0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι συμβαινει ομως με αυτους που εχουν οργανικη αλλα ειναι πολυ μακρια απο τον τοπο τους;Τι συμβαινει, επίσης, με αυτούς που και μακρια ειναι και οργανικη δεν εχουν;
Παράθεση από: tzhna στις Φεβρουαρίου 02, 2013, 03:08:37 pmΤι συμβαινει ομως με αυτους που εχουν οργανικη αλλα ειναι πολυ μακρια απο τον τοπο τους;Τι συμβαινει, επίσης, με αυτούς που και μακρια ειναι και οργανικη δεν εχουν;Όσοι ανήκουμε στη δεύτερη περίπτωση,τί να πω;Ούτε να το σκεφτώ δεν θέλω!!!
Μπορεις να κανεις ανακληση. Λεει μεχρι ποτε μεσα στην εγκυκλιο, λογικα μεσα στον Φεβρουαριο.
Γεια σας. Να ρωτήσω κάτι; Όσοι έχουν οργανική δεν χρειάζεται να κάνουν δήλωση οριστικής τοποθέτησης. Έτσι δεν είναι;Ευχαριστώ.
Παράθεση από: tzhna στις Φεβρουαρίου 02, 2013, 03:08:37 pmΤι συμβαινει ομως με αυτους που εχουν οργανικη αλλα ειναι πολυ μακρια απο τον τοπο τους;Τι συμβαινει, επίσης, με αυτούς που και μακρια ειναι και οργανικη δεν εχουν;Ναι ρε παιδιά! Έχω οργανική στο Καστελλόριζο και φοβάμαι να κάνω αίτηση...
Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Παράδειγμα: Έχει κάποιος οργανική σε περιοχή κοντά στο κέντρο της πόλης. Μπορεί κάποιος που έχει κάνει δήλωση οριστικής τοποθέτησης και έχει πολύ περισσότερα μόρια να του πάρει την θέση; Προς το παρόν τουλάχιστον φαντάζομαι και ελπίζω ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Και πάλι ευχαριστώ.
Εδώ και 3 χρόνια είχα φοβία με το να αποκτήσω οργανική (σε νησί, μιας και ήμουν στη διάθεση) για να μην απολυθώ.2 χρόνια δεν έκανα αίτηση μετάθεσης έχοντας οργανική πλέον.2 χρόνια απασχολώ το μυαλό μου, μήπως πρέπει να ζήσουμε ΜΟΝΙΜΑ πλέον μακριά από τον τόπο μας τόσο εγώ όσο και η γυναίκα μου (έχουμε οργανική στο ίδιο νησί) και το παιδάκι μας.