0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: baboulino στις Σεπτεμβρίου 19, 2012, 07:47:28 pmγια να μην υπάρχει μπέρδεμα το 341 το είχα πριν την εκκαθάριση...μετά την εκκαθάριση είμαι στο 47Για Αθηνα-Πειραια με 47 θα δουλεψεις σιγουρα στη χειροτερη περιπτωση τον αλλο μηνα.Φαντασου να ειχες Θεσ/νικη,πιερια,ημαθια,πελλα,κιλκις ουτε το νεο ετος.
για να μην υπάρχει μπέρδεμα το 341 το είχα πριν την εκκαθάριση...μετά την εκκαθάριση είμαι στο 47
παρούσα για
τα κενα της β ελλαδας ειναι για γελια και για κλαματα γιατι ουσιαστικα δεν υπαρχουν κενα οποτε τη γ@@@@@@@ εν ολιγοις!
Παράθεση από: arietta στις Σεπτεμβρίου 19, 2012, 08:28:57 pmτα κενα της β ελλαδας ειναι για γελια και για κλαματα γιατι ουσιαστικα δεν υπαρχουν κενα οποτε τη γ@@@@@@@ εν ολιγοις!Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται τόσοι νομοί να μην βγάζουν κενά και να ανοίγουν μόνο θέσεις στα νησιά???ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!!!!!!!!!Μου κάνει τρομερή εντύπωση που η Θεσνικη δεν έχει κανένα κενό!!!Πως γίνεται αυτό??
πριν το 1900 υπαρχει καμια κοπελα που δηλωσε κρητη και δεν την καλεσανε;να ξερουμε τι γινεται
LAaleXXX αν δ γίνομαι αδιάκριτη τι σειρά έχεις περίπου μετά την Α' φάση γιατί κ εγώ έχω 3 πρώτες επιλογές Κρήτη