0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Lenaki88 στις Σεπτέμβριος 06, 2012, 07:59:25 μμΔεν το νομίζω...Παράδειγμα η Δ Αθήνας με 113 κενά και κάλεσε 60, Πειραιάς 75 κενά και πήρε 65, Ανατ.Αττική 267 και πήρε 251, Δυτ. Αττική 140 κενά και πήρε 129, ακόμα και στη Α Αθήνα με επιπλέον 173 πλεονάζοντες τελικά θα παραμείνουν εκεί γιατι υπάρχουν αναγκες...Τι συζητάμε τα γνωστα κενά έως τις 31/8 δεν καλύφθηκαν και είναι βέβαιο πως θα προκύψουν πολλά πολλά ακόμα...Και με το ΕΣΠΑ μιλάμε για μεγάλο αριθμό... αυτά τα κενά είναι πριν τις αποσπάσεις, κάποιοι πήραν απόσπαση οπότε τα κενά μοιράστηκαν σε άλλες περιοχές
Δεν το νομίζω...Παράδειγμα η Δ Αθήνας με 113 κενά και κάλεσε 60, Πειραιάς 75 κενά και πήρε 65, Ανατ.Αττική 267 και πήρε 251, Δυτ. Αττική 140 κενά και πήρε 129, ακόμα και στη Α Αθήνα με επιπλέον 173 πλεονάζοντες τελικά θα παραμείνουν εκεί γιατι υπάρχουν αναγκες...Τι συζητάμε τα γνωστα κενά έως τις 31/8 δεν καλύφθηκαν και είναι βέβαιο πως θα προκύψουν πολλά πολλά ακόμα...Και με το ΕΣΠΑ μιλάμε για μεγάλο αριθμό...
Παράθεση από: MP στις Σεπτέμβριος 06, 2012, 08:03:35 μμΠαράθεση από: Lenaki88 στις Σεπτέμβριος 06, 2012, 07:59:25 μμΔεν το νομίζω...Παράδειγμα η Δ Αθήνας με 113 κενά και κάλεσε 60, Πειραιάς 75 κενά και πήρε 65, Ανατ.Αττική 267 και πήρε 251, Δυτ. Αττική 140 κενά και πήρε 129, ακόμα και στη Α Αθήνα με επιπλέον 173 πλεονάζοντες τελικά θα παραμείνουν εκεί γιατι υπάρχουν αναγκες...Τι συζητάμε τα γνωστα κενά έως τις 31/8 δεν καλύφθηκαν και είναι βέβαιο πως θα προκύψουν πολλά πολλά ακόμα...Και με το ΕΣΠΑ μιλάμε για μεγάλο αριθμό... αυτά τα κενά είναι πριν τις αποσπάσεις, κάποιοι πήραν απόσπαση οπότε τα κενά μοιράστηκαν σε άλλες περιοχές ναι αλλά πήρε 65 άτομα χθες;http://www.live-pro.gr/arthra/%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%85%CF%83%CF%80%CE%B5-%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CE%B9%CE%AC-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B4%CE%AC-%CE%B6%CF%8E%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B7-%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%BF%CF%85Τώρα το βρήκα...Με χθεσινή ημερομηνία...Άρα τα κενά του Πειραιά από 75 έγιναν 97 μετά τις αποσπάσεις...Αυξήθηκαν...
Γειά σας παιδιά και από μένα! Χαίρομαι που σας βρίσκω και πάλι εδώ για άλλη μια χρονιά!2.500 άτομα που πήρε περίπου η Α φάση ακούγονται πολλά όμως δεν είναι! Αυτά δεν φτάνουν ούτε να καλύψουν τα κενα απο τις συνταξιοδοτήσεις που έγιναν τα τελευταια 2 χρόνια, εφόσων δεν έγιναν μόνιμοι διορισμοι! Απλά αρέσει πάντα στους πολιτικούς να λένε μεγάλα νούμερα, για να δείξουν οτι και καλά κάνουν σωστά το έργο τους!!! Τουλάχιστον άλλοι 2.000 αναπληρωτές θα χρειαστούν κατα τη διάρκεια της χρονιάς, αν δεν βρουν καμια "πατέντα" άλλη να καλύψουν τα κενά ( αυξηση ωραριου ή αριθμο μαθητων ανα τάξη!) Εγώ ήμουν στους πρώτους 1.000 αλλά έχω δηλώσει μόνο μια περιοχή και προτιμώ να κάνω μεγαλύτερες διακοπές, παρά να αφήσω το σπίτι μου και τον άντρα μου και να πάω να ζήσω στο ενοίκιο με 700ε!Μας εύχομαι καλή επιτυχία!!!
Παράθεση από: πεγκυ στις Σεπτέμβριος 07, 2012, 01:30:06 μμΓειά σας παιδιά και από μένα! Χαίρομαι που σας βρίσκω και πάλι εδώ για άλλη μια χρονιά!2.500 άτομα που πήρε περίπου η Α φάση ακούγονται πολλά όμως δεν είναι! Αυτά δεν φτάνουν ούτε να καλύψουν τα κενα απο τις συνταξιοδοτήσεις που έγιναν τα τελευταια 2 χρόνια, εφόσων δεν έγιναν μόνιμοι διορισμοι! Απλά αρέσει πάντα στους πολιτικούς να λένε μεγάλα νούμερα, για να δείξουν οτι και καλά κάνουν σωστά το έργο τους!!! Τουλάχιστον άλλοι 2.000 αναπληρωτές θα χρειαστούν κατα τη διάρκεια της χρονιάς, αν δεν βρουν καμια "πατέντα" άλλη να καλύψουν τα κενά ( αυξηση ωραριου ή αριθμο μαθητων ανα τάξη!) Εγώ ήμουν στους πρώτους 1.000 αλλά έχω δηλώσει μόνο μια περιοχή και προτιμώ να κάνω μεγαλύτερες διακοπές, παρά να αφήσω το σπίτι μου και τον άντρα μου και να πάω να ζήσω στο ενοίκιο με 700ε!Μας εύχομαι καλή επιτυχία!!!Η αισιοδοξία δεν έβλαψε ποτέ κανέναν αλλά δεν νομίζω πως θα πάρουν τόσους πολλούς αναπληρωτές.. Σίγουρα υπάρχουν μερικά κενά ακόμα κ μαζί με το ΕΣΠΑ εκτιμώ πως θα πάρουν περίπου άλλους 1000 το πολύ, όχι παραπάνω...Κάνανε κ φέτος καλή δουλεια στο υπουργείο εξαφανίζοντας εκατοντάδες θέσεις αναπληρωτών...
μιλησα με τον κυριο Καψαλακη κ μου τα ειπε πολυ περιεργα..απο οτι καταλαβα οι επομενες φασεις θα ειναι πολυυυυυυ μικρεςςς.....δυστυχως..μου ειπε χαρακτηριστικα οτι μπορει η β φαση να ειναι μεγαλυτερη των 50 αλλα οι επομενες μικρεσ μικρες...τι εννοει ο ποιητης..αυτα τα νεα απο μενα..καλο βραδυ..