0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμείς φέτος είμαστε απιστευτη παρέα και είμαστε μια χαρά! Πολύς χαβαλές και ξεκινάει η μέρα ευχάριστα!! Μου χει τύχει όμως και περίπτωση που η άλλη δεν ξύπναγε με τίποτα πρωί και αναγκαζόμουν να παίρνω το αυτοκίνητο τρεις φορές τη βδομάδα ώσπου τελικά αποφασίσαμε να πηγαινουμε με το υπηρεσιακό όπου ειχε τρελή πλάκα γιατί ακούγαμε....Θώδη πρωί πρωί!! Μιλάμε να πετάμε γαρύφαλλα στον οδηγό!! χαχαα Άλλες φορές πάλι έχει τύχει άλλος να θέλει aircondition , άλλος να κρυώνει, άλλος να ζεσταίνεται ( εγώ ανήκω στην τελευταια κατηγορία μονιμως ) και εκεί ισως υπάρξει θέμα... Έχω ακόμα ακούσει περίπτωση που ο άλλος κάθε φορά που άλλαζε η τιμή της βενζίνης ή ο αριθμός των επιβαινόντων υπολόγιζε ακόμα και το , !! Πάντως, γενικά ειναι καλή η εμπειρία.
Το κάπνισμα στο αυτοκίνητο, προβληματική/επικινδυνη οδήγηση, μόνιμη αργοπορία στο ραντεβού και να προσθέσω η κατάσταση του αυτοκινήτου (λάστιχα, φρένα κλπ) είναι τα σημαντικότερα.Υπάρχουν και λεπτομέρειες που πρέπει να ρυθμιστούν για μία δίκαιη συμφωνία. Ο Α επένδυσε σε καινούριας τεχνολογίας αυτοκίνητο που ΄΄καίει΄΄ λίγο. Ο