*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 266803 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kalinaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1036 στις: Οκτωβρίου 02, 2012, 09:16:49 pm »
έμαθε κανείς για κενά σε Αθήνα;

Τα κρύβουν!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:26:59 »

Αποσυνδεδεμένος nikos_ki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • PE02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1037 στις: Οκτωβρίου 02, 2012, 09:34:00 pm »
ποσα ατομα λετε να παρουν;

Αποσυνδεδεμένος xara.k

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1038 στις: Οκτωβρίου 02, 2012, 09:45:50 pm »
Καμιά 400-500 και αυτά με το ζόρι....προσωπική άποψη...

Αποσυνδεδεμένος SOFI1981

• Πλήρες μέλος
  • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑ!!!!!!!!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1039 στις: Οκτωβρίου 02, 2012, 09:58:30 pm »
Μπείτε όσοι περισσότεροι μπορείτε στη σελίδα του Μπράτη...Έχει αναρτήσει πως δεν ξεχνάει τους νηπιαγωγούς...Τίποτα δεν είναι τυχαίο!!Ίσως αυτή είναι η ευκαιρία μας για να δείξουμε πως είμαστε ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ!!!!Γνωστοποίησα και αυτό που συνέβη στην Αθήνα, όπως μας το περιέγραψε η arietta. Αναμένω τα σχόλιά σας και την υποστήριξή σας, γιατί μας αφορά όλους!!!!!!!
Από εμένα ξεκίνησε το ζήτημα γιατί του έγραψα ότι δεν πρέπει να ξεχνάνε οι αιρετοί τους νηπιαγωγούς και να μην ενδιαφέρονται μόνο για τα ζητήματα των δασκάλων, αλλά έχω την εντύπωση ότι θύμωσε....μετα την ανάρτησή μου στη σελίδα του έγραψε ''Λαϊκή παροιμία : μην φτύνεις εκεί που πριν έγλυφες ...." και μετά από λίγο έγραψε όσα έγραψε στο fb. Θέλω να πιστεύω ότι η λαϊκή παροιμία δεν αναφερόταν σε εμένα γιατί ΠΟΤΕ δεν τον έγλυψα, απλώς του έκανα ερωτήσεις όπως πολλοί πολλοί άλλοι  στο fb.....που κάθονται για ώρες μπροστά από έναν Η/Υ και αγωνιούν για το εάν θα έχουν δουλειά για κάποιους μήνες ή όχι....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:26:59 »

Αποσυνδεδεμένος nikos_ki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • PE02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1040 στις: Οκτωβρίου 02, 2012, 10:32:56 pm »
και μεχρι ποια σειρα θα φτασει ο πινακας;

Αποσυνδεδεμένος kalinaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1041 στις: Οκτωβρίου 02, 2012, 10:48:00 pm »
Μπείτε όσοι περισσότεροι μπορείτε στη σελίδα του Μπράτη...Έχει αναρτήσει πως δεν ξεχνάει τους νηπιαγωγούς...Τίποτα δεν είναι τυχαίο!!Ίσως αυτή είναι η ευκαιρία μας για να δείξουμε πως είμαστε ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ!!!!Γνωστοποίησα και αυτό που συνέβη στην Αθήνα, όπως μας το περιέγραψε η arietta. Αναμένω τα σχόλιά σας και την υποστήριξή σας, γιατί μας αφορά όλους!!!!!!!
Από εμένα ξεκίνησε το ζήτημα γιατί του έγραψα ότι δεν πρέπει να ξεχνάνε οι αιρετοί τους νηπιαγωγούς και να μην ενδιαφέρονται μόνο για τα ζητήματα των δασκάλων, αλλά έχω την εντύπωση ότι θύμωσε....μετα την ανάρτησή μου στη σελίδα του έγραψε ''Λαϊκή παροιμία : μην φτύνεις εκεί που πριν έγλυφες ...." και μετά από λίγο έγραψε όσα έγραψε στο fb. Θέλω να πιστεύω ότι η λαϊκή παροιμία δεν αναφερόταν σε εμένα γιατί ΠΟΤΕ δεν τον έγλυψα, απλώς του έκανα ερωτήσεις όπως πολλοί πολλοί άλλοι  στο fb.....που κάθονται για ώρες μπροστά από έναν Η/Υ και αγωνιούν για το εάν θα έχουν δουλειά για κάποιους μήνες ή όχι....

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ!!!!(ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ  ;))
Κι εγώ σχολιάσα, σε αυτό που ανέβασε...Ευχαριστώ τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν!!Ακόμη κι αν ο Μπράτης θύμωσε με την ανάρτησή σου, όπως λες, εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να γράφουμε, αυτά που γράφουμε. Άλλωσετε την αλήθεια λέμε!!!!Πίστεψέ με, αρκετοί συνάδελφοι που ενδιαφέρονται πραγματικά για τον κλάδο μας, έχουν την ίδια άποψη με εσένα!!Μην ξεχνάτε όσα είχε αναφέρει εδώ στο forum συνάδελφος, σχετικά με τον Μπράτη. Είχε ισχυριστεί πως τον διέγραψε, επειδή απλά θέλησε να πει την αλήθεια. Προσωπικά, δε θεωρώ πως μάχονται για εμάς...Απλά, με επιτηδευμένο τρόπο,χαλιναγωγούν τα πλήθη...

Αποσυνδεδεμένος kalinaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1042 στις: Οκτωβρίου 02, 2012, 11:26:26 pm »
http://www.facebook.com/arvanitopoulos.gr

Μπορούμε να τα γράφουμε κι εδώ!!!!

Αποσυνδεδεμένος alexel

• Moderator
  • Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60 Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1043 στις: Οκτωβρίου 02, 2012, 11:38:35 pm »
Θα σας παρακαλούσα να σταματήσει η λασπολογία.
-Τα παιδιά δεν μαθαίνουν από τα παραμύθια πως υπάρχουν δράκοι.Από τα παραμύθια μαθαίνουν πως οι δράκοι μπορούν να νικηθούν. Σκωτ Φιτζέραλντ.

Αποσυνδεδεμένος SOFI1981

• Πλήρες μέλος
  • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑ!!!!!!!!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1044 στις: Οκτωβρίου 02, 2012, 11:40:34 pm »
http://www.facebook.com/arvanitopoulos.gr

Μπορούμε να τα γράφουμε κι εδώ!!!!
Να΄σαι καλά γιατί εγώ τον βρήκα στο twitter και είχα περιορισμό λέξεων!!!!Τώρα θα μπορώ να του γράφω περισσότερα!!!!!!!!!χαχαχαχαχχαχα!!Σε ευχαριστούμε!!!!

Αποσυνδεδεμένος baboulino

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1045 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 12:17:33 am »
εγώ πάντως από προσωπική εμπειρία με τον εν λόγω κύριο αιρετό...δεν μπορώ να συμφωνήσω ότι μάχεται για τους νηπιαγωγούς...πριν δύο χρόνια που ήταν στη Δοε και ζητήσαμε υποστήριξη για τη δικαστική διαμάχη των αδιορίστων η ερωτηση του πριν μας διώξει ήταν αν υπήρχαν δάσκαλοι σε αυτήν την ομάδα και όταν του είπαμε ότι είναι 2-3 από τα 300και άτομα...δεν μας έδειξε καμια σημασία...παρόλαυτα...πλέον είναι αιρετός και χρειάζεται την ψήφο μας...για αυτό και τον τελευταίο χρόνο δραστηριοποιήθηκε καλύτερα...

Αποσυνδεδεμένος Nora Kak

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1046 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 02:12:18 am »
Κορίτσια, χρειάζεται να οργανωθούμε καλύτερα... Να γίνει διετής υποχρεωτική η φοίτηση και λιγότερα παιδιά στην τάξη για λόγους ασφαλείας και καλύτερης διαπαιδαγώγησης! Ο κάθε Μπράτης, που ασχολείται με την πρωτοβάθμια και είναι ο συνδετικός κρίκος εργαζομένων και υπουργείου, πρέπει να τα βλέπει αυτά και τα επισημαίνει... Καλό είναι να τρίζουμε λίγο τα δόντια γιατί εμείς είμαστε οι πολλοί και μπορούμε να τους "ανεβάσουμε" και να τους "κατεβάσουμε"(όπως ισχύει και για την κυβέρνηση, αλλά οκ..  :-X)
Καλά αποτελέσματα να έχουμε και να αρχίσουν να βγαίνουν πιο γρήγορα...
Η παιδική ηλικία δείχνει τον άνθρωπο, όπως η αυγή την ημέρα..

Αποσυνδεδεμένος happyhippo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1047 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 10:47:41 am »
καλήμερα πριν λίγο τηλεφώνησα στο υπουργείο παιδείας και μίλησα με δυό ευγενέστατες κυρίες λλά άκρη δεν βρήκα..η απάντηση ήταν η εξής(δεν γνωρίζουμε τίποτα υπάρχει μια πιθανότητα για παρασκευή αλλά δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα δεν μας έχουν ενημερώσει) .............τι είχες γιάννη τι χα πάντα............

Αποσυνδεδεμένος arietta

• Πλήρες μέλος
  • ΖΗΣΤΕ ΜΕ ΤΡΕΛΑ,Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1048 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 10:57:12 am »
http://ipaideia.gr/i/%CE%A1%CF%8D%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%C2%AB%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CE%B1%C2%BB-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-30-000-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AD%CF%82.a4b332c1ed8ff28197a6467c0e72ec57.html

Aνάσα για τους εκπαιδευτικούς!
δεν ξερω κατα ποσο θα καλυτερευσει αυτο τα πραγματα.

Ανακοινωση των κενων πρεπει να γίνετε και αν θα μετρησει η προυπηρεσία  αναδρομικα κάποιους θα τους χαροποιήσει και κάποιους οχι!

Αποσυνδεδεμένος Geo75

• Νέο μέλος
  • *
  • Άντε να δούμε τι θα δούμε...
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1049 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 11:08:45 am »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη