0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συναδελφοι, χιλια συγγνωμη για το ασχετο....θα μπορουσε καποιος ισως να με διαφωτισει σχετικα με το γιατι δεν βρισκω το ονομα μου στον εκκαθαρισμενο πινακα μετα την 12/11;;Μπας και γλιτωσω την τρελα δηλαδη!!!
Να κανω μια ερωτηση να μου πειτε τη γνωμη σας. Υπάρχει περίπτωση αφού ψηφίστηκε ο προυπολογισμός του 2013 να υπάρξουν και άλλες πιστωσεις με την νέα χρονιά?
Παράθεση από: ks10 στις Νοεμβρίου 22, 2012, 01:38:12 pmΝα κανω μια ερωτηση να μου πειτε τη γνωμη σας. Υπάρχει περίπτωση αφού ψηφίστηκε ο προυπολογισμός του 2013 να υπάρξουν και άλλες πιστωσεις με την νέα χρονιά?Δίκιο έχεις που το σκέφτεασι έτσι, και μένα η λογική μου λέει πως οχι, δε θα υπάρξουν νέες πιστώσεις. Υπάρχουν όμως κάποιες που απομένουν από φέτος ακόμα . Γι'αυτό λέμε οτι από του χρόνου πάμε χαμένοι. Όχι οτι φέτος είναι κάτι διαφορετικό, βέβαια...
Παράθεση από: valentina_83 στις Νοεμβρίου 22, 2012, 02:30:03 pmΠαράθεση από: ks10 στις Νοεμβρίου 22, 2012, 01:38:12 pmΝα κανω μια ερωτηση να μου πειτε τη γνωμη σας. Υπάρχει περίπτωση αφού ψηφίστηκε ο προυπολογισμός του 2013 να υπάρξουν και άλλες πιστωσεις με την νέα χρονιά?Δίκιο έχεις που το σκέφτεασι έτσι, και μένα η λογική μου λέει πως οχι, δε θα υπάρξουν νέες πιστώσεις. Υπάρχουν όμως κάποιες που απομένουν από φέτος ακόμα . Γι'αυτό λέμε οτι από του χρόνου πάμε χαμένοι. Όχι οτι φέτος είναι κάτι διαφορετικό, βέβαια...Εννοω ότι για το 2012 ξερουμε ποσες πιστωσεις έχουν απομείνει, πολύ λίγες... Μήπως περιμένουν να έρθει ο Ιανουάριος να προσλάβουν με τον προυπολογισμό του 2013 για να τους πληρωσουν τότε.