*

Αποστολέας Θέμα: B' φάση αναπληρωτών ΠΕ06  (Αναγνώστηκε 308540 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Sofia_P

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: B΄φάση αναπληρωτών ΠΕ 06
« Απάντηση #392 στις: Οκτωβρίου 11, 2012, 01:28:55 pm »
για την πρωτοβαθμια για μας;;;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:33:49 »

Αποσυνδεδεμένος Κλεοπάτρα.Μ

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #393 στις: Οκτωβρίου 11, 2012, 01:30:32 pm »
Εγώ μόλις διάβασα στο παιδεία εργασία ότι τέλη Οκτωβρίου θα βγουν 400 δάσκαλοι για ΖΕΠ. Δεν λέει για άλλες ειδικότητες. Μήπως σε αυτό αναφέρεται η πληροφορία σας για εσπα?

Αποσυνδεδεμένος fantastic06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #394 στις: Οκτωβρίου 11, 2012, 01:33:29 pm »
Όχι, βέβαια...εμείς γιατί να είμαστε μέσα? Επειδή έχουμε αδιοριστους ΑΣΕΠίτες από το 2010? Μπορούν να περιμένουν αυτοί...ή και να μη διοριστούν ποτέ...έχει καμία σημασία αν δικαιούνται διορισμό από το νόμο? αν έδωσαν εξετάσεις και ανήκαν στις θέσεις που είχαν με προκήρυξη του κράτους εξαγγελθεί? δεν έχουν σημασία αυτά τα πράγματα. Οι νόμοι μπορούν να εφαρμόζονται κατά το δοκούν από την εκάστοτε ηγεσία του υπουργείου παιδείας...και για να μην παρεξηγηθώ, δεν τα έχω με τους ανθρώπους που διορίστηκαν με τη συμπληρωματική εγκύκλιο. Καλό διορισμό τους εύχομαι και υπομονή γιατί και ως μόνιμοι δεν θα αντιμετωπίσουν εύκολες καταστάσεις...Αυτό όμως που με εξοργίζει είναι ότι το υπουργείο αδιαφορεί για τους ανθρώπους που έχει σε καθεστώς ομηρίας εδώ και 3 χρόνια. Και αναφέρομαι στο 60%-40% το οποίο έχει απομείνει αδιόριστο μετά τον τελευταίο ΑΣΕΠ. Τι θα γίνει με αυτούς τους ανθρώπους? γιατί δεν παίρνει μια θέση το υπουργείο? θα τους έχει αιώνια σε μια μεταβατική περίοδο και θα τους κρατάει αδιόριστους? και με ποιο δικαίωμα προχωράει σε διορισμούς άλλων κατηγοριών όταν αυτοί που δικαιούνται διορισμό από το νόμο δεν διορίζονται?
Ανηκω στο 40% και περιμενω μαζι με τους ασεπιτες.Συμμετεχω και στα δικαστηρια των 24μηνητων.Και τι εγινε!Οποιους θελουν διοριζουν και για να ειναι καλυμμενοι λενε''συμφωνα με τις αναγκες''.Μονο αν υπαρχει πολιτικη βουληση(καταλαβαινεις τι εννοω)θα δουμε φως.Αλλιως ποτε και τιποτα.Αν παρακολουθησες το θεμα των επιλαχοντων θα καταλαβεις .Ενω υπηρχε νομος _προφανως με καταλληλους χειρισμους  και καταλληλα προσωπα τα ''ξεκαθαρισαν '' ολα ισχυριζομενοι οτι οι εκπαιδευτικοι αποτελουν εξαιρεση.Στην Ελλαδα ζουμε ολοι και καταλαβαινουμε.

Αποσυνδεδεμένος evdmen

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #395 στις: Οκτωβρίου 11, 2012, 01:42:40 pm »
Εγώ μόλις διάβασα στο παιδεία εργασία ότι τέλη Οκτωβρίου θα βγουν 400 δάσκαλοι για ΖΕΠ. Δεν λέει για άλλες ειδικότητες. Μήπως σε αυτό αναφέρεται η πληροφορία σας για εσπα?

Κλεοπάτρα,της φίλης μου της είπαν ξεκάθαρα ότι οι επόμενοι που θα καλέσει η πρωταοβάθμια είναι οι πε06 γαι τα εαεπ!!!! Τώρα αλήθεια? ψέματα? Τι να σου πω???
Απλά μια πληροφορία μεταφέρω...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:33:49 »

Αποσυνδεδεμένος maria28

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #396 στις: Οκτωβρίου 11, 2012, 01:42:50 pm »
έχεις απόλυτο δίκιο fantastic06

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #397 στις: Οκτωβρίου 11, 2012, 01:47:31 pm »
οι διοριστεοι που απομειναμε ειμαστε μια πονεμενη ιστορια.νκαποιος ειχε πει εδω μεσα οτι σε λιγο θα καταντησει ανεκδοτο το "ηταν ενας ασεπιτης, ενας 24μηνιτης κι ενας απο το 40%" θελοντας να τονισει το οτι εχουμε σπασει σε χιλιες δυο κατηγοριες κι οτι ποτε δεν προκειται να τα βρουμε μεταξυ μας. εγω εχω καταντησει χειροτερο ανεκδοτο που παει "ηταν μια που ανηκε στο 60%, στο 24μηνο και στο 40% και μετα απο 3 χρονια ακομα δεν εχει διοριστει!". ζουμε σ'ενα κ@λοκρατος που καθε εννοια της αξιοκρατιας εχει ξεφτιλιστει και μεις καθομαστε και το ψαχνουμε ακομα. τελος παντων, εχω αρχισει να σκεφτομαι την απενεργοποιηση πολυ σοβαρα γιατι πιστευω οτι αρκετα μαζοχιστηκα!
απο το υπουργειο υπαρχει περιπτωση να βγουν μεσω εσπα παλι ισως απο βδομαδα, για β/βαθμια τιποτα, απλα την εχουν χ@σμενη. και οντως οσοι προσλαμβανονται μεσω εσπα ΠΡΕΠΕΙ να τοποθετηθουν σε εαεπ με το ωραριο που τους καλεσαν. ουτε για συμπληρωση δεν γινεται να πανε εκτος εαεπ.
αυτα.
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος evdmen

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #398 στις: Οκτωβρίου 11, 2012, 01:53:19 pm »
Γιώτα, μην απογοητεύεσαι... Δεν πρέπει να λυγίσουμε τώρα... Δεν πρέπει να αφήσουμε κανένα λαμόγιο βυσματία να μας πάρει αυτά που με την αξία μας κατακτήσαμε... Μπορεί να μην είμαι σε όλους τους πίνακες όπως εσύ αλλά είμαι κι εγώ διοριστέα ασεπ και σε καταλαβαίνω απόλυτα...Μας κοροιδεύουν και μας εκμεταλλεύονται... Αλλά δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω....Έχω θυμώσει, έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ με όλα αυτά...αλλά δεν το βάζω κάτω..

Αποσυνδεδεμένος adacorfu

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #399 στις: Οκτωβρίου 11, 2012, 02:47:46 pm »
Καλημέρα.πήρα τηλ στο υπουργείο.στις επόμενες μέρες βγαίνει εσπα αγγλικών.λιγότερες προσλήψεις από την α φάση.για να δούμε τι θα δούμε.

Αποσυνδεδεμένος Χαρά

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση (ΠΕ 06)
    • Προφίλ
« Απάντηση #400 στις: Οκτωβρίου 11, 2012, 02:49:54 pm »
Συναδελφοι,όλοι επιρρεαζόμαστε από όσα διαβάζουμε κ από τις πληροφορίες που δεν είναι και οι καλύτερες,ωστόσο,ας διατηρήσουμε ψυχραιμία&αισιοδοξία κ ας σκεφτούμε ότι κ τις προηγούμενες χρονιές πάνω-κάτω στις ίδιες ημερομηνίες καλούσαν.πρπερσι έφυγα β' φάση 18 Οκτώβρη κ πέρυσι πάλι β' φάση 2-3 νοεμβρη

Αποσυνδεδεμένος Sofia_P

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #401 στις: Οκτωβρίου 11, 2012, 03:29:30 pm »
αυτα ειπε ο μπρατης πριν απο λιγο...

Δημήτρης Μπράτης
ΟΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #402 στις: Οκτωβρίου 11, 2012, 03:40:52 pm »
Αυτός ο λύκος όσο πάει κι αδυνατίζει. Ταινία έχει?  ::)
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος mariag_83

• Πλήρες μέλος
  • Home is where your heart is (ΠΕ06)
    • Προφίλ
« Απάντηση #403 στις: Οκτωβρίου 11, 2012, 03:46:13 pm »
Καλημέρα.πήρα τηλ στο υπουργείο.στις επόμενες μέρες βγαίνει εσπα αγγλικών.λιγότερες προσλήψεις από την α φάση.για να δούμε τι θα δούμε.
...λιγότερες;;;Αι καλά....θα το εξαντλήσουμε το ταμείο ανργίας φέτος!!!!!! :(
Πρόσεχε τι εύχεσαι,γιατί μπορεί όταν το αποκτήσεις να μην έχεις τι να το κάνεις...

Αποσυνδεδεμένος Sofia_P

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #404 στις: Οκτωβρίου 11, 2012, 03:46:22 pm »
χωρις δουλεια και λογω κρισης απο αρνακι ασπρο και παχυ μας εκαναν λυκο μαυρο και λιγνο...  :P

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #405 στις: Οκτωβρίου 11, 2012, 03:50:21 pm »
εμεις να κανουμε υπομονη βρε Χαρα μου και να ειμαστε αισιοδοξοι αλλα η φαση της δευτεροβαθμιας θα ειναι η πρωτη και οχι η δευτερη κι εκτος απο περσι που μας καλεσαν 14/10 ολες τις αλλες χρονιες η α'φαση μας εφευγε Σεπτεμβριο. αυτο που γινεται εδω και 2 χρονια ειναι απλα κοροιδια και μεις δεν μπορουμε ν'αντιδρασουμε.
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182760