0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ladylav στις Οκτωβρίου 23, 2012, 09:16:16 pmAχαχαχα τι πλακα εχετε ωρε..το οτι η βρωμοαττικη πηρε το απαν συμπαν εκτος απο μενα να το θεωρησω προσωπικη προσβολη?του κλαμπ εισαι και συ ε? μεχρι στιγμης ειμαστε εσυ, εγω και ο Μητσοτακης!
Aχαχαχα τι πλακα εχετε ωρε..το οτι η βρωμοαττικη πηρε το απαν συμπαν εκτος απο μενα να το θεωρησω προσωπικη προσβολη?
φιρι φιρι το πας καλο μου πτηνο! νομιζω οτι αυτο ψαχνεις παντρεμενη συναδελφισσα που θα τ'ακουσεις απο το συζυγο!http://www.mpratis.gr/index.php/2010-09-03-17-59-29/704--06-11-16-
θα πρεπει να διαβαζεις τα παντα γιατι μπορει να χασεις σημαντικες πληροφοριες, οπως ας πουμε τον καινουριο τροπο προσληψης αναπληρωτων που περιγραψαμε με το πτηνο. θα πας του χρονου να κανεις την αιτηση σου, θα δεις το καινουριο κουτακι και θα σου πεταχτουν τα ματια εξω! ενω αν το εχεις διαβασει εδω θα εισαι προετοιμασμενη!για τη δευτεροβαθμια τωρα δεν υπαρχει απολυτως καμια πληροφορια. χθες που πηρα στο υπουργειο το παλικαρι δεν ηξερε τιποτα, δεν εχουν λεει καμια ενημερωση. ο διαλογος πηγε καπως ετσι.- θα παρει σιγουρα η β/βαθμια η να κοιταξουμε να βρουμε τιποτα αλλο? με τοσο καθαρισμα που εχω ριξει στο σπιτι, ανετα ανοιγω συνεργειο καθαρισμου!- λογικα θα καλεσουν και απο β/βαθμια- ποτε για?- τι να σας πω! δεν εχουμε ενημερωση.- οταν θα ενημερωθειτε θα μας εχει βγει η ψυχη οποτε δε θα τη χρειαζομαστε την ενημερωση!- αν θελετε παρτε προς το τελος της βδομαδας ξανα μηπως υπαρξει τιποτα καινουριο.