*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 267225 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ioanna60

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #322 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 11:50:11 am »
είναι δίκαιο να προσμετρηθεί. και εγώ τα 2 προηγούμενα χρόνια δούλεψα. απλά τώρα που με πήδηξε ο πίνακας θα βρεθώ του χρόνου πολύ πιοπίσω. Φυσικά και είναι δίκαιο. Αυτοί δηλαδή που έφυγαν φέτος από 1η φάση σε νησιά μ@&&κες είναι? απλά λέω πως αντί να καλυτερευει η θέση μου, θα χειροτερευει στον πίνακα..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:38:00 »

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #323 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 11:50:33 am »
Είναι άδικο αν γίνει αναδρομική εφαρμογή του νόμου. Γιατί όλοι έκαναν τις επιλογές τους με έναν συγκεκριμένο νόμο υπόψην.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος ioanna60

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #324 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 11:52:01 am »
ναι, αλλα υπήρχε η προυπόθεση- προοπτική ότι θα γινόταν ασεπ το 2011..

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #325 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 11:56:06 am »
Καλά, εντάξει. Στον ΑΣΕΠ τα μόρια ανα μήνα ήταν 0,1 ή 0,4. Όχι 1 μόριο ανά μήνα. Σου λέω του χρόνου εγώ θα έχω 21,6 μόρια και τα 200 άτομα από κάτω μου θα έχουν 29,5-27 μόρια. Ε, εγώ του χρόνου δεν έχω καμία ελπίδα. Αυτό, όμως, δεν το ήξερα τον Ιούλιο που έκανα την αίτηση. Αν το ήξερα θα ήταν διαφορετική η επιλογή μου.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:38:00 »

Αποσυνδεδεμένος Astropeleki

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
    • Astropeleki - Just another star in the webSky
Απ:
« Απάντηση #326 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 12:03:18 pm »
Ακριβώς κορίτσια! Είναι απόλυτα δίκαιο να μετρήσει!
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ασχολείσαι με μικρά παιδιά!
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος ioanna60

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #327 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 12:04:30 pm »
εγώ αυτό που συνειδητοποίησα είναι ότι έχασα 2 χρόνια. πρόπερσυ ξεκίνησα  με χαρά, λέγοντας πως σισγά σιγά κάθε χρόνο θα βρίσκομαι όλο και πιο κοντά στο σπίτι μου. κλείσαν αρκετά σχολεία, χάθηκαν θέσεις, κόπηκαν οι διορισμοί και γενικότερα βλέπω πως δεν αξίζει αν έχεις υποχρεώσεις. Μακάρι να ήμουν 22-25 χρόνων και να μπορούσα να δηλώνω οπουδήποτε.. φέτος με βλέπω άνεργη και ταυτόχρονα κολλημένη στον υπολογιστή μήπως και γίνει κανένα θαυμα και μου χαμογελάσει η τύχη. κάθε χρόνο πάντως οι περιοχές που ανοίγουν χειροτερεύουν.

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #328 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 12:08:09 pm »
εγώ αυτό που συνειδητοποίησα είναι ότι έχασα 2 χρόνια. πρόπερσυ ξεκίνησα  με χαρά, λέγοντας πως σισγά σιγά κάθε χρόνο θα βρίσκομαι όλο και πιο κοντά στο σπίτι μου. κλείσαν αρκετά σχολεία, χάθηκαν θέσεις, κόπηκαν οι διορισμοί και γενικότερα βλέπω πως δεν αξίζει αν έχεις υποχρεώσεις. Μακάρι να ήμουν 22-25 χρόνων και να μπορούσα να δηλώνω οπουδήποτε.. φέτος με βλέπω άνεργη και ταυτόχρονα κολλημένη στον υπολογιστή μήπως και γίνει κανένα θαυμα και μου χαμογελάσει η τύχη. κάθε χρόνο πάντως οι περιοχές που ανοίγουν χειροτερεύουν.

Έτσι σκεφτόμαστε όλες... Κάνουμε μερικά χρόνια...και λέμε μαζεύουμε μόρια για να έρθουμε πιο κοντά όοοοταν έρθει η ευλογημένη ώρα! Δηλαδή, ποτέ..πλέον!
ΠΕ60

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #329 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 12:10:18 pm »
Συμφωνώ μ' αυτά που λέτε, απλά πιστεύω ότι η αναδρομική εφαρμογή δεν είναι δίκαιη. Και η προϋπηρεσία αυτή θα μετράει 1 μόριο μέχρι τον ΑΣΕΠ, μετά πάλι όμως θα μετράει ελάχιστα. Συγνώμη, δεν μπορούσαν να το πουν αυτό τον Ιούλιο; Αναδρομική αλλαγή αίτησης γίνεται; Δε γίνεται. Θέλω να αλλάξω την αίτησή μου, βρε αδερφέ!
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος ioanna60

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #330 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 12:11:40 pm »
όσες είστε νέες και μπορείτε, μην τα παρατάτε! πηγαίνετε παντού και κάποιοα στιγμή θα δικαιωθείτε! εγώ δούλευα 6 χρόνια σε ιδιωτικά και μόνο όταν μπήκα σε κανονικό νηπιαγωγείο πήγαινα με χαρά στη δουλειά μου. αξίζει!

Αποσυνδεδεμένος mel1

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #331 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 12:23:05 pm »
είναι δίκαιο να προσμετρηθεί. και εγώ τα 2 προηγούμενα χρόνια δούλεψα. απλά τώρα που με πήδηξε ο πίνακας θα βρεθώ του χρόνου πολύ πιοπίσω. Φυσικά και είναι δίκαιο. Αυτοί δηλαδή που έφυγαν φέτος από 1η φάση σε νησιά μ@&&κες είναι? απλά λέω πως αντί να καλυτερευει η θέση μου, θα χειροτερευει στον πίνακα..
Που βρισκεις την δικαιοσυνη σε αυτο; Ο καθενας μας εκανε τις επιλογες του βασει νομου...και εγω δουλεψα και τα δυο χρονια γιατι εβαζα το κουτακι γιατι αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση. Ημουν χαμηλα στον πινακα ομως και δεν ειχα επιλογη...τα παιδια που ειχαν καλη σειρα και εκαναν περιορισμενες επιλογες προτιμωντας να χασουν ενα μηνα δουλεια απο το να βρεθουν στις πινεζες πρεπει να τιμωρηθουν δηλαδη; Τι να λεμε τωρα;
Το χειροτερο σεναριο αν ισχυσει απο την νεα σεζον αυτο, ειναι οτι ολοι θα βαζουν το κουτακι και θα τρεχουν καθε χρονο οπου τους βγαλει χωρις κανενα αντικρυσμα....ουτε διορισμος υπαρχει μπροστα ουτε τιποτα...απλα θα τρεχουν για να μην χασουν ενα τρενο που δεν παει πουθενα.

Αποσυνδεδεμένος ioanna60

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #332 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 12:26:18 pm »
και εγώ φέτος δεν έβαλα κουτάκι έχοντας στο πίσω μέρος του μυάλού μου ότι μπορεί να προσμετρηθεί η προυπηρεσία καθώς όλη την προηγούμενη χρονιά έβλεπα πως γινόταν προσπάθεια να γίνει κάτι τέτοιο. επιλογή μου ήταν και πήρα το ρισκο...

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #333 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 12:28:06 pm »
Που βρισκεις την δικαιοσυνη σε αυτο; Ο καθενας μας εκανε τις επιλογες του βασει νομου...και εγω δουλεψα και τα δυο χρονια γιατι εβαζα το κουτακι γιατι αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση. Ημουν χαμηλα στον πινακα ομως και δεν ειχα επιλογη...τα παιδια που ειχαν καλη σειρα και εκαναν περιορισμενες επιλογες προτιμωντας να χασουν ενα μηνα δουλεια απο το να βρεθουν στις πινεζες πρεπει να τιμωρηθουν δηλαδη; Τι να λεμε τωρα;
Το χειροτερο σεναριο αν ισχυσει απο την νεα σεζον αυτο, ειναι οτι ολοι θα βαζουν το κουτακι και θα τρεχουν καθε χρονο οπου τους βγαλει χωρις κανενα αντικρυσμα....ουτε διορισμος υπαρχει μπροστα ουτε τιποτα...απλα θα τρεχουν για να μην χασουν ενα τρενο που δεν παει πουθενα.
Ακριβώς και γω έτσι το σκέφτομαι και θεωρώ πως είναι απόλυτα δίκαιο να προσμετρηθεί η προϋπηρεσία μας! Με όποιον νόμο ήταν τότε!
ΠΕ60

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #334 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 12:30:05 pm »
Πες τα mel1 μαζί σου! Δηλαδή να μυρίσουμε τα δάχτυλά μας ότι αυτό θα γίνει πριν τον ΑΣΕΠ, όπως έλεγε ο νόμος; Αυτό δεν είναι επιχείρημα παιδιά.
ΠΕ60

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #335 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 12:34:20 pm »
Παιδιά, και να μετρήσει, δεν θα αλλάξει δραματικά τίποτα! Αφού ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ δεν θα γίνονται...και οι αναπληρωτές θα μειωθούν στο μισό...
ΠΕ60

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182562
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144