0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πηγα σημερα στο ωραιο χωριουδακι στην Αττικη που με τοποθετησαν και εξηγουσα σε δασκαλο και διευθυντρια οτι για να πηγαινοερχομαι θα ξοδευω 380ευρω το μηνα και με κοιταζαν λες και τους ελεγα οτι ο Θεος ειναι η
συνάδελφοι έχουμε καμιά ενημέρωση για το πόσα άτομα θα πάρουν;
Δες αν δικαιούσαι οδοιπορικά!Εγώ θα πάω από την α/θμια την επόμενη βδομάδα που τελειώνει και ο μήνας να το τσεκάρω γιατί είμαι σε 2 σχολεία με 17 χλμ απόσταση
Παράθεση από: vannta_kar στις Νοεμβρίου 19, 2012, 10:29:38 pmOh...........yes!Σε 2 χωριά που βρίσκονται σε αντίθετες κατευθύνσεις.......Και κάτι βασικό.Το ΠΥΣΔΕ έχει δικαίωμα να σε διαθέσει και σε σχολείο εκτός περιοχής τοποθέτησης εφόσον υπάρχει κενό και δε συμπληρώνεις ωράριο.Εξαλλού, του χρόνου μου είπαν πως θα ενοποιηθούν οι υπο-περιοχές της
Oh...........yes!Σε 2 χωριά που βρίσκονται σε αντίθετες κατευθύνσεις.......Και κάτι βασικό.Το ΠΥΣΔΕ έχει δικαίωμα να σε διαθέσει και σε σχολείο εκτός περιοχής τοποθέτησης εφόσον υπάρχει κενό και δε συμπληρώνεις ωράριο.Εξαλλού, του χρόνου μου είπαν πως θα ενοποιηθούν οι υπο-περιοχές της
Δημήτρης ΜπράτηςΟΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΜΗΜΑ AYTΗ ΤΗ
Παράθεση από: London06 στις Νοεμβρίου 20, 2012, 12:18:43 pmΔημήτρης ΜπράτηςΟΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΜΗΜΑ AYTΗ ΤΗ