0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
απ΄την αλλη, όντως στο data δεν είχαν ιδέα για τον διπλασιασμό!!!!!!!!!!!!!!!! Κανείς δεν είχε μπει στον κόπο να ενημερώσει την κεντρική υπηρεσία του data για αυτό!!!!!!!!!!! Το μάθανε εσχάτως και δουλευουν πυρετωδώς τα παιδιά για την εφαρμογή του - και απ΄ό,τι μαθαίνω, το έμαθαν εντελώς απο σπόντα!!! πάλι καλά δηλαδή.....
Συνάδελφε gmtn3etiams, δηλαδή πιστεύεις ότι ο διορισθείς του 2009, που έχει μείνει ένα χρόνο παραπάνω από εσένα στον τόπο εξορίας όπως λες, αξίζει να έχει μόλις 2,5 μόρια περισσότερα από εσένα; Τόσο αποτιμάς ένα χρόνο στο ξερονήσι όπου όπως λες περνάει καράβι κάθε 20 μέρες; Άσε που τον υποσκελίζεις ανετότατα αν π.χ. έχεις μόρια γάμου ή έστω και ελάχιστα προϋπηρεσίας (δεν αναφέρομαι προσωπικά σε εσένα). Αλλά και να επιμένεις ότι δεν την πληρώνει ο ταλαίπωρος που τραβάει το λούκι ήδη ένα χρόνο πριν από σένα (αφού πάλι σε ξεπερνάει για... 2,5 μόρια παρά το δικό σου διπλασιασμό), να είσαι βέβαιος ότι θα την πληρώσει του χρόνου, όταν εσύ θα δικαιούσαι πάλι διπλασιασμό οπότε αυτός θα τεθεί ολοκληρωτικά εκτός μάχης (γιατί ποιος μπορεί να συναγωνίζεται... διπλά μόρια;)Όσο για το γεγονός ότι δεν έκανες αίτηση απόσπασης, δικαίωμά σου είναι να θέλεις να εκμεταλλευτείς ένα νόμο, ανεξάρτητα από το αν αυτός είναι δίκαιος ή άδικος (και σε καμία περίπτωση δε θα χαρακτήριζα τη συμπεριφορά σου "αντισυναδελφική"). Σκέψου όμως ότι τυγχάνουν του ευεργετήματος ακόμα και όσοι διορισθέντες του 2010 έκαναν αίτηση για απόσπαση αλλά δεν έγινε δεκτή (άρα κάπου χάνεται και η έννοια του περίφημου "κινήτρου"). Και ενδεχομένως πολλοί από τους παλιότερους να επιλέγαμε διπλά μόρια παρά υποβολή αίτησης απόσπασης -με ούτως ή άλλως φρούδες ελπίδες. Είχαμε όμως τη δυνατότητα να επιλέξουμε;;;
Κανείς να μην πάει να πνιγεί. Δεν πιστεύω οτι θα παραμεινει ο διπλασιασμος για τον 4ο χρόνο. Είναι καταφανής αδικία και μόλις ηρεμήσουνε τα πράγματα είμαι σίγουρη οτι θα εξαφανιστει, σύντομα. Αλλά επειδη δεν έχουν σκοπο για διορισμους, τα πραγματα για τις μεταθεσεις θα ειναι δύσκολα ούτως ή άλλως. Νομίζω.
Παράθεση από: bitch στις Σεπτεμβρίου 21, 2012, 04:02:00 pmαπ΄την αλλη, όντως στο data δεν είχαν ιδέα για τον διπλασιασμό!!!!!!!!!!!!!!!! Κανείς δεν είχε μπει στον κόπο να ενημερώσει την κεντρική υπηρεσία του data για αυτό!!!!!!!!!!! Το μάθανε εσχάτως και δουλευουν πυρετωδώς τα παιδιά για την εφαρμογή του - και απ΄ό,τι μαθαίνω, το έμαθαν εντελώς απο σπόντα!!! πάλι καλά δηλαδή.....Συγνώμη οι εργαζόμενοι του e-DataCenter, σε ποιο υπουργείο ανήκουν?, είναι ιδιώτες πληροφορικοί οι οποίοι δεν έχουν σχέση με την εκπαίδευση? Ρωτώ γιατί ειλικρινά αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν γνώριζαν τίποτα και εσχάτως έμαθαν από σπόντα!!! Αν είναι υπάλληλοι ιδιωτικής εταιρείας ή εταιρείας που έχουν πάρει αποκοπή τη δουλειά, το δέχομαι αλλά αν είναι υπάλληλοι του ΥΠΘΠΑ δεν το πιστεύω αυτό που λέτε ή καλύτερα αδυνατώ εγώ να το πιστέψω....
Πάντως αν κάτι πρέπει να ανησυχεί κάποιους είναι το άλλο ζήτημα : πώς θα γινει σωστή μοριοδότηση δεδομένου ότι δεν μπορεί- αυτή τη στιγμή - να ελεγχθεί το γεγονός αν το κενό του όπου νεοδιόριστου "υπεράριθμου" εκπ/κού καλύφθηκε ή όχι;
Πάντως αυτό με τον διπλασιασμό είναι κατάφορα άδικο. Και αίτηση έκαναν όπως όλοι μας και αφού δεν πήραν μετάθεση όπως κι εμείς παίρνουν τώρα τα διπλά μόρια. Και μέσα σε ένα χρόνο παίρνουν τα μόρια που εμείς θα παίρναμε σε χρόνια. Γιατί;
ο νεοδιόριστος παραμένει στο ίδιο σχολείο για τρία (3) χρόνια και διπλασιάζει τα μόρια του τρίτου χρόνουαλλά, δεν μπορεί να τοποθετηθεί οριστικά τα δύο (2) πρώτα χρόνια...
Εγώ πάντως διανύω την τρίτη μου χρονιά και άλλαξα δυο σχολεία.Μάλιστα την πρώτη χρονιά ήρθε ο διορισμός στην περιοχή Γ του νομού και με διέθεσαν τελικά στην περιοχή Δ - ούτε καν στην ίδια περιοχή δηλαδή!Μου είπαν οτι είμαι υπεράριθμη γι'αυτό πρέπει να με πάνε στην Δ περιοχή, αλλά τελικά ο προϊστάμενος ήθελε να "βολέψει" κάποιες ντόπιες αναπληρώτριες γι'αυτό έδωσε λιγότερα κενά για τους μόνιμους.Μη και μου πουν οτι δεν δικαιούμαι διπλασιασμό!