0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ninι1 στις Ιουνίου 14, 2013, 11:29:32 pmΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑ ΤΟ2011 ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΩ ΟΡΓΑΝΙΚΗ Ή ΟΧΙ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ 2 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ Η ΤΩΡΑ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΝΗ?ε μη βιαζεσαι καλε.. εγω διοριστηκα τον οκτωβρη του 2005 και ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ οργανικη!!! :-) και ουτε προβλεπεται, οπως το κοβω! Κουραγιο συναδελφοι..
ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑ ΤΟ2011 ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΩ ΟΡΓΑΝΙΚΗ Ή ΟΧΙ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ 2 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ Η ΤΩΡΑ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΝΗ?
Σίγουρα όμως όταν θα έρθει εκείνη η "σκοτεινή στιγμή" κάτι μου λέει πως το κριτήριο δεν θα είναι η κατοχή οργανικής...
To χρονοδιάγραμμα είναι το εξήςα) οι ΔΔΕ βγάζουν κενά και πλεονάσματα ανά σχολείο.β) τα σχολεία που έχουν πλεονάσματα τα "ονοματίζουν"γ) οι υπεράριθμοι διαλέγουν πρώτοιδ) οι υπόλοιποι μετά.Τώρα ένα θέμα είναι οι μετατάξεις από βθμια σε αβθμια....αν θα περιμένουν και αυτές θα πάνε όλα πίσω.Αποψη μου είναι ότι οι μετατάξεις θα γίνουν παράλληλα ή μετά.Τα όποια οργανικά κενά προκύψουν μάλλον θα τα δώσουν ως λειτουργικά για φέτος (όπως συνταξιοδοτήσεις) ή στην χειρότεη οργανικά σε β φάση...
Παράθεση από: guestteacher στις Ιουνίου 15, 2013, 11:37:50 amTo χρονοδιάγραμμα είναι το εξήςα) οι ΔΔΕ βγάζουν κενά και πλεονάσματα ανά σχολείο.β) τα σχολεία που έχουν πλεονάσματα τα "ονοματίζουν"γ) οι υπεράριθμοι διαλέγουν πρώτοιδ) οι υπόλοιποι μετά.Τώρα ένα θέμα είναι οι μετατάξεις από βθμια σε αβθμια....αν θα περιμένουν και αυτές θα πάνε όλα πίσω.Αποψη μου είναι ότι οι μετατάξεις θα γίνουν παράλληλα ή μετά.Τα όποια οργανικά κενά προκύψουν μάλλον θα τα δώσουν ως λειτουργικά για φέτος (όπως συνταξιοδοτήσεις) ή στην χειρότεη οργανικά σε β φάση...οσοι ειναι για οριστικη τοποθετηση σε ποια φαση επιλέγουν; ; όπως και οσοι ειναι για βελτίωση; ; ;ξερει καποιος;
Μία πάντως από τις μεγαλύτερες ΔΔΕ, αυτή της Αιτωλοακαρνανίας έχει κάνει πλήρη προγραμματισμό για τις τοποθετήσεις υπεραρίθμων, βελτιώσεις θέσεις και οριστικές τοποθετήσεις (όλα να τελειώσουν πριν τις 28 Ιουνίου-τελευταία μέρα φέτος πριν τις διακοπές).Δείτε σχετικά: http://www.dide.ait.sch.gr/index.php/news/apospaseis/750-xaraktirismos-yperarithmon-ekpaideftikon-lysi-yperarithmion
πως ομως; ποιοι ειναι πρωτοι οι της βελτιωσης ; ή οι της οριστικής τοποθέτησης;
Παράθεση από: thriskeftika στις Ιουνίου 15, 2013, 12:05:11 pmΜία πάντως από τις μεγαλύτερες ΔΔΕ, αυτή της Αιτωλοακαρνανίας έχει κάνει πλήρη προγραμματισμό για τις τοποθετήσεις υπεραρίθμων, βελτιώσεις θέσεις και οριστικές τοποθετήσεις (όλα να τελειώσουν πριν τις 28 Ιουνίου-τελευταία μέρα φέτος πριν τις διακοπές).Δείτε σχετικά: http://www.dide.ait.sch.gr/index.php/news/apospaseis/750-xaraktirismos-yperarithmon-ekpaideftikon-lysi-yperarithmionΤι σημαινει το αστερακι στο -1* ;