να υπολογίσετε περίπου πότε είναι πιθανό να ανακοινωθουν τα αποτελέσματα??Σου ανακοινώνουν από το Υπουργείο σε ποιο σχολείο τελικά θα είσαι? Πώς είναι τα πράγματα στο νησί?? ???Ευχής έργον θα ήταν να μείνω στο Καρλόβασι! Συγνώμη για το ακρως βομβαρδιστικό με ερωτήσεις μηνυμά μου!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!