0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πέρσι προσελήφθησαν συνολικά 18 γεωπόνοι-δασολόγοι αναπληρωτές. Θες να μας θυμίσεις πόσοι προσελήφθησαν από την ειδικοτητά σου;
Το ΤΕΕ κάνει τέτοιο πράγμα; Εγώ έχω την εντύπωση ότι δεν ασχολείται καν. Αν πίεσε πέρυσι και κατάφερε αυτή την τρομερή αναλογία για τους απόφοιτους πολυτεχνείου, τότε σίγουρα μπορούμε να πούμε ότι κάτι φταίει με τη δύναμή του. Δεν ξέρω περισσότερα για να σου πω. Απλά λέω τι βλέπω. Για μένα καλό θα είναι να υπάρχει μια αναλογία στις προσλήψεις, μόνιμων και αναπληρωτών, που δεν υπάρχει. Έχεις καμιά πληροφορία γι αυτό που λες για το ΤΕΕ;
Σίγουρα περισσότεροι από 18, αλλά αυτό συμβαίνει γιατί οι αναθέσεις των ΠΕ1702 αντιστοιχούν σε πολλές ειδικότητες στα σχολεία και υπάρχουν κενά.Η αντιπαράθεση μεταξύ μας (εννοώ μεταξύ των ειδικοτήτων) δεν οδηγεί πουθενά. Μακάρι να έπαιρναν και 200 γεωπόνους. Όλοι πρέπει να παλεύουμε για όλους.
Ναι εχω πληροφορια...τα 3 τελευταια χρονια πιεζουν...απορω πως δεν το ηξερες....ειναι γνωστο πια οτι κυνηγανε να παρουν πληρως τις αναθεσεις θεωρια τουλαχιστον(κατι το οποιο παιζει να γινει σε βαθος 2ετιας με 3 ετιας)....το θεμα ειναι οχι να λεμε γιατι πηρανε εμας κα ιοχι τους υπολοιπους ..αλλα να παλεψουμε ολοι πια για να παρουν οσους περισσοτερους μπορουν..
Solareng έχω αναφερθεί και παλαιότερα στο θέμα. Κάνεις το λάθος να επικεντρώνεσαι στους ΠΕ1702 ενώ η αναλογία χαλάει από αλλού. Υπάρχει ειδικότητα τεχνική που σου (μας) κλέβει τις ώρες απροκάλυπτα. Μπορείς να ασχοληθείς λίγο και να το ψάξεις… είναι η ΠΕ18.18 (οι λεγόμενοι οχηματίες)…Στη