0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
έμαθε κανείς για κενά σε Αθήνα;
Μπείτε όσοι περισσότεροι μπορείτε στη σελίδα του Μπράτη...Έχει αναρτήσει πως δεν ξεχνάει τους νηπιαγωγούς...Τίποτα δεν είναι τυχαίο!!Ίσως αυτή είναι η ευκαιρία μας για να δείξουμε πως είμαστε ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ!!!!Γνωστοποίησα και αυτό που συνέβη στην Αθήνα, όπως μας το περιέγραψε η arietta. Αναμένω τα σχόλιά σας και την υποστήριξή σας, γιατί μας αφορά όλους!!!!!!!
Παράθεση από: kalinaki στις Οκτωβρίου 02, 2012, 08:58:30 pmΜπείτε όσοι περισσότεροι μπορείτε στη σελίδα του Μπράτη...Έχει αναρτήσει πως δεν ξεχνάει τους νηπιαγωγούς...Τίποτα δεν είναι τυχαίο!!Ίσως αυτή είναι η ευκαιρία μας για να δείξουμε πως είμαστε ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ!!!!Γνωστοποίησα και αυτό που συνέβη στην Αθήνα, όπως μας το περιέγραψε η arietta. Αναμένω τα σχόλιά σας και την υποστήριξή σας, γιατί μας αφορά όλους!!!!!!!Από εμένα ξεκίνησε το ζήτημα γιατί του έγραψα ότι δεν πρέπει να ξεχνάνε οι αιρετοί τους νηπιαγωγούς και να μην ενδιαφέρονται μόνο για τα ζητήματα των δασκάλων, αλλά έχω την εντύπωση ότι θύμωσε....μετα την ανάρτησή μου στη σελίδα του έγραψε ''Λαϊκή παροιμία : μην φτύνεις εκεί που πριν έγλυφες ...." και μετά από λίγο έγραψε όσα έγραψε στο fb. Θέλω να πιστεύω ότι η λαϊκή παροιμία δεν αναφερόταν σε εμένα γιατί ΠΟΤΕ δεν τον έγλυψα, απλώς του έκανα ερωτήσεις όπως πολλοί πολλοί άλλοι στο fb.....που κάθονται για ώρες μπροστά από έναν Η/Υ και αγωνιούν για το εάν θα έχουν δουλειά για κάποιους μήνες ή όχι....
http://www.facebook.com/arvanitopoulos.grΜπορούμε να τα γράφουμε κι εδώ!!!!