0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 17, 2012, 12:29:13 pmΠαράθεση από: matou88 στις Σεπτεμβρίου 17, 2012, 11:32:46 amκαλημερα!!εδω ειμαστε ξανα ολοι...λοιπον φιλες μου στην πρωτοβαθμια νησιου μου ειπαν οτι η διευθυντρια εκπαιδευσης τους ανακοινωσε οτι τριτη-τεταρτη περιμενουν να βγει η φαση..δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα κατι παραπανω δεν θα ξερουν αυτοι;Στις νηπιαγωγους ειπε μια οτι ο Μπατης λεει οτι αυριο η μεθαυριο θα γινει η β φαση.Μπορει καποιος με φεις να το διασταυρωσει?εγω δεν ειδα να εχει ανακοινωσει κατι ο μπρατης..παντως η διευθυντρια εκπαιδευσης δεν μιλαγε για ειδικοτητες..γιατι περιμει αναπληρωτες για να τοποθετησει αυτους που ειναι στη διαθεση..
Παράθεση από: matou88 στις Σεπτεμβρίου 17, 2012, 11:32:46 amκαλημερα!!εδω ειμαστε ξανα ολοι...λοιπον φιλες μου στην πρωτοβαθμια νησιου μου ειπαν οτι η διευθυντρια εκπαιδευσης τους ανακοινωσε οτι τριτη-τεταρτη περιμενουν να βγει η φαση..δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα κατι παραπανω δεν θα ξερουν αυτοι;Στις νηπιαγωγους ειπε μια οτι ο Μπατης λεει οτι αυριο η μεθαυριο θα γινει η β φαση.Μπορει καποιος με φεις να το διασταυρωσει?
καλημερα!!εδω ειμαστε ξανα ολοι...λοιπον φιλες μου στην πρωτοβαθμια νησιου μου ειπαν οτι η διευθυντρια εκπαιδευσης τους ανακοινωσε οτι τριτη-τεταρτη περιμενουν να βγει η φαση..δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα κατι παραπανω δεν θα ξερουν αυτοι;
O Καψαλάκης μόλις έκανε το εξής σχόλιο πάνω σε ερώτηση για β φαση:
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ Πιστεύω ότι αυτή τη βδομάδα θα βγει η ειδική αγωγή... Τα ειδικά σχολεία είναι κλειστά. Ακολουθούν οι συνάδελφοι των ειδικοτήτων (ίσως έως την Παρασκευή, αλλά πιθανότερο την άλλη βδομάδα), θα ακολουθήσει η γ΄ φάση αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, καταγραφή των κενών και διορισμό γ΄ φάσης αναπληρωτών. Θα ακολουθήσουν παράλληλη και ΖΕΠ... Διορισμοί δασκάλων και νηπιαγωγών λοιπόν αρχές Οκτώβρη!