0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απ' ό,τι ξέρω εφόσον κάνεις πρώτη φορά αίτηση για μετάθεση, πρέπει να βάλεις τα πάντα: πράξεις ανάληψης (1/9/11 και 30/6/12, 1/9/12), οικογενειακή κατάσταση, εντοπιότητα, συνυπηρέτηση (αν ζητάς). Νομίζω ότι οι βεβαιώσεις προϋπηρεσίας ως αναπληρώτριας αρκούν (αν και κάποιοι συνάδελφοι τα έβαζαν αναλυτικά, μην σε πάρω και στο λαιμό μου). Για πιο σίγουρα πάντως ρώτα είτε στη ΔΔΕ σου είτε στο σχολείο που είσαι, τον συνάδελφο που ελέγχει τις αιτήσεις μετάθεσης. Κανονικά σε κάθε σχολείο ορίζεται ένας καθηγητής ως υπεύθυνος για αυτό. Να ξέρεις πάντως ότι οι αιτήσεις ελέγχονται εξονυχιστικά συνήθως από τους συναδέλφους των γραφείων. Και ελέγχονται τα πάντα. Αν κάτι λείπει σε ενημερώνουν. Εγώ, ας πούμε, επειδή, όταν διορίστηκα έφυγα κατευθείαν με άδεια ανατροφής και ήμουν άσχετη, δεν είχα βάλει τίποτα μέσα στην αίτηση (ούτε πιστοποιητικά παιδιά, ούτε πράξεις ανάληψης, τίποτα), ούτε μόρια είχα υπολογίσει, όπως έπρεπε τότε. Μου τηλεφώνησαν στην Αθήνα και μου τα ζήτησαν, ενώ κάποια χαρτιά τα ζήτησαν από το σχολείο. Επομένως μην ανησυχείς και να ζητήσεις διευκρινίσεις από την ΔΔΕ σου. Δουλειά τους είναι στην τελική...
Παράθεση από: koshl στις Ιανουαρίου 27, 2013, 10:32:14 pmΣυγνώμη άν έχει ήδη απαντηθεί, αλλά δέν βρήκα κάτι με την αναζήτηση: όσοι είμαστε νεοδιόριστοι με τους συμπληρωματικούς διορισμούς του Νοέμβρη δικαιούμαστε να κάνουμε αίτηση έστω για οριστική τοποθέτηση;Όχι (έτσι απάντησε η ΔΔΕ που ρωτήσαμε σύμφωνα με την απάντηση που έδωσε και σε αυτούς το υπουργείο)
Συγνώμη άν έχει ήδη απαντηθεί, αλλά δέν βρήκα κάτι με την αναζήτηση: όσοι είμαστε νεοδιόριστοι με τους συμπληρωματικούς διορισμούς του Νοέμβρη δικαιούμαστε να κάνουμε αίτηση έστω για οριστική τοποθέτηση;
Αίτηση οριστικής τοποθέτησης λογικά γίνεται. Από την άλλη και να μην κάνεις τώρα το Μάρτιο βγαίνει ανακοίνωση για να κάνουμε πάλι τα χαρτιά μας όσοι είμαστε νεοδιόριστοι και νομίζω θα επιλέξουμε τότε και σχολεία. Μίλα με ΔΔΕ, θα σε κατευθύνουν.
Δικαίωμα πλήρωσης με μετάθεση των οργανικών θέσεων ΠΕ10 Κοινωνιολόγων και ΠΕ18.09 Κοινωνικής Εργασίας στα Εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης έχουν, σύμφωνα με την 156291/Γ6/12 (ΦΕΚ – 3384