0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: fantastic06 στις Ιανουαρίου 09, 2013, 03:34:26 pm79δασκαλους και 1 αγγλικων Τους νηπιαγωγους τους ξέχασες?
79δασκαλους και 1 αγγλικων
την ίδια σκέψη έκανα κι εγώ..70 δασκάλους 5 νηπιαγωγούς και 5 αγγλικήςέχουν τρελαθεί με τους δασκάλους πόσοι πια θα χωρέσουν μέσα στα σχολεία μαζί με της ειδικής δεν έχει να καθήσουν
ενα δεν καταλαβαινω:ή κατι παιζεται με τοσους καθηγητες ειδικης ήοντως ειμαστε λαος με ειδικες αναγκες
Παράθεση από: P_Maria στις Ιανουαρίου 09, 2013, 04:07:22 pmτην ίδια σκέψη έκανα κι εγώ..70 δασκάλους 5 νηπιαγωγούς και 5 αγγλικήςέχουν τρελαθεί με τους δασκάλους πόσοι πια θα χωρέσουν μέσα στα σχολεία μαζί με της ειδικής δεν έχει να καθήσουν δηλαδη πιστευεις οτι τους παιρνουν χωρις να υπαρχει αναγκη?οσο κ να μη μας αρεσει η προσληψη δασκαλων ειναι προτεραιοτητα σε σχεση με τις υπολοιπες ειδικοτητες στο δημοτικο..ακομα κ οι ειδικης πριν απο τους υπολοιπους πρεπει να προσλαμβανονται
Παράθεση από: fantastic06 στις Ιανουαρίου 09, 2013, 04:36:13 pmενα δεν καταλαβαινω:ή κατι παιζεται με τοσους καθηγητες ειδικης ήοντως ειμαστε λαος με ειδικες αναγκεςή δεν εχεις ιδεα τι κανει ενας δασκαλος της ειδικης...
Παράθεση από: golum στις Ιανουαρίου 09, 2013, 04:51:31 pmΠαράθεση από: fantastic06 στις Ιανουαρίου 09, 2013, 04:36:13 pmενα δεν καταλαβαινω:ή κατι παιζεται με τοσους καθηγητες ειδικης ήοντως ειμαστε λαος με ειδικες αναγκεςή δεν εχεις ιδεα τι κανει ενας δασκαλος της ειδικης...τυχαινει να εχω δουλεψει σε πρωτοβαθμια και φυσικα υπηρχε και ο ειδικης αγωγης και ο ενταξης και ο υποδοχης και ο στηριξης και ο κανονικος .Αλλα με τοσα πολλα κρουσματα θα επρεπε να ανησυχησουμε ως εθνος βρε παιδια!Και στην τελικη ,ναι νομιζω πως τα νουμερα των προσληψεων αυτων των ειδικοτητων ειναι υπερβολικα για μια χωρα σε κατασταση κρισης.
Εγώ αυτό που βλέπω είναι οτι πάλι τρωγώμαστε μεταξύ μας. Τί ωραία που τα καταφέρνει πάντα ο πασάς μας...