0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Evangelie στις Νοεμβρίου 22, 2012, 01:58:10 pmΣυναδελφοι, χιλια συγγνωμη για το ασχετο....θα μπορουσε καποιος ισως να με διαφωτισει σχετικα με το γιατι δεν βρισκω το ονομα μου στον εκκαθαρισμενο πινακα μετα την 12/11;;Μπας και γλιτωσω την τρελα δηλαδη!!!Με την αναζήτηση ούτε και εγώ το βρήκα, άγνωστο γιατί. Αν ξέρεις περίπου σε ποιον αριθμό είσαι, γιατί δεν το ψάχνεις χειροκίνητα;
Συναδελφοι, χιλια συγγνωμη για το ασχετο....θα μπορουσε καποιος ισως να με διαφωτισει σχετικα με το γιατι δεν βρισκω το ονομα μου στον εκκαθαρισμενο πινακα μετα την 12/11;;Μπας και γλιτωσω την τρελα δηλαδη!!!
Συγγνώμη που επεμβαίνω, αλλά παρατήρησα το εξής: Ο νομός που, σύμφωνα με τον παραπάνω πίνακα έχει 8 κενά είναι ο νομός Χίου. Αν αναφερόμαστε σε αυτόν, τότε βλέπουμε ότι στις 20/11 έχει δηλωμένες 6 ώρες κενό, όπως και για τον κλάδο ΠΕ03.Γι'αυτό ίσως να ισχύει αυτό που λέει η catwoman ότι δεν έχει κενό. Αν κάνω λάθος διορθώστε με!
Sardelitsa, μου έφτιαξες τη μέρα. Από την άποψη ότι αναρωτιόμουν πώς γίνεται ολόκληρος νομός Θεσσαλονίκης να μην έχει κενά (σύμφωνα με τις προσλήψεις). Τώρα, πώς γίνεται να υπάρχουν πιστώσεις για κάποιους νομούς και ειδικότητες και όχι για άλλους ........