0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ναι έχεις δίκιο και εγω έτσι θα έκανα στη θέση σου..μην ξεχνάς όμως οτι και εσυ κάποια στιγμή θα κάνεις οικογένεια όπως κ πολλοί άλλοι πριν από σένα αλλά έχεις το υπουργείο να σου λέει οτι αν κάνεις οικογένεια λυπάμαι αλλά δεν με συνμφέρεις πια..έχει καταντήσει το δημόσιο χειρότερος εργοδότης από τον ιδιωτικό τομέα..δηλαδή τι να περιμένω εγω μετά από ένα ιδιώτη εργοδότη να μου πληρώσει το οικογενειακό επίδομα,την προυπηρεσία,την άδεια ανατροφής ή το καλοκαίρι να με πληρώνει όταν το ίδιο το δημόσιο καταστρατηγεί εργασιακά δικαιώματα?και φοβάμαι οτι θα γίνουν κ χειρότερα τα πράγματα..
εγώ πάλι λέω να βάλουν σαν επιπλέον κριτήριο για την επιλογή των αναπληρωτών και την εντοπιότητα!!!
Αλλά αν είναι κάποια νέα, ανύπαντρη, άνεργη και απένταρη δε βρίσκω το λόγο να μην δουλέψει σε ένα νηπιαγωγείο κάπου στην Ελλάδα, αφού το έχει τόσο πολύ μεράκι.
Μα αγαπητή Demetroula μπορώ να σου πω με μεγάλη ευκολία τον λόγο! Γιατί με την δουλειά αυτήν σε περίπτωση που την πάρουν μακριά από την βάση της θα παραμείνει "νέα, ανύπαντρη και απένταρη ". Ιδιαίτερη έμφαση στο ΑΠΕΝΤΑΡΗ!!
Καλημέρα Δημητρούλα έτσι για να μην μου στενοχωριέσαι!!