0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
το ξέρω, αλλά κάπου διάβασα υπόδειξη να λάβουν υπόψη και τις πιθανές συνταξιοδοτήσεις, αλλά δε θυμάμαι πού. Αν υπολογίζουν ότι από την Α θεσσαλονίκης ή Δ Αθήνας θα πάρουν σύνταξη 20 μαθηματικοί , έχουν περιθώριο για μετάθεση σε αυτές τις περιοχές, εφόσον υπάρχει και βούληση.
Παράθεση από: debio στις Ιουνίου 14, 2013, 12:30:49 amτο ξέρω, αλλά κάπου διάβασα υπόδειξη να λάβουν υπόψη και τις πιθανές συνταξιοδοτήσεις, αλλά δε θυμάμαι πού. Αν υπολογίζουν ότι από την Α θεσσαλονίκης ή Δ Αθήνας θα πάρουν σύνταξη 20 μαθηματικοί , έχουν περιθώριο για μετάθεση σε αυτές τις περιοχές, εφόσον υπάρχει και βούληση. Δεν πρέπει, όμως, αυτό να γίνεται επιλεκτικά. Και δεν νομίζω καμία Διεύθυνση στις πολυπληθείς ειδικότητες να έχει περισσότερες συνταξιοδοτήσεις από τη μεγαλύτερη σε αριθμό εκπαιδευτικών Διεύθυνση, την Α' Αθήνας, όπου όμως δεν μετατέθηκε κανένας ΠΕ02 ή ΠΕ06.
το ξέρω, αλλά κάπου διάβασα υπόδειξη να λάβουν υπόψη και τις πιθανές συνταξιοδοτήσεις, αλλά δε θυμάμαι πού. Αν υπολογίζουν ότι από την Α θεσσαλονίκης ή Δ Αθήνας θα πάρουν σύνταξη 20 μαθηματικοί , έχουν περιθώριο για μετάθεση σε αυτές τις περιοχές, εφόσον υπάρχει και βούληση. Αυτό με την Πιερία και τη Μεσσηνία δεν είναι λίγο επικίνδυνο, για τους υπεράριθμους που θα βγουν μετά τις τοποθετήσεις; μπορεί δηλαδή να βρεθούν σε χειρότερο μέρος από αυτό που ήρθαν;
Εντάξει βρε παιδιά... Για την Μεσσηνία το καταλαβαίνω (ιδιαίτερη πατρίδα Πρωθυπουργού, βλ. διορισμοί "μουσείο ακρόπολης" κ.α. πολλά)... Με την Πιερία πέρυσι? Ποιός κράταγε από κει? Με τους χιλιάδες ΠΕ11 που διορίστηκαν μέσω του "Ολυμπιακή παιδεία"... Ποιός μερίμνησε? Ο Ολύμπιος Δίας? Με τους εκατοντάδες ΠΕ03-ΠΕ04 που με σεμινάρια διορίστηκαν ως ΠΕ19-20 ποιός μερίμνησε? Ο Μπιλ Γκέϊτσς?... και τώρα χρησιμοποιούν και την 1η ειδικότητα (με τις ευλογίες του Υπουργείου που τους την ξανα-αποδίδει) για να μην πάρουν πόδι με τις υποχρεωτικές μεταθέσεις ως ΠΕ19... Για όλα αυτά ποιός μερίμνησε? Έχουν τοπωνύμιο όλα αυτά τα έκτροπα?
Τελικά ποιος είναι αυτός που πήρε μετάθεση αλλά δεν περιλαμβάνεται στη λίστα όσων ζήτησαν μετάθεση; Πείτε το όνομα, για να το ελέγξουμε όλοι μαζί, δε βλέπω το λόγο για τον οποίο πρέπει να τον προστατέψουμε. Ή αν πρόκειται για λάθος τουλάχιστον να το εξακριβώσουμε. Ή δώστε άλλου είδους στοιχεία για να εντοπίσουμε μόνοι μας ποιος είναιΠάντως και μέλος του δικού μας ΠΥΣΔΕ είπε ότι παρόλο που το πλαν (συγγνώμη χάλασε η αλλαγή γλώσσας) και το ΠΥΣΔΕ είχαν βγάλει δύο πλεονάσματα σε μία ειδικότητα τελικά δόθηκε μετάθεση σε αυτή. Από εβδομάδα που θα συνεδριάσει το ΠΥΣΔΕ θα δουν τι θα κάνουν με τη νέα άφιξη...............