0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν έβαλα κουτάκι γιατί δεν γίνεται να φύγω από Αθήνα και το ρίσκαρα...Δεν πειράζει...Όλα γίνονται για καλό!Εύχομαι όλοι μας να σταθούμε τυχερή φέτος και να δουλέψουμε όπου θέλουμε...
και εγω δεν εβαλα κουτακι, δηλωσα μονο βορεια Ελλαδα (εβρο μεχρι χαλκιδικη και λεσβο) αλλα δεν με πηραν. Εβαλα παραλληλη. λετε να εχω ελπιδα; ειμαι στο 515 του μηδενικης
Παράθεση από: tzoy στις Σεπτέμβριος 05, 2012, 06:14:48 μμκαι εγω δεν εβαλα κουτακι, δηλωσα μονο βορεια Ελλαδα (εβρο μεχρι χαλκιδικη και λεσβο) αλλα δεν με πηραν. Εβαλα παραλληλη. λετε να εχω ελπιδα; ειμαι στο 515 του μηδενικηςΠιστεύω πως θα σε πάρουν tzoy!!!Εγώ έχω βάλει κουτάκι και είμαι περίπου στο 1350 του μηδενικής...... Δύσκολα τα πράγματα για μένα....
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ Σ ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ!ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ....ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΘΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ.ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ! ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΡΩΤΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΕΧΕΤΕ. ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΣΕ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗ Β ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ...ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΕΝΑ.ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΚΕΝΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΑΔΕΙΩΝ ΚΛΠ...ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Β ΦΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΚΕΝΑ..ΑΡΑ ΜΗ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΠΟΤΕ. ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ...ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΝ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ...ΑΡΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ...ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!Μπράτης
Παράθεση από: Lenaki88 στις Σεπτέμβριος 05, 2012, 07:07:46 μμΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ Σ ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ!ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ....ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΘΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ.ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ! ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΡΩΤΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΕΧΕΤΕ. ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΣΕ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗ Β ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ...ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΕΝΑ.ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΚΕΝΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΑΔΕΙΩΝ ΚΛΠ...ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Β ΦΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΚΕΝΑ..ΑΡΑ ΜΗ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΠΟΤΕ. ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ...ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΝ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ...ΑΡΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ...ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!ΜπράτηςΚαλά τί λέει αυτός ο Μπράτης? Δηλαδή Αθήνα, Θεσσαλονίκη κ σε άλλες μεγάλες πόλεις που δεν προσελήφθησαν άτομα, δεν έχει κενά αυτή τη στιγμή? Άλλα αντί άλλων αυτός ο Μπράτης κ οι όμοιοί του..Μας εμπαίζουν μου φαίνεται...