0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Μαρίνα στις Οκτώβριος 01, 2012, 08:54:45 μμΚαλησπέρα! Πόσοι δάσκαλοι ειδικής αγωγής έχουν μείνει; Από αυτούς φαντάζομαι πως δεν έχουν δηλώσει όλοι τους την παράλληλη στήριξη. έτσι δεν είναι;Δεν ειναι απαραιτητο να δηλωσεις παραλληλη αλλα εγω πιστευω ότι αρκετοι για να μην πω οι περισσοτεροι πιστευω ότι δηλωσαν.Η κατασταση ειναι δυσκολη και πολλοι θελουν να ειναι σπιτια τους.Για αυτο το λογο πιστευω ότι και πολλοι δικοι μας το δηλωσαν.[/quote]καλημέρα.πρέπει να εξαντληθει ο πίνακας της ειδικής και μετά ΑΝ πάρει από τους υπόλοιπους;Στην ειδική είναι περίπου 1400 άτομα και πήρε μέχρι το 845 στις πρώτες προσλήψεις
Καλησπέρα! Πόσοι δάσκαλοι ειδικής αγωγής έχουν μείνει; Από αυτούς φαντάζομαι πως δεν έχουν δηλώσει όλοι τους την παράλληλη στήριξη. έτσι δεν είναι;
πρέπει να τους πρήξουμε!στο φεισμπουκ διαβάζω : ρωτάει μία αν περιμένουμε προσλήψεις σήμερα και λέει ο Καψαλάκης από την άλλη βδομάδα. κ ξαναρωτάει άΛΛΟς : ΔΕΝ ΕΊΠΑΝ αυτή τη βδομάδα η β φάση;; Κ αυτός δεν απαντάει!!Θα τους πάρει κ θα τους σηκώσει αν δεν βγει αυτή τη βδομάδα.Σίριαλ έχουμε γ'ίνει!!!!κ κανείς δεν νοιάζεται.Εχω αγανακτήσει πραγματικά.
Παράθεση από: MP στις Οκτώβριος 02, 2012, 12:58:40 μμπρέπει να τους πρήξουμε!στο φεισμπουκ διαβάζω : ρωτάει μία αν περιμένουμε προσλήψεις σήμερα και λέει ο Καψαλάκης από την άλλη βδομάδα. κ ξαναρωτάει άΛΛΟς : ΔΕΝ ΕΊΠΑΝ αυτή τη βδομάδα η β φάση;; Κ αυτός δεν απαντάει!!Θα τους πάρει κ θα τους σηκώσει αν δεν βγει αυτή τη βδομάδα.Σίριαλ έχουμε γ'ίνει!!!!κ κανείς δεν νοιάζεται.Εχω αγανακτήσει πραγματικά.Επειδή παρακολουθώ το φατσοβιβλίο του Καψαλάκη, που ακριβώς το αναφέρει το πιο πάνω σχόλιο... ή είναι από προσωπικό μήνυμα???