0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιάννη δεν θα πάνε χρήματα στην παιδεία όντως από την δόση...θεωρώ όμως, από αυτά που έχω καταλάβει αυτά τα 2-3 χρόνια, ότι είναι μια δικαιολογία αυτό για να γλιτώνουν χρήματα και να είναι και καλυμμένοι απέναντι μας " δεν έχουμε χρήματα για αναπληρωτές, δεν φταίμε εμείς, περιμένουμε την δόση". Νομίζω ότι θα βασιστούνε εκεί και θα εξασφαλίσουν λίγες πιστώσεις ακόμα.
Παράθεση από: mariag_83 στις Νοεμβρίου 15, 2012, 05:10:32 pmΝαι η επόμενη φάση την άλλη βδομάδα είναι για ΕΑΕΠ.Για κρατικό προϋπολογισμό είπε ο κύριος Καψαλάκης ζητήθηκαν εξτρα 1000 πιστώσεις,οι οποίες θα δοθούν με το που πάρουμε τη δόσηΠαιδιά, συγγνώμη που σας το χαλάω, αλλά η δόση θα πάει όπως είναι σε τράπεζες και πιστωτές. Αν περισσέψουν χρήματα (που δε θα περισέψουν) θα πάνε στα 8.3 δις που έχει το δημόσιο σε ληξιπρόθεσμες οφειλές σε ιδιώτες. Άλλωστε τα χρήματα θα βρίσκονται σε "ειδικό λογαριασμό" και δε θα πάνε στο ελληνικό δημόσιο, αλλά οι τροϊκανοί που θα τον διαχειρίζονται θα εγκρίνουν ή δε θα εγκρίνουν κάθε φορά την αποδέσμευση χρημάτων.
Ναι η επόμενη φάση την άλλη βδομάδα είναι για ΕΑΕΠ.Για κρατικό προϋπολογισμό είπε ο κύριος Καψαλάκης ζητήθηκαν εξτρα 1000 πιστώσεις,οι οποίες θα δοθούν με το που πάρουμε τη δόση
και εγω..πως μέτρησα 7??? :oΑγανάκτηση...άλλα βλέπεις άλλα μετράς..