0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
η θρακη εχει κενα; ειτε γενικη ειτε για παραλληλη;
Παράθεση από: pap_ στις Σεπτέμβριος 12, 2012, 05:02:22 μμαπο πληροφοριες η β' φαση θα ειναι πανω απο 120 ατομα.. βεβαια τα κενα απ'οτι ειδαμε ειναι περισσοτερα, μπορει να μην καλυψουν ολα τα κενα (κλασικα) για εξοικονομηση χρηματων, και να παρουν περισσοτερους με το ΕΣΠΑ... το εσπα όμως δεν καλύπτει κενά στην γενική εκπαίδευση!!!θα καλύψει παράλληλη! επίσης εσύ σε προηγούμενο μνμ σου έλεγες ότι η φάση θα είναι ικανιποητική!!!αυτή η φάση θα είναι ψίχουλα μπροστά στα κενά π υπάρχουν
απο πληροφοριες η β' φαση θα ειναι πανω απο 120 ατομα.. βεβαια τα κενα απ'οτι ειδαμε ειναι περισσοτερα, μπορει να μην καλυψουν ολα τα κενα (κλασικα) για εξοικονομηση χρηματων, και να παρουν περισσοτερους με το ΕΣΠΑ...
Παράθεση από: papaz στις Σεπτέμβριος 12, 2012, 01:12:41 μμγεια σε ολους!!!!!!!!!!καλη τυχη στις τοποθετησεις σας.επειδή βλέπω οτι ενημερώνεστε για τις εξελίξεις,ηθελα να ρωτησω: ειμαι στον πινακα β και με προσπερασε το σύστημα,ειμαι περιπου στην 300 θεση απο τους εναπομειναντες του πινακα μου,έχω δηλώσει μανησια,τι γνωρίζεται υπάρχουν κενα,να ελπίζω για β φάση;ευχαριστώ.......... Λογικά είσαι λίγο πιο κάτω από μένα γιατι εγω ειμαι γυρω στο 270 στους εναπομείναντες...Δυστυχώς δεν ξέρουμε και πολλά πέρα απο αυτά που διάβασες στην συζήτηση...Για μαγνησια ξερουμε ότι έχει 10 λειτουργικά κενά(σύμφωνα με την ανακοινωνση που βγηκε χθες) και στη Λαρισα 25....Ειναι όμως αρκετοι πάνω απο μας που εχουν δηλωσει αυτες τις περιοχες, μαζι τους και εγώ....Δεν ξερουμε τι θα γινει, γιατι δν ξερουμε που θα δωσει θεσεις το υπουργειο και ποσες....Αμα παρακολουθεις τη συζητηση όλο και κατι θα μάθεις....
γεια σε ολους!!!!!!!!!!καλη τυχη στις τοποθετησεις σας.επειδή βλέπω οτι ενημερώνεστε για τις εξελίξεις,ηθελα να ρωτησω: ειμαι στον πινακα β και με προσπερασε το σύστημα,ειμαι περιπου στην 300 θεση απο τους εναπομειναντες του πινακα μου,έχω δηλώσει μανησια,τι γνωρίζεται υπάρχουν κενα,να ελπίζω για β φάση;ευχαριστώ..........
Παράθεση από: tzoy στις Σεπτέμβριος 12, 2012, 10:44:23 μμη θρακη εχει κενα; ειτε γενικη ειτε για παραλληλη;\Tzoy κι εγω για Θρακη ενδιαφερομαι.Μονο μεσω Εσπα θα πιασουμε Θρακη, δηλαδη η παραλληλη (που εχει πολλες περιπτωσεις) η Ζεπ..Γενικης δε βγαινουν κενα και αν βγουν θα καλυφθουν απο τις αποσπασεις.
Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι μονο η Βορεια Ελλαδα να κραταει τα κενα για τους μονιμους και η νοτια να παιρνει αναπληρωτες....Ενταξει.Δεν λεω.Δεν εχει πολλά κενά αλλά παντα παιρνουν παραπανω αποσπασμενους απο αυτους που χρειαζονται για να εχουν...Εχω αρχισει να πιστευω ότι παιζει τρελό μεσο τελικά....