0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν μπορώ να ξεχάσω ότι πέρσι δεν εργαζόμουν και δεν είχα μισθό.. δεν μπορώ να ξεχάσω ότι κάποιοι πέρσι αμείβονταν εις βάρος μου...
Παράθεση από: GERMANOS στις Σεπτεμβρίου 09, 2012, 12:52:50 pm Δεν μπορώ να ξεχάσω ότι πέρσι δεν εργαζόμουν και δεν είχα μισθό.. δεν μπορώ να ξεχάσω ότι κάποιοι πέρσι αμείβονταν εις βάρος μου...δε θα μπω στο τριπάκι της αντιπαράθεσης ωστόσο έχω μία και μόνη απορία : προκειμένου εσύ και ο κάθε εσύ να μη μείνετε άνεργοι ειναι σωστοτερο κάποιοι να πληρώνονται ολόκληρο μισθό και να διδάσκουν 5, 7, 12 ώρες αντί για τις υποχρεωτικές 21; Ειδικά μάλιστα όταν οι β' αναθέσεις είναι νομοθετικά κατοχυρωμένες και ορίζεται σαφώς πως ο μόνιμος ΠΡΩΤΑ συμπληρώνει το ωράριό του με Α και
Παράθεση από: south_of_here στις Σεπτεμβρίου 09, 2012, 04:11:54 pmΤι απεργία να κάνουμε εμείς οι άνεργοι; Από τι να απέχουμε; Μπορείτε όμως να συμμετέχετε στις πορείες και στις όποιες παράλληλες δράσεις. Ο αγώνας είναι κοινός και ενιαίος. Εγώ που είμαι μόνιμος νιώθω την ίδια αβεβαιότητα με τον αναπληρωτή.
Τι απεργία να κάνουμε εμείς οι άνεργοι; Από τι να απέχουμε;