0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγώ αυτό που συνειδητοποίησα είναι ότι έχασα 2 χρόνια. πρόπερσυ ξεκίνησα με χαρά, λέγοντας πως σισγά σιγά κάθε χρόνο θα βρίσκομαι όλο και πιο κοντά στο σπίτι μου. κλείσαν αρκετά σχολεία, χάθηκαν θέσεις, κόπηκαν οι διορισμοί και γενικότερα βλέπω πως δεν αξίζει αν έχεις υποχρεώσεις. Μακάρι να ήμουν 22-25 χρόνων και να μπορούσα να δηλώνω οπουδήποτε.. φέτος με βλέπω άνεργη και ταυτόχρονα κολλημένη στον υπολογιστή μήπως και γίνει κανένα θαυμα και μου χαμογελάσει η τύχη. κάθε χρόνο πάντως οι περιοχές που ανοίγουν χειροτερεύουν.
είναι δίκαιο να προσμετρηθεί. και εγώ τα 2 προηγούμενα χρόνια δούλεψα. απλά τώρα που με πήδηξε ο πίνακας θα βρεθώ του χρόνου πολύ πιοπίσω. Φυσικά και είναι δίκαιο. Αυτοί δηλαδή που έφυγαν φέτος από 1η φάση σε νησιά μ@&&κες είναι? απλά λέω πως αντί να καλυτερευει η θέση μου, θα χειροτερευει στον πίνακα..
Παράθεση από: ioanna.n. στις Σεπτεμβρίου 11, 2012, 11:50:11 amείναι δίκαιο να προσμετρηθεί. και εγώ τα 2 προηγούμενα χρόνια δούλεψα. απλά τώρα που με πήδηξε ο πίνακας θα βρεθώ του χρόνου πολύ πιοπίσω. Φυσικά και είναι δίκαιο. Αυτοί δηλαδή που έφυγαν φέτος από 1η φάση σε νησιά μ@&&κες είναι? απλά λέω πως αντί να καλυτερευει η θέση μου, θα χειροτερευει στον πίνακα..Που βρισκεις την δικαιοσυνη σε αυτο; Ο καθενας μας εκανε τις επιλογες του βασει νομου...και εγω δουλεψα και τα δυο χρονια γιατι εβαζα το κουτακι γιατι αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση. Ημουν χαμηλα στον πινακα ομως και δεν ειχα επιλογη...τα παιδια που ειχαν καλη σειρα και εκαναν περιορισμενες επιλογες προτιμωντας να χασουν ενα μηνα δουλεια απο το να βρεθουν στις πινεζες πρεπει να τιμωρηθουν δηλαδη; Τι να λεμε τωρα; Το χειροτερο σεναριο αν ισχυσει απο την νεα σεζον αυτο, ειναι οτι ολοι θα βαζουν το κουτακι και θα τρεχουν καθε χρονο οπου τους βγαλει χωρις κανενα αντικρυσμα....ουτε διορισμος υπαρχει μπροστα ουτε τιποτα...απλα θα τρεχουν για να μην χασουν ενα τρενο που δεν παει πουθενα.