0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ευχαριστώ παιδιά!δηλαδή αν καταλαβα καλά παμε:a,b junior και μετα΄a,b,c,d senior και τελος lower. να παραλειψω την pre lower.Ειναι αρκετά δυνατή η μαθητρια μου.Τωρα κανουμε το here we go 1 αλλα μεχρι τον Γεναρη θα εχουμε τελειωσει--μπορει και πιο πριν.οπότε θα την παω κατευθειαν σε b senior.Πιστευτε οτι του χρονου θα βγει c και d μαζι ή ειναι υπερβολη?θα ειναι 1η γυμνασιου του χρονου.
Έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς να διδάξεις άμεσα phonics σε ένα παιδί 11 χρονών!δηλαδή τι θα κάνεις?θα γράφεις phonetic transcription δίπλα από κάθε λέξη?Μπορείς να γράφεις δίπλα την προφορά στα ελληνικά!(το ξέρω ότι στη σχολή μας έλεγαν να μην το κάνουμε αλλά πίστεψε με είναι ένας ενδεδειγμένος τρόπος για να μάθουν τα βασικά της ανάγνωσης!) Όλα τα βιβλία για A senior ξεκινούν από τα βασικά και αναπαράγουν όλα όσα έχουν διδαχθεί τα παιδιά στις δυο junior τάξεις!Από τους αριθμούς και τα χρώματα μέχρι το ρήμα be και το a/an!Θέλει λίγη δουλίτσα στην αρχή μέχρι να αντιληφθεί ότι στα Αγγλικά οι λέξεις δεν διαβάζονται όπως γράφονται αλλά με επιμονή και αρκετά ακουστικά ερεθίσματα θα το συνηθίσει!!!Ωστόσο ψάξε κιόλας μήπως υπάρχει κάποια μαθησιακή διαταραχή και ενημέρωσε μας!
Πιστεύετε ότι μαθητής(στ' δημοτικού) που έχει κάνει b class( Action B-Macmillan αρκετά απαιτητικό βιβλίο γι αυτό το επίπεδο κατά τη γνώμη μου) μπορεί να προχωρήσει στη D class? Είναι πολύ καλός μαθητής και τα βιβλία της C class μου φαίνονται βατά γι αυτόν. Η' θα ήταν καλύτερο ένα βιβλίο της C class με εξτρα υλικό?
Παράθεση από: Nafsika_A στις Σεπτεμβρίου 22, 2012, 01:21:50 amΠιστεύετε ότι μαθητής(στ' δημοτικού) που έχει κάνει b class( Action B-Macmillan αρκετά απαιτητικό βιβλίο γι αυτό το επίπεδο κατά τη γνώμη μου) μπορεί να προχωρήσει στη D class? Είναι πολύ καλός μαθητής και τα βιβλία της C class μου φαίνονται βατά γι αυτόν. Η' θα ήταν καλύτερο ένα βιβλίο της C class με εξτρα υλικό?Θα πρότεινα να μην παραλείψεις τη C. Γιατί δεν κοιτάς κάτι από την Express που είναι για δυνατούς μαθητές; Και αν δεις ότι και αυτά του φαίνονται παιχνιδάκι, προχωράς πιο γρήγορα με την ύλη και μετά μπορείς να του κάνεις D & E μαζί σε μια χρονιά ή και να παραλείψεις την Ε.
μια ερωτηση παιδια... για ταξη b senior ποσες ωρες την εβδομαδα προτεινετε?